Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Charm Studios - Charm Studio

Charm Studios

Charm Studios

este un studio de videochat de top localizat in centrul Bucurestiului, Piata Unirii – Centrul Vechi. Studioul are o vechime de 5 ani in domeniu si am ajuns sa fim unul din cele mai performante studiouri de videochat. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre sau daca vrei sa aflii mai multe despre studioul nostru te asteptam la o discutie in locatia nostra.

Mai multe detalii despre studioul de videochat  CHARM STUDIOS

 

model videochatCel mai important este sa formam o echipa! De aceea echipa studioului de videochat CharmStudios este o parte esentiala a strategiei noastre de lucru. Acestea ne clasifica drept unul din cele mai performante studiouri de videochat din Bucuresti. Lucrand impreuna am construit in fiecare zi un mediu placut, o atmosfera calda si un loc in care iti sunt apreciate ideile.

Daca vrei sa aflii mai multe despre echipa de profesionisti ai studioului de videochat CHARM STUDIOS

Fiecare statie de lucru se afla intr-o camera separata, designul camerei este special creat  sa te stimuleze si sa te incurajeze sa devii mai performanta. Calculatoarele si camerele video sunt de ultima generatie, iar personalul nostru tehnic supercalificat este prezent non stop pentru asistenta.

Dotarile studioului de videochat CHARM STUDIOS

 

Charm Studios respecta Confidentialitatea fie ca este vorba despre confidentialitatea datelor, a imaginii ori a informatiilor. Accesul din Romania a site-urilor de videochat cu care colaboram este strict restrictionat, datele personale ale modelelor noastre, precum si fotografiile din cadrul sedintelor foto fiind stocate pe un server dedicat si extrem de protejat.

Despre Confidentialitatea in studioul de videochat CHARM STUDIOS

10 Motive pentru a alege CHARM STUDIOSpremii-charm(1)

Studioul CharmStudios este premiat de site-ul LiveJasmin pentru performante deosebite cu 5 STELE, ceea clasifica studioul nostru in topulstudiourilor partenere cu site-ul de videochat LiveJasmin. Diploma de performanta a studioului de videochat Charm Studios.

  Google+