title image

Ce-ar fi daca…

 

Madalina, PR Charm Group

Hei, pssst, eu sunt Madalina, PR Charm Group si mi-ar placea sa faci parte din echipa noastra! Te asigur ca va fi cea mai frumoasa experienta din studentie! 🙂

Avem personal exclusiv feminin, motiv pentru care atmosfera este ca intre prietene. Locatiile noastre sunt ultra-centrale, la care vei ajunge foarte repede, fiind situate langa metroul Piata Unirii. Avem o vasta experienta in domeniul corporatist, iar colegele noastre team-leaderi au facut numeroase stagii de pregatire si de traininguri, tocmai pentru a te putea ajuta oricand ai nevoie. Avem bonusuri demne de orice pozitie de conducere in multinationalele mari, dar de asta te vei convinge cu siguranta! Mai avem si o super-super-echipa, iar colegele de la make-up te vor face sa arati impecabil in fiecare zi. Ah, sa nu uit: avem si cursuri de limba engleza de doua ori pe saptamana, pentru cele care vor sa invete.

Gata, ca ti-am povestit destule. Hai si tu! Te astept la birou, sa bem o cafea! 🙂

Interviu online!


  Stii care sunt beneficiile unui model la Charm Studios?

  banner image

  Iti poti cumpara masina ta...

  banner image

  Sau, daca esti perseverenta, o poti primi de la noi...

  banner image

  Pleci in excursii in Thailanda si Caraibe...

  banner image

  Lunar pleci intr-un citybreak in Europa...

  banner image

  Te ajutam sa-ti cumperi apartamentul la care visezi!

  Cum ar fi daca de maine toate visurile tale ar prinde contur? Cum ar fi sa nu mai spui „nu imi permit sa imi cumpar aia…”? Si cum ar fi daca intr-un an ti-ai putea cumpara apartamentul la care ai visat intotdeauna? Lasa-ne sa te ajutam! Hai sa formam o echipa!

   

  De ce ai vrut sa faci videochat si cum te-a ajutat acest lucru?

  Ramona: „Stii ca la inceput am fost foarte, foarte reticenta in legatura cu domeniul asta. Ma gandeam intotdeauna la ce vor zice parintii si apropiatii. Cu timpul, am renuntat la preconceptiile astea si am realizat ca am un job perfect normal, ca toata lumea. Diferenta dintre mine si prietena mea care lucreaza la IBM, de exemplu, este faptul ca eu am un salariu de 4-5 ori mai mare.”

   

  Ioana: „Interviul pentru mine a fost punctul-cheie, daca il pot numi asa. In primul rand, venisem cu inima cat un purice la Charm, tin minte si acum, pentru ca ma gandeam ca o sa intalnesc tot felul de dubiosi, avand in vedere industria. In plus, ma gandeam ca ma vor pune sa ma dezbrac, sau sa dau o proba, ceva. Nu a fost deloc asa, motiv pentru care am ramas. A fost, fara dar si poate, una dintre cele mai bune decizii din viata mea! Dupa doi ani la Charm, mi-am cumparat apartament si masina. Sper sa o tin tot asa si sa-mi deschid in curand propria afacere!”

   

  Cristina: „Cand m-am angajat la Charm eram inca la facultate, in anul 3 si nu stiam daca o sa fac fata programului. Am discutat asta de la bun inceput la interviu si au fost foarte intelegatoare cu mine, m-au incurajat sa imi termin studiile. Ba chiar mai mult, pentru ca eram la taxa, m-au ajutat si cu bani, pentru a o putea plati. Da, e o super-super-echipa, te poti baza pe ei la orice ora!” 

  Interviu online!


   Stii care sunt comisioanele unui model la Charm Studios?

   Comision daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada 0

   Comision daca incasezi intre 1.000 $ – 1.999 $/perioada 0

   Comision daca incasezi intre 2.000 $ – 3.999 $/perioada 0

   Comision daca incasezi intre 4.000 $ – 7.999 $/perioada 0

   Comision daca incasezi intre 8.000 $ – 9.999 $/perioada 0

   Comision daca incasezi peste 10.000 $/perioada! 0

   Comision aditional, daca implinesti un an la Charm Studios! 0

   Comision aditional, daca implinesti trei ani la Charm Studios! 0

   Comision aditional 10% daca recomanzi o prietena! 0

   This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

   error: Continut protejat!