— CHARM STUDIOS

Colaborarea cu Charm Studios

COLABORAREA CU CHARM STUDIOS

Se imparte in doua mari categorii: videochatul in studiouri mici, de apartament si videochat profesionist, de care te bucuri la Charm Studios. Noi stim totul despre acest domeniu si suntem aici sa-ti transmitem si tie aceste cunostinte. Pentru ca succesul tau este si al nostru. Colaborarea noastra incepe cu un telefon sau cu formularul online pe care tu il completezi pe site-ul Charm Studios.

Te respectam din prima clipa in care ne treci pragul si iti explicam onest toate detaliile privind colaborarea cu noi. Te punem la curent cu programul de lucru, cu modalitatile de plata, cu absolut tot ce ai nevoie ca sa ai performanta în videochat. Si facem totul cu un profund respect pentru tine. Chiar daca ai emotii, avem rabdare sa-ti raspundem profesionist la orice întrebare. Politetea este o calitate de care suntem foarte mandre, asa ca te vei simti mai mult decât relaxata la noi.

Inca de la angajare, ai langa tine o fata de la training, cu multa experienta, care te invata tot ceea ce trebuie sa stii ca sa-ti maresti rapid castigurile. Organizarea la Charm Studios este impecabila, asa ca te vei simti ca parte dintr-o echipa super eficienta, de succes. Totodata, pretuim mult ambitia si seriozitatea. Pentru ca ele duc mereu la succes. De aceea, te încurajam si pe tine sa fii mereu motivata si onesta. E formula ideala prin care cream un grup unit, in care beneficiile materiale si umane sunt sigure si de durata.

Asa cum pictorul sau sculptorul isi pregatesc cu indemanare instrumentele pentru lucru: paleta, pensulele, daltile, etc., tot asa ne pregatim si noi de fiecare data cand intalnim un model nouColaborarea cu Charm Studios presupune grija, atentie si mult entuziasm, toate transpuse in fiecare nou membru al echipei noastre de videochatAcest aspect ne face demni de titulatura“Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti”!

Chiar daca experienta in domeniul videochat va recomanda sau nu, prin colaborarea cu Charm Studios veti observa ca seriozitatea cu care ne tratam modelele da dovada de un nivel ridicat de profesionalism.

Experienta noastra adunata inca din 2012 in acest domeniu a ajutat la inlaturarea multor prejudecati vis-a-vis de acest job pe piata de videochat din Romania. Cu siguranta nu suntem perfecti si nici nu credem asta despre noi, dar prin colaborarea cu Charm Studios veti observa ca atat noi cat si modelele cu care colaboram suntem intr-un continuu proces de coaching in ideea unui grad de confort sporit si de a atinge cele mai inalte culmi din punct de vedere financiar.

Cu mandrie sustinem ca la studioul de videochat CharmStudios veti gasi nu o echipa, ci un colectiv bine inchegat care va vor oferi toata atentia si discretia necesara desfasurarii unei activitati la cel mai inalt nivel.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat care isi desfasoara activitatea prin apartamente, la un nivel restrans, noi functionam intr-un spatiu demn de orice companie multinationala. Numai intr-un asemenea spatiu am avea cadru propice pentru un training de calitate, pentru un consilier de imagine atestat si bineinteles pentru o persoana care ofera suport tehnic.

Colaborarea cu CharmStudios, evident, vine cu un “as in maneca”! Toate modelele noastre serioase, cu experienta si mai ales cu rezultate beneficiaza de o promovare intensa si controlata tocmai pentru a creste cat mai mult incasarile.

intocmire societate videochat

Iti recomandam si te ajutam sa iti faci propria ta societate comerciala (microintreprindere), avand de plata catre stat numai 1% din totalul veniturilor.

111

E bine sa stii ca din acest contract se vor opri taxele angajatului catre bugetul de asigurari sociale si fonduri speciale, conform legii in vigoare.