title image

Sunt mama de fetita si model de videochat

Georgiana este mama de fetita si model de videochat. A lucrat ca bucatar-sef intr-unul dintre cele mai mari restaurante ale Bucurestiului, insa, fiind o mama singura si avand nevoie de un program flexibil, dar si de mai multi bani, a decis: model de videochat.

In nici doi ani, de cand lucreaza la Charm, Georgiana a reusit sa-si cumpere apartamentul visurilor ei, dar si sa ii faca toate poftele fetitei ei, dupa cum ne marturiseste.

Mama de fetita si model videochat

Ce este videochatul? De ce videochat?

„Majoritatea oamenilor cred ca acest domeniu este foarte usor, insa, in realitate este extrem de diferit”, ne spune Diana, care recent a implinit 24 de ani. Diana a lucrat cativa ani ca ospatar, intr-un pub din Capitala, insa accidental a auzit cuvantul „videochat” si si-a spus „de ce nu? let’s give it a try!”.

Acum, media incasarilor Dianei depaseste cu mult 6.000$ lunar!

Videochat de acasa sau de la studio?

Malina este model Charm Studios de mai bine de 2 ani. Iar daca la inceput a facut videochat de acasa, si-a dat seama ca nu are tot ceea ce ii trebuie pentru a reusi. Nu avea aparatura necesara, nu avea cine sa o ajute si nu avea suport tehnic. Asa ca a ales Charm! Acum, Malina a reusit sa-si cumpere o casa si viseaza sa-si deschida propria ei afacere.

La intrebarea „Ce inseamna videochatul?”, ne raspunde sincer: „E foarte greu cateodata, dar nu atat de greu pe cat pare. Nu este efort fizic, este efort psihic. Eu fiind foarte, foarte vorbareata, pentru mine e o placere!”.

Videochatul, intre prejudecata si adevar

„Romanii vad videochatul ca pe un subiect tabu, iar eu nu inteleg de ce. Este un job normal, lucram 8h/zi, dar facem mult mai multi bani decat alti oameni care lucreaza la fel de mult ca noi. Nu este un job usor, nu este prostitutie, nu are nimic de-a face cu realitatea”, ne spune Bianca, model de videochat de aproximaitv 2 ani.

Bianca este studenta si viseaza sa isi deschida propria afacere odata cu terminarea facultatii. Vorbeste fluent trei limbi straine si isi imparte ziua intre facultate si studio. Incasarile Biancai depasesc 4.000$ in fiecare luna!

▾Vreau sa fiu model de videochat▾


    De ce am devenit model de videochat?

    Prima data cand a auzit de cuvantul „videochat”, Diana era la facultate, cu colegele ei. Lucreaza in domeniu de aproape 3 ani si, spune ea, inca mai exista zile in care invata ceva nou.

    Referitor la partea financiara, Diana castiga, in medie, 6.000$ lunar. „Cu cat muncesti mai mult, cu cat te implici mai mult, cu atat castigi mai mult!”

    Am devenit model videochat!

    Din dorinta de a vrea sa fie independenta financiar, a devenit model videochat. „Imi doresc sa fiu cea mai buna versiune a mea!”, ne spune Diana. Si a reusit, pentru ca acum castiga, in medie, 6.000$ in fiecare luna!