Adevarul din spatele reclamei virale marca Charm Studio

Zilele acestea s-a creat o adevarata isterie in mediul online in jurul celei mai recente campanii publicitare marca Charm Studio, iar lucrurile nu par sa se linisteasca prea curand. Noua imagine a studioului este nimeni alta decat Bianca Dragusanu, una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania, conform starngage.com. De ce aceasta alegere? Admirata sau criticata, nu exista zi in care frumoasei blonde sa nu ii fie adresate comentarii din partea celor care nu o cunosc personal, si care, la fel ca in cazul videochatului, se grabesc sa puna o eticheta inainte de a se informa asupra subiectului.

angajari videochat
Adevarul din spatele reclamei virale marca Charm Studio 4

Cine este Bianca Dragusanu

Oricum ar fi, Bianca Dragusanu ramane in topul celor mai urmariti influenceri din Romania. Si nu e de mirare ca se afla acolo! Bianca posteaza despre beauty, fashion si modeling si a ajuns in ultimii ani sa fie una dintre cele mai apreciate si dorite femei din Romania. Sigur ca odata cu faima au aparut si cei „mai catolici decat Papa”, care o discrediteaza si care aduc injurii la adresa ei, insa asta nu o impiedica sa fie o femeie apreciata si iubita de milioane de romani. Ba chiar mai mult decat atat, Bianca Dragusanu conduce o afacere infloritoare si se vehiculeaza ca ar fi „una dintre cele mai bogate femei din Romania”.

Si acum… asocierea Biancai Dragusanu cu Charm

De ce asocierea cu Bianca Dragusanu? Este foarte simplu: are tot ceea ce si-ar putea dori o femeie. Este o femeie care si-a depasit conditia si o femeie asa cum multe isi doresc sa fie, dar nimeni nu recunoaste.

Studio videochat bucuresti angajare
Adevarul din spatele reclamei virale marca Charm Studio 5

Imaginea vedetei pe bannerele Charm este insotita de mesaje amuzante, cu iz satiric, bazate pe clisee autohtone, care descriu atat de bine societatea romaneasca din zilele noastre.

Imaginile cu materialele publicitare care dau o pata de culoare strazilor Capitalei au fost distribuite masiv in mediul online si au impartit Internetul in doua tabere, cum era de asteptat. Una a celor care au interpretat gresit mesajele cu tenta umoristica si s-au identificat drept victime ale discriminarii si una a celor care au inteles ideea din spatele textelor, si au comentat pe subiect, indiferent daca sunt sau nu de acord cu industria videochatului. Ba chiar au fost zeci de reactii din partea celor mai cunoscuti influenceri din Radio, Publicitate sau mass-media.

Bianca Dragusanu videochat charm
Adevarul din spatele reclamei virale marca Charm Studio 6

Pentru cei carora campania Charm li s-a parut ofensatoare propunem un exercitiu de imaginatie: inlocuieste Charm Studio cu numele oricarei platforme de angajare (BestJobs, de exemplu). Campania ti se mai pare ofensatoare? Mesajele afiselor Charm transmit un singur lucru: vrei un job mai bine platit? Fa ceva in sensul asta, nu astepta sa pice din cer si nu ii blama pe cei care deja castiga mai bine, indiferent de domeniul de activitate. Iar daca iti doresti sa devii model online de top, cu castiguri de 10.000$ lunar, DA, te asteptam la un interviu. 

Suntem maguliti de asocierea cu diverse agentii de publicitate, mentionam faptul ca aceasta campanie poarta semnatura Charm Studios.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu