Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Echipa Charm Studios - Charm Studio

Echipa Charm Studios

Echipa Charm Studios considera ca videochatul este un business profesionist, cat se poate de serios, in care succesul poate fi asigurat doar prin efortul unor oameni potriviti. De aceea, punem mare pret pe procesul de angajare al unor noi colegi. Pentru ca doar printr-o echipa cu adevarat performanta, capabila, iti putem pune la dispozitie cele mai bune conditii de lucru.

 

Asadar, angajam doar persoane capabile, calme si bine organizate, care pot sa se integreze usor în echipa noastra. Pe langa aceste calitati, avem grija ca profesionismul lor sa fie dublat de un respect desavarsit pentru celelalte persoane si pentru ideea de feminitate.

Echipa Charm StudiosOdata angajati, ne preocupam de training-ul si integrarea rapida a colegilor noștri, astfel incat ei sa lucreze la capacitate maxima in folosul tau. Iar organizarea excelenta pe care o avem la Charm Studios ne ajuta mult sa obtinem aceste performante. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care il avem fata de concurenta noastra in videochat si reprezinta un motiv de mandrie pentru intreaga echipa a studioului.

In plus, iti dovedim profesionalismul prin faptul ca suntem printre putinele studiouri construite dupa modelul unei corporatii. Asta înseamna ca la Charm Studios avem departament financiar, departament tehnic, departament de creare si editare video/foto cu 3 fotografi/cameramani de sex feminin, departament HR, etc. Este o organizare pusa la punct in folosul tau si care ne diferentiaza total de studiourile mici, in care patronul crede ca se pricepe la toate si doar asteapta sa castige maximum de pe urma ta.

Ce inseamna sa faci parte din echipa Charm Studios:

Cele mai ambtioase planuri sunt transformate in realitate de catre oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda – oameni care au acelasi obiectiv, atitudine, mod de gandire si pasiune. Cu totii ne bazam pe munca in echipa.

Munca in echipa studioului de videochat Charm Studios este o parte esentiala din modul nostru de lucru. Unul dintre principalele motive pentru care suntem poate cel mai bun studio de videochat este faptul ca suntem o echipa bine inchegata in care fiecare isi cunoaste in amanunt atributiile iar activitatea se desfasoara intr-un mediu bine organizat. De fapt, lucrand impreuna am construit in fiecare zi un mediu placut, o atmosfera calda si un loc in care iti sunt apreciate ideile .

charmstudios
Pentru noi este foarte important sa fim o echipa. La birou, acasa, in familie, peste tot facem parte dintr-o echipa, alaturi de care ne bucuram in fiecare moment.

La Charm Studios, aportul fiecaruia este recompensat prin contributia la eforturile echipei. Acesta este felul in care construim o atmosfera de colaborare veritabila: lucrand impreuna si indeaproape. Ne stimulam reciproc sa venim cu idei noi si incurajam un mod de gandire inovator. Ne oferim unii altora informatii de valoare, pentru ca viitorul nostru depinde de noi si numai de noi.

Te motivam sa vii de placere in fiecare zi la munca prin cele mai atractive bonusuri si prin punerea in valoare a punctelor tale forte. Ce poate fi mai frumos decat sa ai parte de training specializat in domeniul videochat, sa ai parte de sedinte foto profesionale si gratuite facute de o colega fotograf; totul pentru castigurile tale.

La Charm Studios sa formam o echipa a fost doar inceputul, sa ramanem impreuna a fost progresul si sa lucram impreuna este succesul!

  Google+