— CHARM STUDIOS

Videochat

BIANCA DRĂGUȘANU

Crede cu tarie ca DA, chiar le poti avea pe toate, insa nu poti impaca pe toata lumea. Videochatul este un domeniu de activitate inca neinteles de majoritate, insa stim cu totii ca lipsa informatiilor despre un anumit subiect nu inseamna si lipsa opiniilor asupra lui. Ba din contra, caci vorba aceea: la politica si la fotbal ne pricepem toti. Este mult mai simplu sa privesti si sa comentezi din tribune decat din mijlocul terenului.

Cu toate acestea, daca ne-ar interesa mai mult roadele gradinii noastre decat verdeata din curtea vecinului, nimic nu ne-ar sta in calea fericirii. Bianca Dragusanu este una dintre femeile care si-au vazut de drum, ignorand rautatile gratuite, iar faptul ca acum traieste viata la care altii doar viseaza este dovada vie a faptului ca ambitia, determinarea si setarea unor obiective bine definite sunt reteta succesului.

Este adevarat ca un job in videochat nu este pentru oricine, insa ar putea fi cea mai buna decizie a vietii tale.

Bianca Dragusanu black low res 300x200 1

Ce inseamna VIDEOCHAT?

Reprezinta, in linii generale, modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere web.

Care este avantajul unui job in videochat?

  • iti poti atinge toate obiectivele in mai putin de un an
  • iti poti organiza programul exact asa cum iti doresti
  • te vei dezvolta personal
  • iti vei imbunatati cunostintele de limbi straine, dar si aspectul fizic
  • iti poti deschide propriul business
Eu fac bani pentru ca sunt desteapta nu pentru ca sunt frumoasa

Ce trebuie sa stii despre VIDEOCHAT, inainte de a incepe

Videochat de acasa sau de la studio?– Primim des intrebarea „Ce ar fi mai profitabil? Sa fac videochat de acasa sau de la Charm Studios?”. Exista avantaje si dezavantaje in a lucra de acasa, insa vasta experienta in domeniu ne-a raspuns la aceasta intrebare: este mult mai profitabil pentru tine sa lucrezi de la studio! 

Asadar: ambitia, rabdarea si perseverenta sunt cheia succesului intr-un studio de videochat pentru orice model la inceput de drum. Iar daca vorbim despre a fi model de top, atunci Charm are reteta! 😀

In functie de cat de bine cunoaste limba engleza, de aspectul fizic, de numarul de ore lucrate, dar si de cat este de jovial, modelul poate castiga intre 1.000$ si 3.000$ in prima luna. 

Intrebarea cea mai frecventa din cadrul interviurilor este „si? ma pot gasi cunoscutii ca fac chat?”. Raspunsul este cat se poate de simplu: site-urile cu care noi colaboram sunt inaccesibile din Romania, DAR… nu iti poate garanta niciun studio de videochat faptul ca nu poti fi gasita. Cu totii avem prieteni, rude sau cunostinte plecate in alte tari, nu-i asa?:)

Impecabil. Si nu o zicem noi, ci toata lumea care ne-a trecut pragul. Ai mai jos cateva poze, ca sa te convingi si poti oricand sa ne faci o vizita, pentru a le vedea. Te asteptam!

Da, exista. Videochatul non-adult nu implica nuditate. Pentru aceasta categorie, limba engleza la nivel avansat este obligatorie.

Bineinteles. Este 100% legal sa faci videochat, iar contractul este unul de colaborare. 

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT