title image

Charm Studios

este un studio de videochat de top localizat in centrul Bucurestiului, Piata Unirii – Centrul Vechi. Charm Studios este unul din cele mai performante studiouri de videochat, cel mai bun din tara si top 3 la nivel mondial. Studioul a crescut fulminant inca de la aparitia sa, in 2012, devenind astazi un adevarat standard in videochatul din Romania. Ne mandrim cu faptul ca suntem adevarati pionieri in ceea ce priveste managementul performant. Marturie stau zeci de trofee pe care le-am castigat la concursurile internationale de renume.

Daca vrei sa te alaturi echipei noastre sau daca vrei sa afli mai multe despre studioul nostru te asteptam la o discutie in locatia nostra. Avem o echipa formata exclusiv din persoane de sex feminin, ceea ce inseamna ca tu te vei simti ca intre prietene! Vrei sa faci parte din echipa Charm? Te asteptam la un interviu!

▾Interviu Online▾


  Studioul de videochat Charm Studios este cel mai profesionist din Bucuresti si unul dintre cele mai puternice din Europa. Face parte din grupul de studiouri Charm Group, alaturi de Manequeen, Allure si Tandress. Pentru a afla mai multe despre Charm Studios, te asteptam pe pagina Cine Suntem.

  Pentru noi, cel mai important este sa formam o echipa! De aceea echipa studioului de videochat Charm Studios este o parte esentiala a strategiei noastre de lucru. Acestea ne clasifica drept unul din cele mai performante studiouri de videochat din Bucuresti. Lucrand impreuna, am reusit sa construim in fiecare zi un mediu placut, o atmosfera calda si un loc in care iti sunt apreciate ideile.

  Charm Studios respecta Confidentialitatea, fie ca este vorba despre confidentialitatea datelor, a imaginii ori a informatiilor. Accesul din Romania a site-urilor de videochat cu care colaboram este strict restrictionat, datele personale ale modelelor noastre, precum si fotografiile din cadrul sedintelor foto fiind stocate pe un server dedicat si extrem de protejat. Asadar, poti fi sigura ca esti in siguranta la noi!

  Am ales in echipa noastra oameni dedicati si pasionati, oameni care vor sa invete si care au in spate o pregatire temeinica. Asadar, poti avea incredere ca atat Trainerii cat si Managerii din studioul nostru sunt cei mai buni din domeniu, avand o vasta pregatire! 

  Fiecare statie de lucru se afla intr-o camera separata, designul camerei este special creat  sa te stimuleze si sa te incurajeze sa devii mai performanta. Calculatoarele si camerele video sunt de ultima generatie, iar personalul nostru tehnic supercalificat este prezent non stop pentru asistenta. Pentru a vedea dotarile studioului nostru, poti accesa pagina Dotari Studio.

  Charm Studios

  este premiat la nivel international. Si nu o data, pentru ca vitrina Charm are peste 30 de premii obtinute. Asa cum spun toti cei din echipa Charm, vitrina studioului reprezinta unul dintre principalele atuuri in fata concurentei. In plus, studioul este premiat de site-ul LiveJasmin pentru performantele deosebite cu 5 stele, ceea ce clasifica studioul nostru in topul studiourilor partenere cu site-ul de videochat LiveJasmin.

  Ne dorim in echipa noastra oameni competenti si, mai mult decat atat, oameni care isi doresc sa invete. Daca esti unul dintre ei, te asteptam si pe tine la Charm Studios, sa crestem impreuna! Poti completa un interviu online, iar in urma acestuia, un reprezentant Charm Studios te va contacta in cel mai scurt timp.