title image

Bianca Dragusanu

crede cu tarie ca DA, le poti avea pe toate, insa nu poti impaca pe toata lumea. Videochatul este un domeniu de activitate inca neinteles de majoritate, insa stim cu totii ca lipsa informatiilor despre un anumit subiect nu inseamna si lipsa opiniilor asupra lui. Ba din contra, caci vorba aceea: la politica si la fotbal ne pricepem toti. Este mult mai simplu sa privesti si sa comentezi din tribune decat din mijlocul terenului.

Cu toate acestea, daca ne-ar interesa mai mult roadele gradinii noastre decat verdeata din curtea vecinului, nimic nu ne-ar sta in calea fericirii. Bianca Dragusanu este una dintre femeile care si-au vazut de drum, ignorand rautatile gratuite, iar faptul ca acum traieste viata la care altii doar viseaza este dovada faptului ca ambitia, determinarea si setarea unor obiective bine definite sunt reteta succesului.

Este adevarat ca un job in videochat nu este pentru oricine, insa ar putea fi cea mai buna decizie a vietii tale.

▾Interviu Online▾


  Videochatul

  reprezinta, in linii generale, modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Avantajul videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membri cu care sa discute si poate conduce conversatia spre tema dorita. Poti sa iti alegi site-ul de videochat pe care vrei sa lucrezi, din experienta nu recomandam sa lucrati pe mai multe site-uri! Impreuna putem stabili ce site-uri vi se potrivesc. Despre activitatea de videochat si ce reprezinta videochatul in detalii puteti afla accesand pagina Videochatul este.

  Ativitatea de videochat este legala in Romania, ea fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004. Charm Studios indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Asadar, da! Videochatul este legal!

  Profesionalismul cu care ne tratam modelele indiferent de experienta acestora in activitatea de videochat, site-urile profitabile de videochat cu care colaboram, calculatoarele si camerele web de ultima generatie sunt doar o parte din motivele pentru care colaborarea cu studioul de videochat CharmStudios este avantajoasa pentru orice fata care vrea sa lucreze in domeniul videochatului.
  Ne dorim in echipa noastra modele de videochat care isi doresc sa invete, pentru a putea castiga cat mai multi bani.

  Studio sau Acasa – Primim des intrebarea „Ce ar fi mai profitabil? Sa fac videochat de acasa sau de la Charm Studios?”. Exista avantaje si dezavantaje in a lucra de acasa, insa vasta experienta in domeniu ne-a raspuns la aceasta intrebare: este mult mai profitabil pentru tine sa lucrezi de la studio! In plus, programul este flexibil!
  Tu alegi: 6 sau 8h/zi!

  Experienta, profesionalism, seriozitate… acestea sunt doar trei dintre cele 10 motive pentru a alege CharmStudios. Echipa noastra de traineri a facut numeroase stagii de pregatire pentru a te putea ajuta sa devii un model de top si sa ai incasarile la care visezi. Ba chiar sa ti le depasesti! Pentru mai multe detalii, te asteptam la un interviu!

   

  Mama de fetita si model videochat