„Merităm respect” – o nouă campanie Charm Studio

„Merităm respect” – o nouă campanie Charm Studio

După campania outdoor în care Bucureștiul a fost decorat cu steaguri multicolore cu mesaje amuzante, inspirate din realitatea zilelor noastre, o noua campanie semnată Charm Studio a apărut pe strazile Capitalei. Bianca Drăgușanu este în prim plan și de data aceasta, însă sloganurile folosite au o tentă diferită față de cele anterioare, mizând pe trezirea spiritului civic și îndemnând publicul larg la toleranță și iubire, indiferent de etnie, orientare sexuală sau locul de muncă. „Meritam respect” este tilul noii campanii.

Ziua internațională împotriva homofobiei, apel la empatie și unitate

17 Mai este ziua internațională împotriva homofobiei, ziua in care întregul glob sărbătorește iubirea și înțelegerea dintre oameni, indifirent de etnie, credință, orientare sexuala sau pătura sociala. Este ziua în care ne amintim că diferențele dintre noi sunt cele care ne fac unici și autentici, iar acest fapt este un motiv de sarbatoare și respect reciproc, nicidecum de ură.

Dupa gigantul suedez Ikea, care a arborat steagul comunității LGBT în semn de sprijin al drepturilor minorităților sexuale, Charm Studio a transmis un mesaj care face apel la toleranță și respect: Putem iubi pe cine vrem noi. Meritam respect!Mesajul, care a fost pus în circulație la propriu, a fost însoțit de drapelul-curcubeu, simbol al diversității și al păcii. Astfel campania a străbătut bulevardele Capitalei timp de două zile, îndemnând la toleranță și iubire.

Putem crede in cine vrem noi să credem. Merităm respect! și Putem fi ce vrem noi sa fim. Merităm respect! sunt celelalte două sloganuri, care au fost difuzate pe ecranele mobile în cele mai aglomerate zone ale Capitalei, întregind astfel mesajul campaniei: Suntem liberi să fim diferiți și merităm respect pentru asta.

Bianca Dragușanu a distribuit postarea și pe contul său de social media, iar initiațiva a fost extrem de apreciată de comunitatea LGBT, care, la fel ca în cazul persoanelor care activeaza în domeniul videchatului se luptă cu stigma sociala.

#SpreadLoveNotHate

Meritam Respect