— CHARM STUDIOS

COMISIOANE VIDEOCHAT

CARE SUNT COMISIOANELE OFERITE DE CHARM STUDIO?

Pentru ca noi vedem videochatul profesionist ca pe un progres continuu, in care devii tot mai performanta si mai eficienta. Iar asta înseamna, implicit, mai multi bani pentru tine. Asadar, comisioanele oferite de Charm Studio pornesc de la 50% si ajung la 80%.

Procentele cresc progresiv, in functie de performantele tale. Iata toate procentele pe care le obtii la Charm Studios din veniturile obtinutie de pe site-urile de videochat:

COMISION DE BAZA 50%
COMISION DACA INCASEZI INTRE 1.000 $ – 1.999 $/PERIOADA 52%
COMISION DACA INCASEZI INTRE 2.000 $ – 3.999 $/PERIOADA 54%
COMISION DACA INCASEZI INTRE 4.000 $ – 7.999 $/PERIOADA 56%
COMISION DACA INCASEZI INTRE 8.000 $ – 9.999 $/PERIOADA 58%
COMISION DACA INCASEZI PESTE 10.000 $/PERIOADA 60%
COMISION DACA INCASEZI PESTE 15.000$/PERIOADA 75%
COMISION ADITIONAL 10% DACA RECOMANZI O PRIETENA! 85%

Din experienta iti spunem ca sumele castigate de modelele de videochat sunt, in medie, intre 1.500 si 25.000$ in fiecare perioada (2 saptamani).

Castigurile exacte depind insa foarte mult de la model la model. Conteaza mult nivelul de cunoastere al limbii engleze, felul in care aplici sfaturile trainerului tau, make-up-ul, coafura, cat de mult ai grija de corpul tau. La fel de importante sunt atentia acordata membrilor, fidelizarea lor, buna cunoastere a site-urilor pe care lucrezi sau punctualitatea cu care vii la lucru.

Important e insa ca, facand videochat intr-un studio cu adevarat profesionist, ai progrese reale si rapide. Si crede-ne, atunci cand primesti mii de dolari la sfarsitul fiecarei luni, iar procentul tau de incasari creste de la 50 spre 70%, te simti tot mai ambitioasa si mai motivata ca oricand! 

In industria videochatului castigurile sunt colosale (fara a exagera). Suma castigata de un model nu este niciodata una fixa… Sky is the limit! 🙂 

COMISIOANELE UNUI MODEL DE VIDEOCHAT LA CHARM STUDIO

UN LUCRU FOARTE IMPORTANT, PRECUM SI LA UN ORICARE ALT JOB, ESTE AMBITIA SI PERSEVERENTA. O DATA CU TRECEREA TIMPULUI SE CASTIGA EXPERIENTA, SE FORMEAZA UN STIL SI EVIDENT SE CUMULEAZA NUMARUL MEMBRILOR FIDELI CEEA CE VA GENERA CASTIGURI CONSIDERABILE.