AWAwards: premiul pentru „Live Cam Studio of the Year” merge la… Charm Studio! ♥

AWAwards: premiul pentru „Live Cam Studio of the Year” merge la… Charm Studio! ♥

Inca un summit de succes! AW Summit, desfasurat de aceasta data in Bucuresti, intre 13 si 15 Septembrie a reunit sute de oameni din industria camming: de la modele internationale la reprezentanti ai celor mai importante site-uri ale domeniului sau companii conexe, cu totii s-au adunat la Crowne Plaza pentru seminarii si cursuri, concursuri sau round table. Charm Studio a fost si de aceasta data de nelipsit.

AWAwards, gala de premiere, a adus nu mai putin de 6 trofee pentru Charm Studio

Gala de premiere s-a desfasurat la Face Club si a adunat nu mai putin de 300 de oameni. Fie ca vorbim despre reprezentantii studiourilor de videochat din intreaga lume, despre modele sau despre reprezentanti de seama ai site-urilor, cu totii au participat la decernarea celor mai importante premii.

Cel mai ravnit premiu, ca de fiecare data, a fost „Cam Studio of the Year”. Cel mai bun studio de videochat a fost desemnat, si de aceasta data, Charm Studio. In cei peste zece ani de activitate, Charm Studio a adunat zeci de trofee de la summituri nationale, dar si internationale.

„Best Internet Brand”, dar si „Live Cam Celebrity of the Year” au fost castigate tot de catre Charm si intregesc perfect vitrina cu trofee.

Bianca Dragusanu, nelipsita de la petreceri alaturi de Charm Studio

Bianca Dragusanu, imaginea Charm Studio, a fost nelipsita de la petreceri alaturi de Charm Studio.

Daca si tu vrei sa faci parte din echipa modelelor de top, scrie-ne pe WhatsApp sau suna-ne! ♥