Angajare videochat, subiect tabu?

Videochat-ul

Ramane inca, din nefericire, un subiect tabu pe piata muncii din Romania. Cand spunem asta ne referim la faptul ca unele site-uri de recrutare nu permit angajatorului (studio de videochat) sa utilizeze cuvintele “angajare videochat” in descrierea anuntului. Desi este o meserie ca oricare alta (sau poate chiar mai placuta), desi este absolut legal, oamenii sunt in continuare intrigati cand este vorba de

„angajarea in videochat.”

Este bine stiut ca oamenii se tem de ceea ce nu cunosc. De aceea noi ne-am propus intotdeauna sa fim transparenti si sa explicam fiecarui model sau viitor model in parte, absolut tot ce inseamna sa treci printr-un proces de angajare  in videochat si implicit sa  lucrezi la un studio de videochat. Intr-adevar, nu toate studio-urile au aceasta politica. Astfel ca majoritatea modelelor cu experienta ce ne calca pragul raman uimite de seriozitatea de care dam dovada inca din prima clipa. Mai exact raman uimite de diferenta semnalata atunci cand constata ca studioul de videochat la care au fost lasa cu foarte multe de dorit. Sustinem cu putere sa fiti cat se poate de precaute unde va angajati indiferent de domeniu de activitate.

Astfel, cand va ganditi la a va angaja in videochat sa fiti sigure ca a fost, este si va fi, pentru mult timp de acum inainte, o sursa de venit sigura. Poate cel mai placut mod de a face bani cu mult peste media salariilor din Romania la ora actuala. Bineinteles, un loc de munca ce iti ofera un program flexibil, adaptat nevoilor tale personale. Cele mai bune studiouri de videochat ofera ca si forma de colaborare contractele de mandate, imagine si/sau colaborare, asigura de asemenea o angajare curata, transparenta si sigura.

De curand am facut o analiza a ceea ce ofera cei mai mari angajatori din piata. Ei s-au aflat cu mult sub standardele oferite de studioul nostru. Mediul de lucru si beneficiile angajatului la Charm Studios depasesc cu mult orice alte beneficii aduse la un alt tip de business, fie ea si multinationala.

Charm Studios

este aici pentru a-ti raspunde la orice intrebare ai putea avea legata de o eventuala angajare in videochat astfel incat decizia ta sa fie una cu inima deschisa 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu