— CHARM STUDIOS

Dotari Studio

DOTARI CHARM STUDIO

Pentru ca ne dorim sa avem un succes de durata, investim continuu in dotari tehnice performante la Charm Studio. Calitatea camerelor video, a luminilor, calculatoarelor si vitezei de internet au o influenta enorma asupra castigurilor tale de zi cu zi. De aceea, spre deosebire de fetele care fac videochat de acasa, in conditii modeste, la Charm Studio beneficiezi de dotari tehnice de ultima ora! 

videochatul este 3 1

DOTARI STUDIO

Pentru ca suntem studioul modelelor de top, conditiile de lucru din cadrul studioului Charm sunt mereu la cel mai inalt nivel. Toate sediile au fost gandite si amenajate de arhitecti si designeri de interior cu experienta, iar rezultatele vorbesc de la sine. Camerele de lucru sunt spatioase, decorate cu bun gust in nuante pastelate, pentru ca tu sa iesi mereu in evidenta. 

Echipamentele tehnice de ultima generatie, de a caror mentenanta se ocupa departamentul tehnic intern, iti vor asigura o experienta virtuala de cea mai buna calitate. Spatiile comune sunt complet utilate, de la bucatarie pana la zona de make-up, iar curatenia este mereu exemplara.

Asadar, te asteptam sa te convingi ca aici este locul ideal pentru a te dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal.