Un Citybreak pe luna pentru modelele Charm Studios – „Visit Europe”

Un Citybreak pe luna pentru modelele Charm Studios – „Visit Europe”

150 de modele fericite ne recomanda. Si daca va intrebati de ce, ei bine, sistemul nostru de bonusare se afla printre principalele motive. Iar daca tot am deschis discutia despre „bonusuri”, haideti sa vorbim putin despre bonusul „Visit Europe”. Ne dorim ca modelele Charm Studios sa isi doreasca sa castige cat mai mult si sa aiba un Dream Chart pe care, la sfarsitul anului, sa il poata bifa integral. Multe dintre fetele care vin la interviu pun intrebarea „Citybreak-urile chiar sunt reale?”. Da, sunt cat se poate de reale! La inceputul fiecarei luni tragem la sorti un model, iar acesta isi alege destinatia pe care vrea sa o viziteze. 4 zile, pentru doua persoane, bilet de avion si cazare incluse.

„Charm Studios stie sa aprecieze performanta la cel mai inalt nivel! Cea mai mare rasplata pe care putem sa o primim zi de zi este aceea de a ne vedea modelele cu adevarat fericite. Suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si din tara si suntem renumiti mai ales pentru corectitudine si pentru sistemul de bonusare. Ideea de „Visit Europe” a venit tocmai din ideea de a le oferi inca un motiv de a munci cu placere. Si am reusit!” – Madalina Chiuoru, PR Charm Group. 

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa formata exclusiv din persoane de sex feminin, daca vrei sa te autodepasesti si iti doresti sa ai parte de sisteme de bonusare conform implicarii tale, atunci echipa Charm Studios te asteapta la un interviu!

Poti programa interviul online, sau ne poti contacta telefonic!

Fa parte din cea mai buna echipa!