title image

Cine suntem

Charm Studio - We Create Top Models

 

 

Despre noi

De ce sa alegi studioul nostru de videochat?

Charm Studios – We Create Top Models

este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si unul dintre cele mai puternice din tara. El este cel mai mare studio din grupul cu acelasi nume – Charm Group, alaturi de alte studiouri celebre din Bucuresti: Manequeen, Allure, Tandress, Pritti

De ce noi?

Creat in 2007, de echipa noastra de specialisti cu experienta corporatista, studioul a crescut constant, devenind un adevarat standard în videochatul bucurestean. Astfel, am introdus un nivel de calitate al organizarii si serviciilor intalnit doar in companiile multinationale.

In acest sens, ne putem mandri ca suntem adevarati pionieri in privinta managamentului performant si bunelor practici in videochatul romanesc. De aceea spunem despre noi ca suntem The Professional Livechat. Si poti fi sigura ca acest lucru chiar se intampla în realitate la Charm Studios. Pentru ca profesionalismul ti-l dovedim in fiecare zi, prin lucruri concrete:

▾Interviu Online▾


  1 1
  Organizare perfecta

  Suntem impecabili in modul in care administram activitatea in studio. Totul functioneaza foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe ceea ce e mai important: castiguri mari din videochat.

  2 2
  Eficienta absoluta

  Iti pretuim timpul, asa ca avem grija sa-ti punem la dispozitie absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a performa la Charm Studios. Nu astepti cand trebuie sa-ti iei banii, discutam imediat cu tine despre orice fel de probleme apar, facem imbunatatiri in studio cat de repede posibil.

  3 3
  Corectitudine totala

  Banii tai sunt banii tai. Ii primesti la timp, pe toti, fara sa fie nevoie de discutii suplimentare. Ne respectam cuvantul dat, precum si clauzele colaborarii noastre. Iti oferim siguranta ca nu vor exista niciodata discutii legate de corectitudinea platilor si a altor beneficii convenite între tine si studio.

  4 4
  Siguranta deplina

  La Charm Studios, esti protejata in toate modurile posibile. Avem grija ca adevarata ta identitate sa ramana mereu necunoscuta. Faptul ca tu lucrezi in videochat va fi cunoscut doar de tine, nu de familie, prieteni sau rude. Tot pentru siguranta ta, te încurajam sa folosesti doar numele tau „de scena” fata de admiratorii tai online.

  5 5
  Standarde corporatiste

  Orientat spre livechat profesionist, studioul nostru face parte din grupul Charm Group, alaturi de studiouri cu renume din Bucuresti: Manequeen, Allure, Tandress si Pritti.. Acest lucru inseamna ca avem aceleasi standarde ridicate de care se bucura zeci de angajati si colaboratoare, alaturi de tine.

  6 6
  Comisioane Progresive

  Charm Studios apreciaza performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti in fiecare zi, prin lucruri concrete. Bonusul de loialitate este de 74%, iar daca aduci o prietena, poti obtine pana la 84%.

  Nu te-am convins?

  Charm Studios face parte dintr-un concern de studiouri de videochat de top si este amplasat ultracentral la Piata Unirii – Centrul Vechi intr-o locatie cu o arhitectura deosebita. Studioul este amenajat cu mult stil si bun gust la standardele unui hotel de 5* ceea ce ne caracterizeaza si totodata ne recomanda prin curatenia pastrata zilnic.

  Vitrina Charm Group este, asa cum spun toti cei din echipa de management, unul dintre cele mai importante atuuri. Charm Group a adunat peste 30 de premii la concursuri internationale, premii precum „Best Romanian Cam Studio” si numeroase premii pentru modele, cum ar fi „Most Attractive Girl” sau „Best Model Smile”. Intr-o industrie aflata intr-un continuu progres, credem ca a castiga premii ca „Cel mai bun studio de videochat” cativa ani la rand este, cu adevarat, o mare realizare.

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  error: Continut protejat!