title image

Formular Dream Chart

Dream Chart

Cu singuranță ai mai auzit până acum de „dream chart”, pentru că este un subiect foarte discutat și tot mai mulți oameni doresc să aibă unul. Dream Chartul este un panou pe care îți proiectezi toate visurile, prin intermediul unor imagini decupate din reviste, găsite pe internet sau chiar desenate de tine. O să-l găsești și sub numele de Vision Board sau Panoul dorințelor.

 

De ce am implementat acest nou concept în toate cele 5 studiouri ale noastre? Răspunsul este cât se poate de simplu: făcându-l, conștientizezi ce îți dorești cu adevărat și, astfel, parcurgi jumătate din drumul necesar îndeplinirii visurilor.

 

Hai să îl construim împreună! Completează formularul alăturat, iar un reprezentant Charm Studios te va contacta în cel mai scurt timp.


  De asemenea, poți să ne contactezi oricând online. In orice zi, la orice ora. Fii fară grija, pentru ca nu deranjezi pe nimeni. O colega de la Charm Studio este tot timpul online si te ajuta sa completezi formularul online sau iti raspunde cu amabilitate la orice intrebare. Asadar, fii cat mai naturala si spontana. Noi abia asteptam sa te cunoastem!

  Interviul Online este cea mai rapida cale de a lua legatura cu unul din Team Leaderii Charm Studio. Repezentantii nostri sunt online 24/7. De asemenea exista si asistenta online prin chat-ul activ al site-ului, unde vei gasi la orice ora o persoana desemnata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie.

  Scopul acestui mini Interviu Online este de a veni in ajutorul vostru atunci cand doriti sa incepeti o colaborare cu Studioul nostru de videochat. Dupa completarea interviului online veti fi contactata in cel mai scurt timp posibil de catre departamentul de resurse umane in vederea stabilirii unei intalniri in cadrul studioului nostru. In cadrul intalnirii veti avea o discutie libera cu o persoana din departamentul de resurse umane al companiei, discutie in urma careia selectam persoanele cu care formam echipa. 

  Poti completa formularul nostru Interviu Online chiar aici!

  Din momentul in care ati fost selectata si incepeti sa lucrati cu Charm Studio beneficiati de castiguri extraordinare. Noi garantam aceste castiguri mari pentru ca stim ce facem si detinem cheia succesului. Identificam inca de la interviu potentialul viitorului angajat si incercam sa nu irosim timpul nimanui. Cu siguranta veti aprecia din prima clipa echipa si o atmosfera de lucru ideala.

  Ne rezervam dreptul de a lucra numai cu oameni cu care credem ca ne potrivim. 

  Aplica acum! ?