Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Angajari Videochat Bucuresti | charmstudios.ro

Angajari Videochat

angajari videochat

Angajari Videochat

Pentru ca suntem o companie in continua expansiune, sunt em deschisi mereu la noi angajari. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, avem standarde foarte clare prin care ne alegem viitoarele colaboratoare. Stim din experienta ca, pentru un succes de durata, avem nevoie de colegi care sa impartaseasca aceleasi valori, care sa aibă o motivatie la fel de puternica. Acesta este motivul pentru care acceptam la Charm Studios doar fete care sunt serioase, ambitioase, istete, amabile, care stiu sa se respecte pe sine si pe cei din jur.

Fara modestie, putem spune oricand ca Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. Noi ne mandrim cu fetele care lucreaza la noi si facem tot ce ne sta in putinta ca si ele sa se simta onorate ca au un job excelent la Charm Studios. Este o stare de bine, de implinire personala pe care ne dorim sa o ai si tu. Iti oferim cel mai bun loc de munca posibil in videochat si iti garantam ca asta iti asigura o mulțime de avantaje.

In plus, iti spunem inca din start ca succesul tau este si succesul nostru. Ne bucuram atunci cand vedem ca te adaptezi usor la noi, cand faci progrese inca din primele luni. Vrem sa fii sigura ca la Charm Studios te ajutam inca din primul moment sa faci treaba buna si sa castigi o multime de bani. Iar acesta nu e un beneficiu pentru cateva luni. Cu tot ceea ce te învatam aici, poti sa ai o cariera extrem de profitabila, de ani de zile, in videochat. Iar totul începe cu un prim pas. Asadar, te invitam sa completezi formularul nostru online. Te asteptam cu nerabdare si pe tine la Charm Studios!

Angajari videochat la Charm Studios – pe noi nu ne caracterizeaza jumatatile de masura cand vine vorba de ceea ce oferim unui model videochat ca si nou angajat in acest domeniu. Pentru noi, echipa reprezinta cheia succesului si consideram ca echipa functioneza corect atunci cand sunt respectati 12 pasi de catre membrii acesteia:

 1. Sa comunice eficient
 2. Sa aiba rabdare
 3. Sa excluda orice sentiment de superioritate si aroganta
 4. Sa inteleaga ca munca fiecaruia e importanta
 5. Sa delege eficient si cu bun simt sarcinile catre ceilalti
 6. Sa rezolve conflictele intern si deschis
 7. Sa aiba incredere reciproca
 8. Sa aiba obiective comune
 9. Sa incerce sa evite negativitatea
 10. Sa isi stabileasca exemple demne de urmat
 11. Sa arate respect celorlalti, mai ales in momentul in care acestia sunt deschisi sa ii ajute
 12. Sa fie OAMENI!

Am spus-o in repetate randuri si o vom repeta pentru a ne face intelesi. Facem parte din elita studiourilor din Bucuresti si ne mandrim cu asta! Am reusit sa ajungem aici pentru ca functionam dupa un sistem de management bine pus la punct si nu “dupa ureche”!!! Angajeaza-te acum!

“Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul.”

Henry David Thoreau

Pentru ca punem un deosebit accent pe calitatea umana si nu colaboram cu oricine bate la usa, vom sustine “sus si tare” faptul ca selectia reprezita un factor determinant in creearea unui bussines de success si implicit in fiecare selectie pentru videochatul nostru.

angajari videochat

Cand spunem asta nu suntem egoisti deloc, ba dimpotriva ne gandim tot la modele si la viitoarele lor colege, de aceea am setat cateva conditii de angajari videochat:

 • Varsta intre 18 si 35 ani
 • Fizic agreabil
 • Cunostinte cel putin medii de limba engleza
 • Abilitati de a te pune in valoare
 • Abilitati de comunicare
 • Incredere si respect de sine
 • Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate
 • Angajam numai fete!!! Nu angajam baieti si/sau cupluri
„In viata, la fel ca si in afaceri, sunt doua pacate capitale. Primul este sa actionezi precipitat, fara a gandi, si al doilea este sa nu actionezi deloc.”

Angajari Videochat Iasi

  Google+