— CHARM STUDIOS

Infografic Videochat

NFOGRAFIC VIDEOCHAT

Pentru ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, ne-am gandit sa raspundem la cele mai importante intrebari legate de videochat printr-un infografic! De ce infografic videochat? Pentru ca este un mod rapid si distractiv de a afla raspunsuri despre un subiect, fara a fi nevoit sa citesti zeci de pagini sau testimoniale despre acel subiect. Iata ce raspunsuri au dat 150 de modele videochat din Romania:

infografic videochat charm studios 1 1

INCASARI VIDEOCHAT

A fi campion in orice domeniu inseamna, in linii generale, munca, perseverenta si motivatie. Iar daca vorbim despre calitatile de care ai nevoie pentru a avea succes in cariera, acestea sunt reprezentate de puterea de a fi tu, puterea de a asculta si intelege si mai ales dorinta de a fi cel mai bun.

Daca ne referim strict la domeniul videochat, ambitia si motivarea sunt cele mai importante calitati. Fie ca vor sa-si construiasca o casa, sa isi cumpere masina sau sa isi plateasca studiile universitare, modelele videochat sunt manate de o ambitie greu de descris in cuvinte.

DE CE VIDEOCHAT?

Pentru ca, asa cum ne-au raspuns si modelele videochat, nicaieri in alta parte nu pot castiga banii pe care ii castiga facand videochat. Si, daca pe primul loc stau banii, locul doi este ocupat de timp. Videochatul inseamna, pe langa alte lucruri, un job flexibil.

MODELE VIDEOCHAT SI PROPRIUL BUSINESS

Joc de imaginatie: vrei sa iti deschizi propriul business. Ai ideea, ai motivatia, ai toate calculele puse la punct, dar iti lipsesc banii. Ce faci? Raspuns: videochat. Da, chiar daca ar putea suna imposibil, nu este! Doua treimi din modelele videochat care ne-au raspuns la intrebari au spus ca dureaza mai putin de 7 luni pentru a strange banii necesari deschiderii propriului business.

„Avem modele care, dupa ce au lucrat la noi un an, doi, si-au deschis propria afacere. Si cele mai bune doua exemple care-mi vin acum in minte sunt Alexandra si Oana. Prima a venit la noi in ultimul an de facultate – Medicina Dentara, si dupa doi ani si-a deschis un cabinet dentar undeva foarte aproape de noi, la Unirii. Iar Oana, impreuna cu sotul ei, sunt dezvoltatori imobiliari, iar afacerea le merge extrem de bine. Deci, se poate!” – Madalina, PR Charm Group.

infografic videochat charm studios 2
infografic videochat charm studios 3 1

MODELELE VIDEOCHAT ECONOMISESC MAI MULT

Femeile au fost atrase intotdeauna de haine, parfumuri scumpe, bijuterii sau produse de make-up. Cu totii suntem construiti sa ne dorim din ce in ce mai mult, iar studiile arata ca femeile economisesc mult mai putin decat barbatii (ups!). Nu si cand vine vorba despre modele videochat!

45% DINTRE MODELELE VIDEOCHAT…

Ei bine, cifrele vorbesc de la sine: 45% dintre modelele de videochat considera ca economisirea banilor are o importanta cruciala, in timp ce doar 25% dintre fetele din afara industriei considera economisirea o prioritate.

„Am avut o conversatie foarte interesanta cu un model de la Charm Studios, referitoare la finante personale si la relatia femeilor, in general, cu banii. Iar daca la inceput Ana cheltuia toti banii pe care ii facea din videochat (undeva la 6.000 de lei pe luna), a ajuns la a economisi constant peste 50 de procente din cat face acum. De ce? Pentru ca vrea sa isi deschida propria afacere si pentru ca este constienta ca nu va putea face videochat toata viata.” – Madalina, PR Charm Group

CATE ORE LUCREAZA UN MODEL VIDEOCHAT

„Depinde de model. De ambitia pe care o are, de motivatia care sta in spatele alegerii acestui job si de cat de mult isi doreste sa castige”, ne spune Madalina, PR Charm Group.

Asadar, infograficul despre orele petrecute in studiourile de videochat arata cam asa: 44% dintre modelele videochat lucreaza in jur de 30 de ore pe saptamana. 36% dintre modelele videochat lucreaza mai putin de 10 ore pe saptamana, iar 20% dintre acestea o fac doar atunci cand au nevoie de bani.

