Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Castiguri - Charm Studio

Castiguri

13Castiguri,

un cuvant puternic in industria videochatului. Castigurile pot varia in functie de fiecare model, de timpul si dedicatia pe care o ofera acestei activitati de videochat. La studioul Charm Studios modelele noastre de videochat castiga intre 500$ si 20.000$ pe luna. Pentru a optimiza castigurile este necesara parcurgerea anumitor pasi bine stabiliti. Bineinteles ca orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru de videochat le va simplifica. Comisionul modelului variaza in functie de performantele modelului.

Bonusuri si Concursurile studioului de videochat Charm Studios sunt consistente si atractive, din acest motiv studioul este unul din cele mai profesionaliste studiouri de videochat din Bucuresti.

Pentru a ajunge un model de videochat de succes si pentru a accesa toate bonusurile, atat ale companiei noastre dar si ale site-urilor de specialitate este necesara multa seriozitate, o munca asidua, contina si evident la un nivel de profesionalism ridicat. In general, modelele care acceseaza sume considerabile de bani sunt cele care isi dau interesul si care lucreaza cu multa ambitie. Noi consideram ca aproape oricine poate avea un castig considerabil de bani atat timp cat interesul este unul ridicat. Aplica acum la Charm Studios si te vei convinge singura 🙂

Programul de lucru la CharmStudios este unul flexibil, fiecare model fiind liber sa isi aleaga programul in functie de propriile nevoi si necesitati. Astfel dezvoltam libertatea de alegere si totodata pastram echilibrul in viata angajatului.

Modaliatatile de plata in studioul de videochat CharmStudios sunt variate, venim in intampinarea modelelor si oferim posibilitati multiple de plata. In urma interviului se poate stabili chiar si o plata saptamanala pentru o perioada. Modalitatea standard de plata a studioului nostru este bilunara si intotdeauna se efectueaza la timp, in zilele bine stabilite in Contractul Inndividual de Munca si chiar la aceeasi ora. Nu functionam haotic! Platim precum ceasul elvetian si toate platile sunt transparente si usor de calculat.

  Google+