— CHARM STUDIOS

CE FACE DIN CHARM STUDIO THE BEST STUDIO?

Asa cum am mai spus-o in repetate randuri, Charm Studio este cel mai profesionist studio de videochat. In plus, datorita celor peste 50 de premii pe care le-am acumulat inca din 2012, de la aparitia pe piata, Charm Studio a devenit the best studio. Nu o spunem noi, ci sutele de modele care ne recomanda pe forumurile despre videochat.

20 dintre cele 60 de modele castiga peste 10.000$ in fiecare perioada. 10 dintre cele 60 de modele castiga peste 20.000$ in fiecare perioada, ajungand, astfel, periodic, in Top 3 Jasmin Earnings.

Nu o spunem noi, ci premiile precum „Best Studio from Romania” sau „Best Studio overall”. Nu o spunem noi, ci o spune toata lumea pe forumuri, social media, in ziare sau la televizor.

Si, pentru ca modestia este calitatea celor care nu au calitati, noi nu suntem modesti. Stim ca suntem best studio, am muncit mult pentru a ajunge aici si am invatat in fiecare zi cate ceva nou. Si continuam sa o facem!

PREMIILE CHARM STUDIO | PREMII VIDEOCHAT

Oscar, Grammy sau Globurile de Aur sunt doar cateva dintre premiile de care a auzit, fara dar si poate, toata lumea. Dar daca spunem „Live Cam Awards”, „Bucharest Summit” sau „The European Summit”? Ei bine, este vorba despre industria Adult Webcam Awards. Altfel spus, videochatul. Si, cum exista niste premii, exista, evident, si premiatii.

PRINTRE PREMIATI SE NUMARA, DE FIECARE DATA, CHARM STUDIO

Pentru ca piata mondiala de videochat din Romania a capatat proportii uriase, cifra de afaceri triplandu-se in 2017 fata de anul precedent, concurenta este acerba. Castigarea primului premiu a venit dupa un an de existenta Charm, munca echipei fiind recompensata cu premiul „Best Emerging Cam Studio”. Un an mai tarziu, la gala Live Cam Awards, in Barcelona, Charm Studio a castigat „Best Live Cam Studio”.

cel mai bun studio videochat 1

Din 2012 si pana in prezent, Charm a reusit sa adune peste 30 de premii, toate de o importanta deosebita. Aceste premii sunt dovada vie a faptului ca Charm Studio este best studio din Bucuresti! Iar asta se datoreaza unei super-echipe, unor super-modele si a super-atmosferei care este, zi de zi, la Charm.