Daca ne referim la joburile din multinationale, o norma intreaga este de 8h/zi si 40 de ore pe saptamana, conform reglementarilor in vigoare. Asadar, si din acest motiv fetele aleg sa devina modele videochat: bani mai multi intr-un timp mai scurt!

infografic videochat charm studios 4 1 1
infografic videochat charm studios 5 2

CAT CASTIGA UN MODEL VIDEOCHAT?

Intrebarea „cat castiga un model videochat?” se afla pe buzele tuturor si este dezbatuta si arhi-dezbatuta pe tot Internetul. Marea majoritate a anunturilor de angajare arata si promit multe zerouri pe luna. Nu este departe de adevar, iar cand am spus ca un model videochat castiga la Charm Studios in primele 6 luni aproximativ 5.000$/luna, nu am mintit cu nimic.

DAR MODELELE VIDEOCHAT CU EXPERIENTA?

Facand o medie, un model videochat cu o experienta mai mare de 6 luni castiga aproximativ 100$ pe ora. Intr-o zi, aproximativ 800$. Intr-o luna in care lucreaza 21 de zile, timp de 8 ore pe zi, calculul este simplu: 16.800$. 

CE MESERII AU, LA BAZA, MODELELE VIDEOCHAT?

Fie ca au lucrat in multinationale, fie inca mai lucreaza, si sunt modele videochat part-time, pentru a-si suplimenta venitul. Fie au lucrat la call-center, insa din cauza salariului au renuntat si au devenit modele videochat. Fie sunt inca studente, fie au propria afacere, la inceput de drum, si abia acum o stabilizeaza.

6% dintre modelele de videochat care ne-au raspuns la chestionar, sunt mamici. Impinse de nevoi si manate de dorinta de a le oferi copiilor un trai mai bun, fetele devin modele videochat.

„Da, avem multe mamici la Charm Group si chiar am observat ca ele sunt cele mai muncitoare, perseverente si ambitioase. Pentru ca au un scop: de a le oferi copiilor un viitor frumos.” – Madalina, PR Charm Group

infografic videochat charm studios 4 1 1
infografic videochat charm studios 7 1

CAT CASTIGA MODELELE VIDEOCHAT?

Zicala „castigi intr-o luna cat altii intr-un an”, este perfect adevarata, in ceea ce priveste industria videochatului. Si au simtit-o pe pielea lor modelele videochat de la Charm Studios. In medie, un model care lucreaza 8h/zi, 5 zile pe saptamana, castiga 128.000$ anual. Un model videochat care lucreaza part-time, castiga 58.000$ anual.

VIDEOCHAT VS MULTINATIONALE

Cifrele sunt reale si, trebuie sa recunoastem, arata foarte bine. Comparativ cu fetele care lucreaza in alte domenii (in pozitii de conducere) si castiga o medie de 16.000$/an (aproximativ 5.000 de lei pe luna!), modelele videochat castiga de 8 ori mai mult.

MODELE VIDEOCHAT – FUN FACTS

Am vorbit despre bani, despre cat castiga un model videochat, despre timpul pe care il petrece la studio. Acum, sa trecem la lucruri ceva mai amuzante.

85% dintre modelele de videochat admit ca este foarte interesant sa te dedublezi: in timpul petrecut online sa fii seducatoare, iar in timpul liber, o femeie obisnuita. 92% dintre modelele videochat considera ca nu exista o limita superioara de varsta, atata timp cat exista nise pentru oricine: Twenties, Milfs, Cougars, etc.

Pentru ca este un job si un subiect inca tabu in Romania, si pentru ca sunt multe persoane care isi dau cu parerea despre acest job, fara ca macar sa fi lucrat o zi intr-un studio, fetele au retineri in ceea ce priveste destainuirea fata de apropiatii lor. Astfel, 22% prefer sa nu povesteasca familiei si apropiatilor despre jobul pe care il au. 55% dintre modelele videochat au blocat, pe site-ul pe care lucreaza, una sau mai multe tari, ca sa nu poata fi vazute de catre rude sau prieteni. Da, este posibil sa blochezi orice tara iti doresti!

infografic videochat charm studios 8
infografic videochat charm studios 7 1

MODELELE VIDEOCHAT SI FAMILIILE LOR

Pentru a spulbera mitul „modelele videochat sunt femei usoare”, am realizat, statistic vorbind, cate dintre acestea sunt casatorite sau au copii. Rezultatele nu arata rau deloc: 42% dintre modelele videochat sunt casatorite, in timp ce doar 11% dintre ele sunt necasatorite. In plus, 28% dintre modelele videochat sunt casatorite si au un copil, iar 19% sunt casatorite si au cel putin 2 copii.