Bianca Dragusanu, noua imagine Charm Studio

Bianca Dragusanu, noua imagine Charm Studio

Primavara este anotimpul noilor inceputuri, astfel ca nici Charm Studio nu s-a culcat pe o ureche si anunta cu entuziasm faptul ca Bianca Dragusanu a a devenit noua imagine. De unde aceasta colaborare?

Dupa cum bine stii, treaba noastra este aceea de a forma modele de top. Si, mai mult decat atat, de a forma femei puternice, pentru care nimic nu este imposibil. Noua ne place mult de tot sa vedem si sa ne inconjuram de femei ambitioase, implinite, care sa le inspire si celorlalte ideea ca da, chiar se poate sa le ai pe toate si ca nimic nu este imposibil! Si nu, nu doar in teorie, caci Bianca Dragusanu este exemplul viu al faptului ca singurele limite pe care le avem in viata sunt cele pe care ni le impunem singuri. In plus, a demonstrat in nenumarate randuri faptul ca vocea interioara este mai puternica decat gura lumii.  

Bianca Dragusanu – „Zici ca nu le poti avea pe toate? Schimba-ti jobul!”

De cele mai multe ori, ne sabotam sansele de a trai viata pe care ne-am imaginat-o. Din teama de a fi judecati sau de a deveni subiect de barfa pentru societate, dar crezi ca merita? Nemultumiti vor exista mereu! Intrebarea este cat de multumita esti tu de viata pe care o ai acum. Te gandesti cu entuziasm la ziua de maine? Esti tu cu adevarat protagonista vietii tale? Traiesti cu adevarat sau doar existi?

Daca da, felicitari, esti cea pe care noi o admiram si care ne motiveaza sa devenim mai buni in ceea ce facem pe zi ce trece. Daca nu, poate ca este cazul sa-ti reevaluezi un pic alegerile si sa gasesti in tine curajul de a te pune pe primul loc in viata ta, caci nimeni altcineva nu o va face pentru tine. Nimeni nu stie mai bine decat tine ceea ce-ti doresti de la viata si nimeni nu stie mai bine decat noi cum sa ajungi acolo.

Zici ca nu le poti avea pe toate? Schimba-ti jobul! 😉

With love,