— CHARM STUDIOS

De ce videochat?

Pentru ca, daca iti joci cartile inteligent, jobul de model de videochat iti permite sa te “pensionezi”in floarea varstei. Potentialul financiar urias pe care il are domeniul videochat este principalul motiv din spatele deciziei de a deveni model de videochat.

Cu toate acestea, beneficiile unui job in videochat sunt multiple, asadar te invitam sa le descoperi din testimonialele de mai jos. 

"Sunt mama de fetita si model de videochat"

Georgiana este mama de fetita si model de videochat. A lucrat ca bucatar-sef intr-unul dintre cele mai mari restaurante ale Bucurestiului, insa, fiind o mama singura si avand nevoie de un program flexibil, dar si de mai multi bani, a decis: model de videochat.

In nici doi ani, de cand lucreaza la Charm, Georgiana a reusit sa-si cumpere apartamentul visurilor ei, dar si sa ii faca toate poftele fetitei ei, dupa cum ne marturiseste.

Ce este videochatul? De ce videochat?

„Majoritatea oamenilor cred ca acest domeniu este foarte usor, insa, in realitate este extrem de diferit”, ne spune Diana, care recent a implinit 26 de ani. Diana a lucrat cativa ani ca ospatar, intr-un pub din Capitala, insa accidental a auzit cuvantul „videochat” si si-a spus „de ce nu? let’s give it a try!”.

Acum, media incasarilor Dianei depaseste cu mult 10.000$ lunar!

Videochat de acasa sau de la studio?

Miruna este model de videochat la Charm Studio de 2 ani. „Initial am incercat de acasa, pe cont propriu, insa nu este acelasi lucru. Una e sa vii intr-un mediu profi, sa ai trainer, sa te ajute cineva cu tot ce trebuie… Plus ca de acasa eram super haotica. Lucram 3h, ma delogam, iar ma logam si stateam o ora, etc.”

Miruna a reusit sa ajunga la incasari de 6.000$ in fiecare perioada.

Te-ai convins?

Schimba-ti jobul!

Videochatul, intre prejudecata si adevar

„Romanii vad videochatul ca pe un subiect tabu, iar eu nu inteleg de ce. Este un job normal, lucram 8h/zi, dar facem mult mai multi bani decat alti oameni care lucreaza la fel de mult ca noi. Nu este un job usor, nu este prostitutie, nu are nimic de-a face cu realitatea”, ne spune Bianca, model de videochat de aproximaitv 2 ani.

Bianca este studenta si viseaza sa isi deschida propria afacere odata cu terminarea facultatii. Vorbeste fluent trei limbi straine si isi imparte ziua intre facultate si studio. Incasarile Biancai depasesc 4.000$ in fiecare luna!

Am devenit model videochat! - De ce?

Din dorinta de a vrea sa fie independenta financiar, a devenit model videochat. „Imi doresc sa fiu cea mai buna versiune a mea!”, ne spune Diana. Si a reusit, pentru ca acum castiga, in medie, 10.000$ in fiecare luna!