Galerie video

Galerie Video Charm Studios

Imaginile de mai sus sunt proprietatea companiei si ele reflecta imaginea nedistorsionata a studioului de videochat Charm Studios. Nu stim cat de mult mai sunt in piata site-uri ce reprezinta studiouri de videochat in care ne sunt prezentate poze ireale, copiate de cine stie unde sau chiar concepute intr-un program de arhitectura.

Noi nu ne ferim, suntem cat se poate de transparenti. De la primul click pe site si pana la cea mai veche angajata a studioului, ne pastram aceesi nota de transparenta. Din aceste motive, si nu numai, am ales sa aratam, si altfel decat prin poze, cum arata Charm Studios. Veti observa cum Galeria Foto coincide, prin cel mai frumos design, cu Galeria Video.

Cel mai fumos aranjate camere de lucru, din punct de vedere estetic, le veti intalni la Charm Studios. Exista camere pentru fumatori dar si pentru nefumatori. Curatenia se numara in primele trei caracteristici ale studioului, din acest motiv ea este intretinuta de personal special angajat pentru a mentine totul nou si curat. Atmosfera de „acasa” este regasita intre peretii nostrii si intretinuta de staff si bineinteles de modelele bine selectate.

Suntem mandrii sa va prezentam studioul nostru deoarece stim ce impact are si cum influenteaza acest aspect tendinta de angajare. Ne laudam cu un numar mare de fete care aplica pentru angajare. Deasemenea suntem, probabil, studioul cu cea mai mare ascensiune in acest domeniu. Aceasta titulatura o prezentam datorita numarului mare de angajari intr-u timp scurt dar mai ales ratei de retentie (faptul ca modelele nu parasesc studioul nostru dupa ce se angajeaza).

In concluzie, toate cele de mai sus, reflecta adevarul nealterat si nu ezitam nicio secunda in a-l prezenta ca pe propria carte de vizita. Completeaza astazi Interviu Online si un reprezentant (de sex feminin :)) te va contacta in cel mai scurt timp in vederea stabilirii unei intalniri la studio.