— CHARM STUDIOS

Angajari Videochat

SALARIULUI TĂU ÎI LIPSEȘTE O CIFRA?

ANGAJARI VIDEOCHAT

Te-ai gandit de multe ori sa aplici la un anunt de angajari videochat, dar ti-a fost frica de „ce o sa zica lumea?”. Nu esti singura! Din experienta iti spunem ca si modelele noastre au trecut prin asta. Totusi, acum castiga 10.000$ in fiecare perioada si au realizat faptul ca aceasta temere era nejustificata. Te asteptam sa bem o cafea si sa povestim mai multe! 🙂 

Pentru ca suntem o companie in continua expansiune, suntem deschisi mereu la noi angajari. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, avem standarde foarte clare prin care ne alegem viitoarele colaboratoare. Stim din experienta ca, pentru un succes de durata, avem nevoie de colegi care sa impartaseasca aceleasi valori, care sa aiba o motivatie la fel de puternica.

Acesta este motivul pentru care acceptam la Charm Studios doar fete care sunt serioase, ambitioase, istete, amabile, care stiu sa se respecte pe sine si pe cei din jur. Nivelul de cunoastere al limbii engleze este un factor important, insa nu este eliminatoriu, pentru ca oferim gratuit cursuri de limba engleza.

BENEFICIILE UNUI MODEL LA CHARM STUDIO

CHARM STUDIO

CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT

…nu exista! Asa cum am spus-o in repetate randuri, „cel mai bun studio de videochat nu exista!”. In viziunea noastra, exista doar „cel mai potrivit pentru tine”. Iar daca esti in cautarea unui job in videochat, Charm Studio este cu siguranta cea mai potrivita alegere daca esti muncitoare, perseverenta si ambitioasa. Pentru ca asa suntem si noi! 😀

In plus, iti spunem inca de la inceput faptul ca succesul tau este si succesul nostru. Ne bucuram atunci cand vedem ca te adaptezi usor la noi, cand faci progrese inca din primele luni. Vrem sa fii sigura ca la Charm Studio te ajutam inca din primul moment, astfel incat tu sa devii cea mai buna versiune a ta.

Totul începe cu un prim pas, nu-i asa? Te invitam sa completezi formularul nostru online. 

Angajari videochat la Charm Studio – pe noi nu ne caracterizeaza jumatatile de masura cand vine vorba de ceea ce oferim modelelor noastre. Iata de ce au ales ele Charm Studio:
Charm Studio pune accentul pe calitate, si nu pe cantitate, astfel ca ne alegem pe spranceana viitoarele colaboratoare. Criteriile de angajare la Charm Studio sunt urmatoarele:

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT