title image

Bonusuri

La Charm Studios, stim sa-ti apreciem performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si prin intermediul sistemului nostru de bonusuri si concursuri. Astfel, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

Pentru ca CharmStudios este unul din cele mai bune si profesioniste studiouri de videochat din Bucuresti:

  1. Bonus Six Packcomision aditional de 10% pentru 6 zile lucrate intr-o saptamana; (momentan acest bonus a fost oprit)
  2. Bonus Top Sales: se premiaza primele 3 locuri in studio;
  3. Bonusuri de Recomandare: aduci o prietena si primesti intre 10% din incasarile ei;
  4. Bonusuri Achievement: se premiaza indeplinirea unor praguri de incasare;
  5. Bonus Best Shift: cea mai buna tura de lucru participa la Team Building periodic.;
  6. Bonusuri Vechime: comision aditional 2% acordat anual;
  7. Bonus AngajareSERIOZITATE – poate veti crede ca este o gluma, nu este! Intr-adevar asta oferim noi tuturor modelelor care se angajeaza cu Contract Individual de Munca cadrul Charm Studios – seriozitate! Este cartea noastra de vizita si, totodata, ceea ce ne-a pozitionat in topul studiourilor de videochat!

Asadar, cariera ta in videochat este rasplatita din plin la Charm Studios. Iti dovedim prin fiecare plata ca suntem seriosi si ca pretuim implicarea ta. Cel mai mult ne impresioneaza atunci cand vedem la tine ambitia pentru a fi în topul castigurilor de la Charm Studios. Asta inseamna ca am reusit sa-ti transmitem modelul nostru de succes si suntem multumite ca lucram alaturi de o profesionista desavarsita.

CharmStudios reprezinta elita studiourilor de videochat din Bucuresti si isi pastreaza pozitia prin asumarea tuturor celor prezentate pe acest site.

Aplica acum sau completeaza Interviul Online!