— CHARM STUDIOS

Câștiguri

CASTIGURI…

Un cuvant puternic in industria videochatului. Castigurile pot varia in functie de fiecare model, de timpul si dedicatia pe care o ofera acestei activitati de videochat. La studioul de videochat Charm Studio modelele noastre de videochat castiga intre 1.000$ si 30.000$ pe luna. 

In plus, pentru a veni in ajutorul fiecarui model sa isi ridice incasarile la nivel maxim, am angajat cei mai buni traineri. Acestia au participat, impreuna cu managerii lor, la numeroase stagii de pregatire in tara si in afara ei, pentru a putea sa ajute modelele sa devina cele mai bune si sa aiba incasari de top!

WE CREATE TOP MODELS

Pe langa profesionalism si o echipa formata exclusiv din persoane de sex feminin, modelele Charm Studio se bucura de bonusuri si concusuri organizate in fiecare luna. Fiecare model are sansa de a castiga de la masini si pana la excursii cu destinatii exotice sau chiar city break-uri cu destinatii alese chiar de ele.

Pentru a ajunge un model de videochat de succes si pentru a accesa toate bonusurile, atat ale companiei noastre dar si ale site-urilor de specialitate este necesara multa seriozitate, o munca asidua, contina si evident la un nivel de profesionalism ridicat. In general, modelele care acceseaza sume considerabile de bani sunt cele care isi dau interesul si care lucreaza cu multa ambitie. Noi consideram ca oricine poate avea un castig considerabil de bani atata timp cat interesul este unul ridicat.

Asadar, daca iti doresti sa fii un model de top si sa ai incasarile pe care ti le doresti, sau poate chiar mai mult, te asteptam in echipa noastra!

BiancaDragusanu 1

Te-ai convins?

Schimba-ti jobul!