— CHARM STUDIOS

CINE SUNTEM

DESPRE NOI

De ce sa alegi studioul nostru de videochat?

este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si unul dintre cele mai puternice din lume. Charm Studio inglobeaza 3 studiouri mari, situate central in Bucuresti: Piata Unirii, Piata Victoriei si Piata Universitatii. 

DE CE NOI?

Creat in 2007, de echipa noastra de specialisti cu experienta corporatista, studioul a crescut constant, devenind un adevarat standard în videochatul bucurestean. Astfel, am introdus un nivel de calitate al organizarii si serviciilor intalnit doar in companiile multinationale.

In acest sens, ne putem mandri ca suntem adevarati pionieri in privinta managamentului performant si bunelor practici in videochatul romanesc. We Create Top Models. Si poti fi sigura ca acest lucru chiar se intampla în realitate la Charm Studio

— 01

ORGANIZARE PERFECTĂ​

Suntem impecabili in modul in care administram activitatea in studio. Totul functioneaza foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe ceea ce e mai important: castiguri mari din videochat.

— 02

EFICIENTĂ ABSOLUTĂ

Iti pretuim timpul, asa ca avem grija sa-ti punem la dispozitie absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a performa la Charm Studio. Nu astepti cand trebuie sa-ti iei banii, discutam imediat cu tine despre orice fel de probleme apar, facem imbunatatiri in studio cat de repede posibil.

— 03

CORECTITUDINE TOTALA

Banii tai sunt banii tai. Ii primesti la timp, pe toti, fara sa fie nevoie de discutii suplimentare. Ne respectam cuvantul dat, precum si clauzele colaborarii noastre. Iti oferim siguranta ca nu vor exista niciodata discutii legate de corectitudinea platilor si a altor beneficii convenite între tine si studio.

— 04

SIGURANȚĂ DEPLINĂ

La Charm Studio, esti protejata in toate modurile posibile. Avem grija ca adevarata ta identitate sa ramana mereu necunoscuta. Faptul ca tu lucrezi in videochat va fi cunoscut doar de tine, nu de familie, prieteni sau rude. Tot pentru siguranta ta, te încurajam sa folosesti doar numele tau „de scena” fata de admiratorii tai online.

— 05

STANDARDE CORPORATISTE

Tinem foarte mult la profesionalism si corectitudine, motiv pentru care ne ghidam intreaga activitate dupa aceste doua criterii. 

— 06

COMISIOANE PROGRESIVE

Charm Studios apreciaza performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti in fiecare zi, prin lucruri concrete. 

Astfel, comisionul tau incepe de la 50% si ajunge sa creasca pana la 70%, in functie de performantele tale.

despre charmstudio

NU TE-AM CONVINS?

Charm Studio face parte dintr-un concern de studiouri de videochat de top si este amplasat ultracentral la Piata Unirii – Centrul Vechi intr-o locatie cu o arhitectura deosebita. Studioul este amenajat cu mult stil si bun gust la standardele unui hotel de 5*.

Celelalte doua studiouri marca Charm sunt amplasate in zone centrale ale Bucurestiului: Piata Victoriei si Piata Universitatii. 

logo 03

Vitrina Charm Studio este, asa cum spun toti cei din echipa de management, unul dintre cele mai importante atuuri. Charm Studio a adunat peste 50 de premii la concursuri internationale, premii precum „Best Romanian Cam Studio” si numeroase premii pentru modele, cum ar fi „Most Attractive Girl” sau „Best Model Smile”. Intr-o industrie aflata intr-un continuu progres, credem ca a castiga premii ca „Cel mai bun studio de videochat” cativa ani la rand este, cu adevarat, o mare realizare.