— Despre noi

CHARM STUDIO

CHARM STUDIO

este un studio de videochat de top, cu 3 sedii mari amplasate in centrul Bucurestiului: Piata Unirii, Piata Victoriei si Piata Universitatii. Charm Studio este unul din cele mai performante studiouri de videochat, cel mai bun din tara si top 3 la nivel mondial.

Studioul a crescut fulminant inca de la aparitia sa, in 2012, devenind astazi un adevarat standard in videochatul din Romania. Ne mandrim cu faptul ca suntem adevarati pionieri in ceea ce priveste managementul performant. Marturie stau cele peste 50 de trofee pe care le-am castigat la concursurile internationale de renume pentru Cel mai bun Studio de Videochat.

Daca vrei sa te alaturi echipei noastre sau daca vrei sa afli mai multe despre Charm Studio, te asteptam la o discutie in una dintre locatiile noastre. Avem o echipa formata exclusiv din persoane de sex feminin, ceea ce inseamna ca tu te vei simti ca intre prietene! Vrei sa faci parte din echipa Charm?

videochat

Studioul de videochat Charm Studio
este cunoscut ca fiind "studioul modelelor de top"

We Create Top Models

Charm Studio inglobeaza 3 studiouri mari, situate in puncte centrale ale Bucurestiului (Piata Unirii, Piata Victoriei si Piata Universitatii).

Se spune ca omul sfinteste locul, astfel ca am avut grija ca echipa Charm Studio sa fie formata doar din oameni pe care atat noi, cat si tu, sa te poti baza oricand. Indiferent de locatia Charm Studio aleasa, ai siguranta ca vei lucra alaturi de profesionisti, intr-un mediu placut, perfect gandit pentru ca tu sa iti descoperi adevarata valoare si sa devii un model de top. 

Deviza Charm Studio este “We Create Top Models”, iar aceasta ne defineste intreaga strategie de lucru, fiecare membru al echipei contribuind la performantele obtinute de-a lungul celor peste zece ani de experienta. Structura organizatorica a studioului Charm Studio este inspirata din mediul corporatist, astfel ca fiecare membru al echipei are un rol bine definit in companie:

  • Trainerii vor impartasi cu tine secretele succesului in videochat astfel ca tu sa devii model de top in cel mai scurt timp.
  • Departamentele de HR si Contabilitate se ocupa de tot ce inseamna legalitate, astfel ca platile sunt procesate fara intarzieri, iar taxele la stat sunt mereu la zi.
  • Echipa de Marketing este la curent cu tot ce inseamna Social Media si platformele de streaming, asa ca nu vei duce lipsa de fani virtuali. 
  • Fetele din departamentul Foto-Video vin mereu cu super idei, pe care le pun in practica atat in studioul foto din cadrul Charm Studio, cat si in locatii exclusiviste, pentru ca tu sa iesi mereu in evidenta.
  • In zona de make-up vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti pune in evidenta feminitatea, iar Make-up artistul Charm Studio se va asigura ca ai mereu un look impecabil. 
  • Departamentul tehnic are grija ca toate echipamentele sa functioneze 24/7, pentru ca timpul inseamna bani, mai ales intr-un studio de videochat.

Asadar, poti fi sigura ca o intreaga echipa de specialisti va lucra alaturi de tine pentru ca tu sa fii urmatorul model de top!

CHARM STUDIO BUCUREȘTI

Recunoscut la nivel international pentru formarea modelelor de top

Asa cum spun toti cei din echipa, vitrina Charm Studio reprezinta unul dintre principalele atuuri in fata concurentei. De-a lungul anilor am adunat peste 50 de premii, ceea ce demonstreaza faptul ca Charm Studio este un studio de top, cu realizari pe masura. Pe langa nenumaratele titluri pentru  “Cel mai bun studio de videochat” si “Cel mai bun model de videochat”, ne-au fost recunoscute meritele pentru “Cel mai bun program de training” si “Cea mai buna campanie de marketing”. In plus, Charm Studio este premiat cu 5 stele de site-ul LiveJasmin, pentru performantele deosebite, ceea ce clasifica studioul nostru in topul studiourilor partenere cu site-ul de videochat LiveJasmin. 

Ne dorim in echipa noastra oameni competenti si, mai mult decat atat, oameni care isi doresc sa invete. Daca esti unul dintre ei, te asteptam si pe tine la Charm Studio, sa crestem impreuna! Poti completa un interviu online, iar in urma acestuia, un reprezentant Charm Studio te va contacta in cel mai scurt timp.

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT