title image

Bonusuri

Charm Studios

stie sa-ti aprecieze performanta la cel mai inalt nivel! Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si prin intermediul sistemului nostru de bonusuri si concursuri. Astfel, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

 

Pentru ca echipa Charm Studios este compusa din oameni care provin din medii de lucru corporatiste, am reusit sa alcatuim impreuna un sistem de bonusare perfect. Ne dorim ca modelele Charm Studios sa se simta apreciate in orice moment si sa isi doreasca sa se autodepaseasca in fiecare zi. Pentru noi nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a vedea modelele fericite si implinite.

Bonusurile Charm Studios, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti:

1 1
Bonus Top Sales

Lunar premiem primele 3 locuri din punct de vedere al incasarilor! Astfel, motivam modelele sa isi doreasca mai mult de la ele si sa ajunga la cele mai inalte performante!

2 2
Bonusuri de Recomandare

Adu-ti o prietena la Charm Studios si primesti bonus de recomandare. In plus, primesti 10% din incasarile ei periodic! Acest bonus este valabil si pentru barbati, care pot deveni recrutori.

3 3
Bonusuri Achievement

Ne dorim sa le ajutam pe modelele Charm sa devina cea mai buna versiune a lor, motiv pentru care bonusul de Achievement premiaza indeplinirea unor praguri de incasare!

4 4
Bonus Best Shift

Intreaga echipa Charm are parte de bonusuri! Bonusul „best shift” se refera la faptul ca cea mai buna tura de lucru participa la Team Buildinguri periodic!

5 5
Bonusuri Vechime

Ne respectam modelele si le apreciem in mod deosebit pe cele care vor sa faca performanta. Astfel, le acordam bonus aditional 2% in fiecare an implinit la Charm Studios!

6 6
Bonus Angajare: SERIOZITATE

Cartea noastra de vizita este... Seriozitatea. Ea este cea care ne-a pozitionat in topul studiourilor de videochat. Asadar, o oferim tuturor modelelor care ne calca pragul!

▾Interviu Online▾


  m

  Asadar, cariera ta in videochat este rasplatita din plin la Charm Studios. Iti dovedim prin fiecare plata ca suntem seriosi si ca pretuim implicarea ta. Cel mai mult ne impresioneaza atunci cand vedem la tine ambitia pentru a fi în topul castigurilor de la Charm Studios. Asta inseamna ca am reusit sa-ti transmitem modelul nostru de succes si suntem multumite ca lucram alaturi de o profesionista desavarsita.

   

  CharmStudios reprezinta elita studiourilor de videochat din Bucuresti si isi pastreaza pozitia prin asumarea tuturor celor prezentate pe acest site.

   

  Aplica acum sau completeaza Interviul Online!

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  error: Continut protejat!