Cat castigi din videochat? 40.000$ in doar 10 zile!

Cat castigi din videochat? La Charm, cat vrei tu! Sky isn’t the limit! 🙂

Modelele Charm sunt cele mai bune! Si nu o spunem noi, ci statisticile! In medie, un model incepator castiga, lunar, minimum 2.000$. Si o face cu ajutorul unei intregi echipe de team-leaderi, make-up artisti si cu ajutorul departamentului de Marketing.

incasari videochat

Inceputul lunii Decembrie a venit cu incasari fabuloase pentru modelele Charm. Iar daca locul 2 pe Jasmin a fost ocupat de catre un model care lucreaza de aproape un an la Charm (si a incasat aproape 40.000$), nici locurile 4, 5 si 6 nu s-au lasat mai prejos: ele au fost ocupate tot de catre modelele Charm, care au castigat peste 12.000$ in cea de-a doua perioada a lunii Decembrie.

„E-adevarat ca la inceput am fost sceptica cu privire la sumele-record pe care vedeam ca le castiga celelelalte modele. Cred ca inceputul lunii Decembrie a fost unul foarte bun pentru mine, dupa cum se vede, pentru ca am castigat aproape 40.000$ in nici 10 zile. Dar cred cu tarie ca se poate si mai mult. Cu munca, cu determinare si cu ambitie.”, ne spune Georgiana, modelul Charm care a incasat nici mai mult nici mai putin de 39.590$.

Daca vrei sa faci si tu parte din cea mai buna echipa si sa ai incasari de peste 10.000$ in fiecare perioada, te asteptam cu bratele deschise la Charm! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu