title image

Dotari Studio

Dotari Charm Studios

Pentru ca ne dorim sa avem un succes de durata in videochat, investim continuu in dotari tehnice performante la Charm Studios. Calitatea camerelor video, a luminilor, calculatoarelor si vitezei

de internet  au o influenta enorma asupra castigurilor tale de zi cu zi. De aceea, spre deosebire de fetele care fac videochat de acasa, in conditii modeste, la Charm Studios beneficiezi de dotari tehnice de ultima ora.

Mai exact, avem computere cu nuclee de procesare 8X core, sisteme de ventilatie profesionale, televizoare led cu diagonala de 121 de cm, tastaturi si mouse-uri wireless, sisteme audio de mare fidelitate.

Tehnologia de ultima ora de care beneficiem inseamna insa mai mult decat dotarile din Charm Studios. Videochatul profesionist inseamna si protectia datelor tale personale, astfel incat tu sa lucrezi in videochat cat mai relaxata cu putinta. In acest sens, poti sa fii sigura ca toate fotografiile, informatiile, conturile si clipurile tale video de prezentare sunt stocate si procesate in cele mai sigure conditii. Serverele noastre sunt legate de cel mai puternic centru de date din Statele Unite, alaturi de servere bancare. Asadar, Charm Studios iti ofera confidentialitate absoluta si conditii tehnice exceptionale pentru ca succesul tau in videochat sa fie la adapost de orice neplaceri.

Dotari studio

Computere de ultima generatie, updatate tehnic in fiecare luna, cu nuclee de procesare 8 X core, sisteme de ventilatie profesionale, televizoare led cu diagonala de 121 de cm, tasaturi si mouse wireless, sistem audio de exceptie. Acestea sunt doar cateva dintre dotarile camerelor de la studioul de videochat Charm Studios. 

 

Pentru ca e un studio de videochat cu specific HD, camerele video sunt cele mai bune din lume. Nu am facut nici un compromis in acest sens. Urmarim cu atentie schimbarile din industria videochat si suntem intotdeauna aliniati cu performantele de top, astfel primim diplome de merit din partea site-urilor partenere pentru exceptionale rezultate tehnice si artistice, ceea ce se reflecta direct in incasarile modelelor noastre.

 

Toate informatiile, conturile, fotografiile modelelor si filmele de streaming sunt stocate si procesate in cele mai sigure conditii, serverele noastre fiind colocate in cel mai puternic datacenter din Statele Unite, alaturi de servere bancare si sisteme militare. In acest mod putem garanta confidentialitatea si siguranta datelor personale.

This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

error: Continut protejat!