Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Cine Suntem - Charm Studio

Cine Suntem

Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si unul dintre cele mai puternice din tara. El este cel mai mare studio din grupul cu acelasi nume – Charm Group, alaturi de alte studiouri celebre din Bucuresti: Manequeen, Allure si Glam.

Charm Studios from Charm Studios on Vimeo.

Creat in 2007, de echipa noastra de specialisti cu experienta corporatista, studioul a crescut constant, devenind un adevarat standard în videochatul bucurestean. Astfel, am introdus un nivel de calitate al organizarii si serviciilor intalnit doar in companiile multinationale.

In acest sens, ne putem mandri ca suntem adevarati pionieri in privinta managamentului performant si bunelor practici in videochatul romanesc. De aceea spunem despre noi ca suntem The Professional Livechat. Si poti fi sigura ca acest lucru chiar se intampla în realitate la Charm Studios. Pentru ca profesionalismul ti-l dovedim in fiecare zi, prin lucruri concrete:

Organizare perfecta

Suntem impecabili in modul in care administram activitatea in studio. Totul functioneaza foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe ceea ce e mai important: castiguri mari din videochat.

Eficienta absoluta

Iti pretuim timpul, asa ca avem grija sa-ti punem la dispozitie absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a performa la Charm Studios. Nu astepti cand trebuie sa-ti iei banii, discutam imediat cu tine despre orice fel de probleme apar, facem imbunatatiri in studio cat de repede posibil.

Corectitudine totala

Banii tai sunt banii tai. Ii primesti la timp, pe toti, fara sa fie nevoie de discutii suplimentare. Ne respectam cuvantul dat, precum si clauzele colaborarii noastre. Iti oferim siguranta că nu vor exista niciodată discutii legate de corectitudinea platilor si a altor beneficii convenite între tine si studio.

Siguranta deplina 

La Charm Studios, esti protejata in toate modurile posibile. Avem grija ca adevarata ta identitate sa ramana mereu necunoscuta. Faptul ca tu lucrezi in videochat va fi cunoscut doar de tine, nu de familie, prieteni sau rude. Tot pentru siguranta ta, te încurajam sa folosesti doar numele tau „de scena” fata de admiratorii tai online.

Standarde corporatiste

Orientat spre livechat profesionist, studioul nostru face parte din grupul Charm Group, alaturi de studiouri cu renume din București: Manequeen , Allure si Glam. Acest lucru inseamna ca avem aceleasi standarde ridicate de care se bucura zeci de angajati si colaboratoare, alaturi de tine.

 

Charm Studios este reprezentat legal de o firma ce are ca si obiect de activitate videochat si care a fost infiintata inca din 2007. De atunci si pana in prezent, in cei 8 ani de experienta, am incercat incontinuu sa aratam si explicam oamenilor ce inseamna activitatea de videochat la Charm Studios.

In anticiparea cerintelor dumneavoastra vom incerca in randurile ce urmeaza sa spunem cine suntem si cum am ajuns sa fim cunoscuti ca unul din cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti.

Cine suntem? Primul contact cu domeniul de activitate videochat l-am avut inca din 2008 cand am pus bazele unui concept de bussines cladit pe tiparul de management al unei companii multinationale. Dupa o perioada de 5 ani putem spune fara a fi modesti ca suntem in topul studiourilor de videochat din Bucuresti.

Am strabatut aceasta cale datorita modelelor cu care, impreuna, am gasit zambetul si bucuria multor momente fericite. Putem spune ca am evoluat  si crescut impreuna creand imaginea perfecta a unui colectiv de lucru si totodata am format legaturi puternice si durabile bazate pe omenie.

Cine suntem? Charm Studios face parte dintr-un concern de studiouri de videochat de top si este amplasat ultracentral la Piata Unirii – Centrul Vechi intr-o locatie cu o arhitectura deosebita. Studioul este amenajat cu mult stil si bun gust  la standardele unui hotel de 5* ceea ce ne caracterizeaza si totodata ne recomanda prin curatenia pastrata zilnic.

Din punct de vedere tehnic dotarile studioului sunt de ultima generatie, calculatoarele avand cele mai performante componente in vederea unei functionalitati optime si fara de cusur. De asemenea staff-ul tehnic este in permanenta prezent si la dispozitia modelului in vederea solutionarii oricarei situatii in cel mai scurt timp posibil.

Ceea ce defineste Charm Studios este descris prin experienta, seriozitate, profesionalism, colectiv, training, consilier de imagine, suport tehnic, confort si discretie.

“If you think a professional is expensive, wait ‘til you try an amateur.” – Paul „Red” Adair

 

 

  Google+