Un model Charm a obtinut cel mai ravnit premiu international: Cel mai bun model 2021-2022

Un model Charm a obtinut cel mai ravnit premiu international: Cel mai bun model 2021-2022

A cincea Gala Bucharest Summit 2022 a avut loc anul acesta la Sheraton Hotel, Bucuresti, si a reunit si de aceasta data reprezentantii celor mai de seama site-uri de profil, dar si cele mai mari studiouri din Romania si nu numai. Ca de fiecare data, reprezentantii Charm Studio au fost si ei prezenti. Si tot ca de fiecare data, s-au intors acasa cu cel mai important premiu: Cam Studio of the Year.

Sute de invitati au aplaudat la scena deschisa castigatorii

Cand vine vorba despre modelele de videochat, un lucru este cert: premiile cele mai ravnite sunt considerate a fi „Female Model of the Year” si „Best Premium Cam Model”. Nominalizate au fost multe, insa castigatoare una singura. Este vorba despre Arianna, unul dintre cele mai bune modele de pe LiveJasmin si din studioul Charm si cea care in aproximativ 2 ani a castigat un milion de dolari. Da, ati citit bine: un milion de dolari!

Cam Studio of the Year – cel mai ravnit premiu al industriei de videochat

Castigatoarea celor doua premii a fost aplaudata la scena deschisa de sute de oameni si felicitata pentru activitatea ei online. Iar asta nu e tot! In plus, reprezentantii Charm s-au intors acasa cu cel mai important premiu al industriei de videochat: „Cam Studio of the Year„, dar si cu „Most Professional Cam Studio”. Astfel, pentru al cincilea an consecutiv, meritele echipei Charm au fost rasplatite pe deplin.

Alatura-te si tu celei mai bune echipe, ca sa fii cea mai buna versiune a ta! 😉 Da-ne un semn: Contact Charm Studio