Charm Studios – Adevaruri despre videochat

Industria videochatului a atins noi culmi la nivel national, cat si international in anul 2015 la Charm Studios, stabilind recorduri peste recorduri, multi indicatori de performanta aducand succes studioului in fiecare an. Numarul record de incasari pe cele mai bune site-uri de videochat, a dus la capitalizarea totala a pietei cu castiguri de ordinal milioanelor. Aceste rezultate au fost confirmate de site-urile cu renume si au condus la castigarea premiului Best Emerging Live Cam Studio, in cadrul Live Cam Awards.

Charm Studios este liderul videochatului in Romania, datorita lantului de studiouri pe care le detine. Renumitul concern de studiouri din care fac parte Manequeen, Allure si Glam a raportat cea mai mare crestere anuala de venituri datorita grupului Charm Group. Nominalizarea la Best Cam Studio of the Year, in Las Vegas la GFYAwards, certifica pozitia de piata pe care Charm Studios o ocupa.

Un raport al acestor cresteri a fost facut in vederea formarii unui top ale celor mai bune studiori din tara, cat si prezentarea succinta a avantajelor pe care acestea le ofera. Charm Studios s-a aflat mereu in topul acestor analize, avand o vechime de 8 ani in domeniul videochatului. Practic, Charm Studios are toate cunostintele necesare pentru a activa in videochat ca un adevarat profesionist, alaturi de cea mai profesionista echipa.

          Videochatul la un alt nivel

          Castigurile nu ar mai avea acelasi efect daca nu sunt obtinute din munca facuta cu placere. Ca urmare, Charm Studios creeaza mediul ideal de munca pentru modele. Cu cele mai luxoase si rafinate decoruri, Charm Studios a creat cate o camera cu design autentic pentru fiecare model, in care munca sa devina o placer si distractie in lux. Experienta din domeniu este doar un alt prilej pentru studio de a le oferi fetelor tot ceea ce isi doresc, nevoile lor fiind deja bine cunoscute de Charm Studios.

Principala nevoie a modelelor este reprezentata de bani, iar Charm Studios a dobandit profesionalismul necesar prin care le poate asigura tuturor modelelor castigul necesar. Minimul pe care un model il poate castiga la Charm Studios este de 1000 de dolari. Este un inceput promitator, care poate sa duca fiecare model pe un piedestal, cu vointa si implicare, desigur. Desi se speculeaza multe lucruri despre videochat, Charm Studios isi pastreaza profesionalismul si isi atinge mereu scopul propus impreuna cu angajatele sale. Astfel ca, varsta minima pe care o cere fiecarei fete este de 18 ani. Cea maxima poate varia intre 30 si 35 de ani; desi s-a constatat ca varsta maxima a unor studiouri este intre 25 si 28, Charm Studios nu se aliniaza la aceste limite.

Exista, desigur, si exceptii. Sunt unele locuri in care varsta nu conteaza, nici minimul, nici maximul, asta fiind o mare greseala. Vorbind din experienta, Charm Studios afirma ca nu doreste sa impuna limite, dar nici sa depaseasca anumite bariere. Prin asta, doreste sa spuna ca pentru ca munca sa fie facuta intr-un mod cat mai profesionist, este nevoie de reguli bine puse la punct, care sa fie impuse si respectate. Pentru ca Charm Studios ofera numai sinceritate, onestitate si bun simt, doreste sa primeasca aceleasi lucruri de la angajate sau viitoarele angajate.

Datorita faptului ca s-au respectat principiile esentiale ale studioului, Charm Studios se mandreste cu modele care obtin castiguri intre 10.000$ si 20.000$ frecvent, sansa de a inflori si de a prospera aici fiind mult mai mare decat in orice alta parte. Toate acestea fiind spuse, Charm Studios a dorit sa comunice fiecarei fete faptul ca este necesara doar vointa si un nivel mediu de cunoastere al limbii engleze, pentru a ajunge in topul celor mai bune, cu ajutorul profesionistilor din cadrul studioului

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu