Bianca Dragusanu: „Eu castig bani pentru ca sunt desteapta, nu frumoasa”

Bianca Dragusanu: „Eu castig bani pentru ca sunt desteapta, nu frumoasa”

Dintre toate miturile despre videochat, ideea ca frumusetea este factorul cel mai important in ecuatia castigurilor, este, poate, cea mai populara, dar si cea mai eronata. Este adevarat ca activitatea unui model de videochat consta in “vanzarea” imaginii sale, insa formele fara fond nu pot genera castiguri importante intr-un domeniu bazat pe comunicare. Caci da, cei care acceseaza site-urile de videochat cauta o conexiune umana reala, intr-o lume virtuala.

De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul

Chiar si draga noastra Bianca Dragusanu, invitata lui catre Catalin Maruta, a declarat recent pe un post public de televiziune faptul ca succesul ei financiar nu i se datoreaza aspectului fizic, ci istetimii: “De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul.” Nici noi n-am fi putut spune lucrurilor pe nume mai bine decat atat, caci industria videochatului nu face exceptie de la aceasta regula.

De-a lungul timpului am cunoscut modele extrem de frumoase, care nu au reusit, insa, sa castige sume impresionante, pe masura frumusetii lor. Bineinteles ca un aspect fizic placut reprezinta un as in maneca, dar daca acesta nu este sustinut de o personalitate interesanta si de o minte ascutita, sansele de reusita intr-un domeniu atat de competitiv sunt destul de mici.

O cultura generala solida, cunoasterea unei limbi straine, curiozitatea de a invata lucruri noi in fiecare zi si inteligenta emotionala reprezinta ingrediente cheie in reteta succesului, indiferent de domeniul profesional ales. Daca vrei sa devii un model de videochat de top, insa iti este teama ca nu te incadrezi in tiparul de frumusete promovat pe retelele de socializare, aminteste-ti ca frumusetea sta in ochii privitorului. Drept dovada sta al nostru Hall of Fame, galeria foto care intruneste toate modelele de top formate in acest studio, fiecare cu tipologia ei de frumusete.

Daca ti-am starnit curiozitatea, esti binevenita oricand la un interviu.

Suna-ne si hai sa stam de vorba! 🙂

0784.70.70.80