title image

18 pentru 2018

18 pentru 2018…

Stim cu totii faptul ca perfectiunea este un punct greu de atins… Exista oare cadoul perfect? Noi credem ca DA! Cum ar fi daca ai primi maine un Smart For Two cadou? Dar cum ar fi daca ai primi un BMW X6 cadou? Da, toate aceste lucruri sunt posibile! Dupa campania #VisitEurope , in urma careia modelele Charm Studios au vizitat destinatii precum Paris, Londra, Barcelona sau Praga, acum urmeaza campania #18pentru2018.

Angajeaza-te la Charm Studios si poti castiga una dintre cele 17 masini Smart For Two sau, la sfarsitul anului, marele premiu: BMW X6!

Programeaza un Interviu!

In plus, ca model videochat la Charm Studios, beneficiezi de…

banner image

Incasari uriase!

banner image

O echipa formata 100% din personal feminin, gata sa te ajute 24/7!

banner image

Vacante cu destinatii exotice oferite lunar!

banner image

TeamBuilding-uri in Romania, cu echipa!

banner image

Confidentialitate 100%!

▾Interviu online▾


  150 de modele fericite ne recomanda. Pentru ca suntem dedicati, pentru ca le ajutam in indeplinirea tuturor visurilor, pentru corectitudine si pentru confidentialitate.

   

  „Eu am ajuns la Charm Studios dupa ce am lucrat 3 luni la un alt studio, unul mai… de cartier, ca sa-i spun asa. Nu aveam training, nu aveam suport, nu m-a ajutat nimeni sa inteleg platforma sau sa inteleg cum functioneaza site-ul. Am venit la Charm Studios cu inima indoita, convinsa fiind ca o sa gasesc acelasi lucru la orice studio de videochat. Nu a fost deloc asa si m-au surprins inca de la interviu! Cea mai mare realizare? N-as putea sa spun una singura. Am doua: faptul ca mi-am cumparat o garsoniera si faptul ca am CASTIGAT masina visurilor mele. Da, am castigat-o de la Charm!”, ne spune Adriana, model de videochat la Charm Studios de mai bine de trei ani. Mai multe despre Adriana ne spune chiar ea, aici.

   

  Asadar, daca vrei sa faci si tu parte din Echipa Charm Studios te asteptam la un interviu!

  18 pentru 2018

  Asadar, in 2018 vom oferi 17 masini Smart For Two si un BMW X6 cadou fetelor care se vor angaja pana in luna Martie. Masinile vor fi impartite astfel: cate o masina Smart For Two in fiecare luna, cate o masina Smart For Two la fiecare trimestru si in luna Decembrie marele premiu: BMW X6 cadou! Masinile vor fi oferite prin tragere la sorti!

  Vrei sa intri in cursa pentru marele premiu? Angajeaza-te la Charm Studios pana in luna Martie si poti castiga, in luna Decembrie un BMW X6! Programeaza un interviu chiar acum!

  Comisioanele unui model videochat la Charm Studios:

  Comision daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 1.000 – 1.500 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 1.500 – 2.000 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 2.000 – 2.500 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 2.500 – 3.000 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 3.000 – 6.000 $/perioada 0

  Comision daca incasezi intre 6.000 – 10.000 $/perioada 0

  Comision daca incasezi mai mult de 10.000 $/perioada 0

  Comision aditional, daca implinesti un an la Charm Studios! 0

  Comision aditional, daca implinesti trei ani la Charm Studios! 0

  Comision aditional 10% daca recomanzi o prietena! 0