Cum sa faci bani fara sa te dezbraci

Castigurile din videochat sunt, intr-adevar, fabuloase. Mai ales daca lucrezi la un studio profesionist, care te ajuta in orice situatie! Evident, aceste castiguri variaza, in functie de mai multi factori: experienta, cat de bine cunosti limba engleza si nu in ultimul rand aspectul fizic. Desi suntem tentati sa asociem industria videochatului cu femei demne de Victoria’s Secrets, in realitate lucruile nu stau deloc asa.

masini jasmin 1920 x 550

Noi credem ca este mai importanta inteligenta decat aspectul fizic! Va vine sa credeti sau nu, exista modele de videochat la Charm Studio care castiga 3.000$ in fiecare luna, atentie!, fara sa se dezbrace. Se numeste „videochat non-adult” si este o categorie la care nuditatea este strict interzisa!

Charm Studio, locul unde esti platita pentru inteligenta ta!

Datorita beneficiilor pe care jobul de model videochat le are tot mai multe fete se angajeaza in domeniu. La categoria „non-adult”, cea care nu implica nuditate, conversatia este ridicata la rang de arta. Asadar, fetele se folosesc de alte atuuri, care nu implica nuditatea.

Puterea de a conduce conversatia, dar si de a capta atentia interlocutorului tau sunt cateva caracteristici pe care le poti invata de la team-leaderii Charm.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu