Bani Videochat | Cat poti castiga din videochat?

Primim tot mai des intrebarea „si cati bani pot sa castig din videochat?”, asa ca ne-am gandit sa dezbatem acest subiect pe larg: bani & videochat. Videochatul este un subiect despre care toata lumea stie cate ceva si despre care toata lumea are cate o parere (fie ea negativa ori pozitiva). Intr-adevar, videochatul poate aduce sume fabuloase acelora care fac din aceasta activitate o rutina profesionala zilnica. Altfel spus, da, este adevarat: se poate ajunge la sume ametitoare, pentru care multi romani muncesc, poate, si ani de zile.

incasari model videochat

Poate ajunge oricine la incasari-record in videochat?

Da, categoric. Modelele noastre au castigat, in medie, in prima perioada lucrata aproximativ 1.000$. Treptat, aceasta suma a crescut direct proportional cu implicarea, perseverenta si atentia pe care fiecare a acordat-o acestui job. Noi ne mandrim cu faptul ca avem cea mai buna echipa de team-leaderi, de make-up artisti si de fotografi. Cu ajutorul unor oameni ca ei, nu ai cum sa nu reusesti tot ce ti-ai propus! Asadar, reteta succesului pentru incasari-record trebuie sa contina musai perseverenta!

„Nu poti veni 2 ore pe zi si sa te astepti sa te imbogatesti. Fetele trebuie sa inteleaga faptul ca este greu la inceput si au nevoie de rabdare. Nothing worth having comes easy. Iar referitor la categoriile adult si non-adult, da, avem si fete care castiga 3-4.000$ in fiecare perioada, la categoria non-adult. Conteaza foarte mult sa fii smart!” – Cristina, Manager General.

Bani videochat: 128.000$ anual!

Zicala „castigi intr-o luna cat altii intr-un an” este perfect adevarata si au simtit-o pe pielea lor zeci de modele. Un model videochat care lucreaza 8h/zi, 5 zile pe saptamana (ca in orice multinationala) ajunge la un castig de aproximativ 128.000$ in fiecare an. Iar daca ar lucra intr-o corporatie, ar castiga aproximativ 16.000$. Detalii aici.

Angajare videochat

Asadar, daca vrei mai mult de la viata, esti o persoana perseverenta si ai peste 18 ani, atunci te asteptam in echipa noastra! Nu trebuie decat sa completezi interviul online sau sa ne suni pentru a programa un interviu.

infografic videochat charm studios 7

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu