title image

Videochat

Videochatul

reprezinta, in linii generale, modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Avantajul videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membri cu care sa discute si poate conduce conversatia spre tema dorita. Poti sa iti alegi site-ul de videochat pe care vrei sa lucrezi, din experienta nu recomandam sa lucrati pe mai multe site-uri! Impreuna putem stabili ce site-uri vi se potrivesc. Despre activitatea de videochat si ce reprezinta videochatul in detalii puteti afla accesand pagina Videochatul este.

Ativitatea de videochat este legala in Romania, ea fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004. Charm Studios indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Asadar, da! Videochatul este legal!

▾Interviu Online▾


  Profesionalismul cu care ne tratam modelele indiferent de experienta acestora in activitatea de videochat, site-urile profitabile de videochat cu care colaboram, calculatoarele si camerele web de ultima generatie sunt doar o parte din motivele pentru care colaborarea cu studioul de videochat CharmStudios este avantajoasa pentru orice fata care vrea sa lucreze in domeniul videochatului.
  Ne dorim in echipa noastra modele de videochat care isi doresc sa invete, pentru a putea castiga cat mai multi bani.

  Studio sau Acasa – Primim des intrebarea „Ce ar fi mai profitabil? Sa fac videochat de acasa sau de la Charm Studios?”. Exista avantaje si dezavantaje in a lucra de acasa, insa vasta experienta in domeniu ne-a raspuns la aceasta intrebare: este mult mai profitabil pentru tine sa lucrezi de la studio! In plus, programul este flexibil!
  Tu alegi: 6 sau 8h/zi!

  Experienta, profesionalism, seriozitate… acestea sunt doar trei dintre cele 10 motive pentru a alege CharmStudios. Echipa noastra de traineri a facut numeroase stagii de pregatire pentru a te putea ajuta sa devii un model de top si sa ai incasarile la care visezi. Ba chiar sa ti le depasesti! Pentru mai multe detalii, te asteptam la un interviu!

  Mama de fetita si model videochat

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  Loading...
  error: Continut protejat!