— CHARM STUDIOS

Bonusuri si concursuri

Charm Studio stie sa-ti aprecieze performanta la cel mai inalt nivel! Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si prin intermediul sistemului nostru de bonusuri si concursuri. Astfel, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

Pentru ca echipa Charm Studio este compusa din oameni care provin din medii de lucru corporatiste, am reusit sa alcatuim impreuna un sistem de bonusare perfect. Ne dorim ca modelele Charm Studios sa se simta apreciate in orice moment si sa isi doreasca sa se autodepaseasca in fiecare zi. We Create Top Models!

Care sunt bonusurile oferite de Charm Studio?

— 01

SALARIU GARANTAT

Stim ca este greu la inceput, motiv pentru care oferim finantare fixa (salariu garantat) 1.500 EUR garantat in primele 3 luni.

— 02

BONUSURI DE RECOMANDARE

Adu-ti o prietena la Charm Studio si primesti bonus de recomandare:10% din incasarile ei, luna de luna! Acest bonus este valabil si pentru barbati, care pot deveni Agenti Recrutori la Charm Studio.

— 03

BONUS TRIMESTRIAL DE PANA LA 20%

Trimestrial, oferim modelelor Charm un bonus trimestrial de pana la 20% extra.

— 04

BONUS LA ATINGEREA PRAGULUI DE 1M$

Oferim un ceas Rolex tuturor modelelor care ating pragul de 1 milion de $. 

— 05

OPERATII ESTETICE

Avem contracte de colaborare cu toate clinicile mari de infrumusetare din Bucuresti, motiv pentru care vei beneficia de reduceri si super-oferte.

— 06

CONCURSURI TRIMESTRIALE

Organizam concursuri interne in fiecare trimestru, cu premii precum: o masina, un laptop, un telefon si multe altele. 

Services Single Image 2

Asadar, a fi model de videochat va fi rasplatit din plin la Charm Studio!

 Iti dovedim in fiecare zi faptul ca suntem seriosi si ca pretuim implicarea ta! Hai sa discutam la o cafea si sa povestim mai multe! 🙂 

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT