Charm Group începe colaborarea cu fetele din toata tara

Charm Group începe colaborarea cu fetele din toata tara

videochat de acasaO alta diferenta dintre companiile de vârf si cele care bat pasul pe loc este data de viteza cu care se adapteaza la noile trenduri. Desi este unul dintre cei mai mari angajatori în videochat din Bucuresti, Charm Group lucreaza, în sediile celor patru studiouri ale sale, doar cu fete din Capitala. Pentru a depasi aceasta limitare si a deveni relevant la nivelul întregii Românii, grupul a început sa colaboreze intensiv si cu fetele din celelalte orase ale tarii, în sistemul videochatului de acasa.

În acest mod, orice tânara din provincie care doreste sa faca bani online poate apela la Charm Group pentru suport tehnic si training de calitate. Ideea a prins atât de bine încât, cu toate ca a fost initiat la începutul lui 2016, departamentul de suport pentru fetele de acasa a avut o crestere spectaculoasa. Deja a reusit sa recruteze 50 de modele si este determinat sa mentina acest trend în continuare.

În concluzie, videochatul arata acum exact ca orice alta afacere mare din România. Are jucatori majori, care s-au profesionalizat din timp si au conturat modele de succes. Astfel, chiar daca înca mai exista studiouri mici, de apartament, problemele de legalitate, de siguranta, si de competitivitate financiara nu le dau sanse pe termen lung. Numai liderii care au o cultura interna, sanatoasa a succesului vor culege roadele sale si în viitor. Asa cum Charm Group o face înca de acum.

 

 

Aplica acum!