title image

video cu explicatii

Esti o persoana comunicativa, ambitioasa si poti lucra independent? Poti depasi prejudecatile? Perfect! Poti castiga, in medie, 3.000 de lei pe luna, lucrand ca agent de recrutare pentru Charm Studio!

Ce trebuie sa faci? Gandeste-te la toate fetele cu varsta intre 18 si 35 de ani care locuiesc in Bucuresti si pe care le cunosti. Isi doresc un salariu de peste 2.000$ lunar? Super! Povesteste-le ce inseamna un job de model videochat! Este un job interactiv, in care comunicarea primeaza! Videochatul nu implica intalniri, ci doar comunicarea in fata unei camere web! In plus, totul este 100% legal!

Urmatorul pas? Programeaza-le la un interviu la Charm! Cum faci asta? Foarte simplu! Completezi formularul de mai jos, in baza caruia vei primi acces in platforma noastra! Poti programa interviuri chiar tu si poti vedea in timp real banii castigati de fetele pe care tu le-ai angajat la Charm!

Cum iti vei primi banii? Trebuie sa stii ca suntem 100% transparenti in ceea ce priveste comisionul tau, asa ca iti vom face un cont de agent recrutor in interfata de administrare a studiourilor noastre. Acolo vei putea analiza banii pe care ii fac modelele aduse de tine! Exista trei forme de colaborare cu agentii recrutori:

▾Completeaza datele tale!▾

  videochat/#wpcf7-f6240-p6232-o1" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init">


  1 1

  Suma fixa pentru fiecare model adus

  2 2

  Procente din incasarile modelelor aduse

  3 3

  Suma fixa lunar