title image

Comisioane Videochat

Comisioane Videochat

Charm Studios iti ofera un sistem de castiguri care sa te multumeasca si sa te motiveze. Vrem ca fiecare model de videochat de la Charm Studios sa fie motivat si sa isi doreasca sa se auto-depaseasca. Pentru ca noi vedem videochatul profesionist ca pe un progres continuu, in care devii tot mai performanta si mai eficienta. Iar asta înseamna, implicit, mai multi bani pentru tine. Procentele cresc progresiv, in functie de performantele tale. Iata toate procentele pe care le obtii la Charm Studios din veniturile obtinutie de pe site-urile de videochat:

Comision daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada 0

Comision daca incasezi intre 1.000 $ – 1.999 $/perioada 0

Comision daca incasezi intre 2.000 $ – 3.999 $/perioada 0

Comision daca incasezi intre 4.000 $ – 7.999 $/perioada 0

Comision daca incasezi intre 8.000 $ – 9.999 $/perioada 0

Comision daca incasezi peste 10.000 $/perioada 0

Comision aditional, daca implinesti un an la Charm Studios! 0

Comision aditional, daca implinesti trei ani la Charm Studios! 0

Comision aditional 10% daca recomanzi o prietena! 0

Mai mult, primesti 2% ca bonus pentru fiecare an împlinit în Charm Studios. Asta, pentru a-ti dovedi ca iti oferim sansa de a face videochat profesionist si profitabil pentru tine.

Din experienta iti spunem ca sumele castigate de modelele de videochat sunt, aproximativ, intre 500 si 20.000 de dolari lunar. Castigurile exacte depind insa foarte mult de la model la model. Conteaza mult nivelul de cunoastere al limbii engleze, felul in care aplici sfaturile trainerului tau, make-up-ul, coafura, cat de mult ai grija de corpul tau. La fel de importante sunt atentia acordata membrilor, fidelizarea lor, buna cunoastere a site-urilor pe care lucrezi sau punctualitatea cu care vii la lucru.

Important e insa ca, facand videochat intr-un studio cu adevarat profesionist, ai progrese reale si rapide. Si crede-ne, atunci cand primesti mii de dolari la sfarsitul fiecarei luni, iar procentul tau de incasari creste de la 50 spre 70%, te simti tot mai ambitioasa si mai motivata ca oricand! E semnul ca, din acel moment, ai devenit si tu o profesionista în videochat.

In industria videochat-ului castigurile sunt colosale (fara a exagera). Suma castigata de un model nu este niciodata una fixa iar estimarea ei depinde de foarte multi factori, majoritatea factorilor fiind usor de controlat de catre CharmStudios.

Este imposibil de anticipat cati bani vei putea face inainte de a te apuca de munca propriu-zis. Din experiennta putem sustine faptul ca aceste castiguri variaza intre 500$ si 20.000$ lunar. Pentru a optimiza castigurile este necesara parcurgerea anumitor pasi bine stabiliti. Bineinteles ca orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru le va simplifica.

Beneficiile unui model de videochat la Charm Studios

banner image

Iti poti cumpara masina ta...

banner image

Sau, daca esti perseverenta, o poti primi de la noi...

banner image

Pleci in excursii in Thailanda si Caraibe...

banner image

Lunar pleci intr-un citybreak in Europa...

banner image

Te ajutam sa-ti cumperi apartamentul la care visezi!

Un lucru foarte important, precum si la un oricare alt job, este ambitia si perseverenta. O data cu trecerea timpului se castiga experienta, se formeaza un stil si evident se cumuleaza numarul membrilor fideli ceea ce va genera castiguri considerabile.  

CharmStudios ofera cea mai buna plaja de comisioane reale din piata videochat-ului. Astfel comisionul modelului variaza intre 50% si 70% in functie de performantele modelului. Este simplu si usor sa crezi povesti de 80% – 90%, din punctul nostru de vedere nu sunt sustenabile cand vine vorba de cheltuielile unui studio videochat de top.

Procentajul oferit de noi este atat sustenabil si serios! El a fost achitat de fiecare data, fara nicio exceptie, la data platii. Lucram cu peste 100 de modele, numai cu seriozitate am reusit, altfel nu am fi putut dezvolta nimic atat de mare si frumos!

Daca aveti posibilitatea de a intreba pe cineva despre Charm Studios, va incurajam, sugeram si chiar rugam sa nu ezitati nicio clipa! Documentarea (market survey-ul) este un element important in orice decizie. Din acest motiv noi va sfatuim sa vizitati si alte studiouri si sa observati atmosfera de lucru si cum va intampina persoana reprezentanta. Majoritatea modelelor noastre au experienta in domeniu si la alt/alte studiouri de videochat, ceea ce ne demonstreaza ca nu am fost alesi fara motiv si tocmai acest lucru ne motiveaza si mai tare sa fim cei mai buni.

Decizia este a ta, alege intelept!