— CHARM STUDIOS

INCASARI MODELE

INCASARI MODELE CHARM STUDIOS

Multe dintre studiourile de videochat din Bucuresti isi atrag modelele cu sintagma „castiguri de mii de dolari pe luna”. Totusi, daca aceasta sintagma nu este sustinuta de dovezi, aceasta capata valoarea zero. Pentru ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti, noi am decis sa va aratam poze cu incasarile modelelor noastre. In partea de sus puteti observa, asadar, incasarile modelelor Charm Studios pe LiveJasmin, cel mai cunoscut site de profil din lume.

Incasarile modelelor Charm Studios difera, in functie de perseverenta si de implicarea acestora. Mai multe detalii puteti vedea aici. Modelele Charm Studios castiga, in medie, in prima perioada lucrata la Charm Studios, intre 1.000$ si 3.000$/perioada. Dupa primele trei luni, modelele ajung sa castige peste 4.000$, iar castigurile cresc, direct proportional cu perseverenta si implicarea modelelor. Echipa Charm este compusa din aproximativ 60 de modele, dintre care 25 castiga peste 10.000$/perioada, iar 3 dintre ele sunt frecvent in Top 3 Jasmin Earnings in fiecare perioada.

Statistic vorbind, in ceea ce ne priveste, un model videochat care lucreaza de 3 luni in industrie, care este perseverent si ambitios, nu poate castiga mai putin de 3.000$ in fiecare perioada. Rezultatele ne-au demonstrat, inca de la inceputul aparitiei noastre pe piata, faptul ca un model perseverent si increzator poate ajunge sa castige sume fabuloase din aceasta meserie.

INCASARI VIDEOCHAT

Avem o echipa intreaga de profesionisti de la Team-Leaderi, Make-up artisti si o echipa dedicata de Marketing, cu ajutorul carora fiecare model poate ajunge sa aiba incasari fabuloase. Desigur, ca in oricare alt job si oricare companie multinationala, castigurile insemnate nu pot aparea peste noapte si depind foarte mult de efortul pe care fiecare il depune in atingerea scopului propriu.

Asadar, noi punem la dispozitie cea mai buna echipa, aparatura de ultima generatie si camere superbe, amenajate impecabil. Tu trebuie sa vii cu seriozitate, implicare si perseverenta. Impreuna putem face cea mai buna echipa! Daca vrei sa ni te alaturi, poti programa un interviu la numarul de telefon 0784 70 70 80, sau poti completa interviul nostru online.