— CHARM STUDIOS

Testimoniale Video

TESTIMONIALE VIDEOCHAT

Asa cum am mai spus, nici o satisfactie nu este mai mare decat aceea de a-ti vedea modelele muncind cu drag. Si unde in alta parte ar fi putut munci cu drag, daca nu intr-un loc special creat pentru ele. Un loc sigur, cu o echipa condusa 100% din personal feminin, un loc in care se simt ca acasa.

Le-am intrebat care este parerea lor despre videochat, ce inseamna Charm Studios, cand si ce le-a determinat sa devina modele de videochat. In urmatoarele materiale poti urmari cateva dintre testimonialele video ale modelelor de videochat Charm Studios.

Daca in urma cu cativa ani cuvantul “videochat” nastea foarte multe controverse, acum lucrurile s-au schimbat radical in Romania si s-au aliniat la standardele de profesionalism ale lumii moderne. Videochatul este 100% legal in Romania, conform legii nr. 196/2003, cu mentiunea ca trebuie sa fie respectate doua conditii: cea de varsta (peste 18 ani) si normele fiscale.

Pentru ca primim zilnic zeci de intrebari referitoare la ce presupune meseria de model videochat, ne-am gandit sa lasam modelele de la Charm Studios sa va raspunda la intrebari. Asadar, mai sus gasiti raspunsuri la intrebari precum „ce inseamna videochat?”, „este o meserie legala?”, „cum ai devenit model videochat?” sau „de ce ai ales sa faci videochat”.

150 de modele fericite ne recomanda ca fiind cel mai profesionist studio de videochat din Romania. Si au si de ce, pentru ca este locul in care vin cu zambetul pe buze in fiecare zi. „Sincer, chiar nu imi imaginam ca pot sa ma simt asa la un loc de munca. E ca o a doua casa si in zilele libere mi se intampla sa imi sun colegele si sa le intreb ce mai e pe la birou, pentru ca efectiv nu pot sa stau departe de ei”, ne spune Ioana, castigatoarea Best Smile Model 2016.

Vrei sa faci parte din cea mai tare echipa? Tot ce trebuie sa faci este sa programezi un interviu! Fie completezi interviul online, fie ne contactezi pe Facebook sau la unul dintre numerele de telefon afisate mai sus. Te asteptam!