title image

Inca speri sa iti prinzi seful in toane bune, pentru a discuta despre marirea aceea binemeritata?

Schimba-ti jobul, castiga dublu!

▾Vreau sa castig 10.000$ lunar!▾


  Tu de cand astepti o marire de salariu? Poti castiga dublu, triplu sau chiar de zece ori mai mult! Daca si tu te-ai saturat sa astepti sa-ti prinzi seful in toane bune pentru a discuta despre finantele tale, atunci… schimba-ti jobul!

  Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: inchipuie-ti cum ar fi sa te bucuri de venituri lunare de doua ori mai mari. Cum ar fi sa existe patru zile de week-end, in loc de doua sau sa-ti achiti creditul la banca de doua ori mai repede? N-ar fi rau deloc, nu-i asa? Cum ar fi sa poti castiga dublu? Dar triplu sau chiar inzecit? Ei bine, cu noi chiar se poate! Schimba-ti jobul!

  O treime dintre modelele Charm castiga deja peste 20.000$ in fiecare luna. Media incasarilor modelelor Charm depaseste 3.500$ la fiecare doua saptamani. Avem in fiecare perioada (doua saptamani) modele in top 3 LiveJasmin, cu incasari de peste 20.000$ in doar doua saptamani. Un model incepator castiga 1.500$ in primele doua saptamani. 

  Esti model de videochat, dar nu ai incasarile dorite? Nu e vina ta! Schimba-ti studioul! Fa o schimbare: lucreaza cu modelele de top si vei deveni una dintre ele!

  Subliniem: cu noi chiar poti castiga dublu, triplu sau chiar inzecit! We Create Top Models 😉

  Sunt Bianca Dragusanu si cred cu tarie ca in zilele noastre, noi, femeile, chiar le putem avea pe toate! Ma bucur si admir fiecare femeie care reuseste sa traisca viata pe care a visat-o si, mai mult decat atat, pe care o merita. Charm Studios formeaza nu doar modele de top, ci femei puternice, pentru care nimic nu este imposibil. De-a lungul timpului am invatat ca viata este prea scurta si prea frumoasa pentru a pleca urechea la gura lumii, asa ca sfatul meu, fetelor, este acela de a trai dupa bunul plac. Lumea ne barfeste oricum! 🙂

  -Bianca Dragusanu

  Eu vreau sa le spun viitoarelor modele ca banii se fac cu capul! Din punctul meu de vedere, asta conteaza in proportie de 80%, si mai apoi aspectul fizic si alte lucruri de genul asta. Banii se fac cu capul, fetelor! Si cred ca asa am reusit si eu sa ajung la performanta, pentru ca este intr-adevar o performanta, sa castig 20.000$ intr-o luna! Conteaza foarte mult si unde lucrezi si cu cine lucrezi. Eu cred ca modelul si team-leaderul trebuie sa fie o adevarata echipa, pentru ca doar asa se ajunge la sume fabuloase!

  -Andreea, 10.000$ in doua saptamani!

  Eu nu consider ca e greu sa ajungi sa ai incasari de peste 15.000$ in fiecare luna! Cred ca e nevoie de timp, ca in oricare alt job, dar cred ca orice fata isi doreste cu adevarat acest lucru si isi seteaza niste targeturi, le va atinge, cu oamenii potriviti alaturi. Eu functionez foarte bine cu targeturi si cred ca asta e cel mai important: sa stii pentru ce muncesti, pentru ce te trezesti cu noaptea-n cap sa te duci la studio. Eu am reusit sa-mi iau apartamentul visurilor mele!

  -Monica, 15.000$ in 2 saptamani

  Hard work beats talent! Nu m-am considerat niciodata a fi o fata frumoasa, insa am alte calitati: sunt vorbareata, glumeata si, asa cum imi spune toata lumea de la Charm, sunt catchy. Am eu acel ceva si cred ca exact "acel ceva" iti trebuie ca sa fii un model de videochat de top. Nu trebuie sa fii 90-60-90, dar trebuie sa fii hardworking si sa asculti sfaturile team-leaderilor. Si, bineinteles, ai nevoie de o super-echipa in spate, asa cum am eu!

  -Bianca, 12.000$ in 2 saptamani!

  La inceput, castigam in jur de 1.000$ lunar si eram demoralizata complet! Auzisem ca se fac foarte multi bani in videochat, dar eu nu reuseam deloc, asa ca am vrut sa renunt. N-am facut-o, si ii multumesc Georgianei, team-leaderul meu pentru acest lucru. A avut grija sa ma incuraje de fiecare data cand eram cu moralul la pamant si sa imi dea sfaturi de "cum sa ajungi in top". Am ascultat-o si o ascult in continuare! 🙂

  -Adelina, 11.000$ in 2 saptamani

  SCHIMBA-TI JOBUL!

  3 pasi pentru a castiga dublu, triplu sau chiar inzecit

  1 1
  Fa parte din echipa modelelor de top

  Charm Studio este studioul de videochat specializat in formarea modelelor de top. O treime dintre modelele Charm castiga peste 10.000$, iar 5 dintre acestea se afla mereu in Top 3 LiveJasmin Earnings, castigand periodic peste 20.000$. Noi credem ca diferenta dintre un model si un model de top o face doar studioul. 😉

  2 2
  Comporta-te ca un model de top

  Trebuie sa fii implicata, dedicata si perseverenta. Asa cum Rome wasn't built in a day, niciun model nu a ajuns in top peste noapte, insa, cu ajutorul nostru vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Lucreaza alaturi de modelele de top si vei fi una dintre ele!

  3 3
  Esti un model de top

  Da, da, esti un model de top! Comporta-te ca unul!

  ▾Vreau sa castig 10.000$ lunar!▾


   We Create Top Models nu este un simplu slogan. Este lozinca dupa care ne ghidam si cea care ne defineste in totalitate activitatea.

   Schimba-ti jobul, castiga dublu!

   O treime dintre modelele Charm castiga peste 10.000$ in fiecare perioada, in timp ce 5 dintre acestea castiga, periodic, peste 20.000$, situandu-se astfel in top 3 la nivel mondial pe cel mai mare site de profil: LiveJasmin.

   Diferenta dintre un model si un model de top o face doar studioul. Schimba-ti jobul!