title image

Echipa Charm

Echipa Charm

Viziune

Echipa Charm Studios considera ca videochatul este un business profesionist, cat se poate de serios, in care succesul poate fi asigurat doar prin efortul unor oameni potriviti. De aceea, punem mare pret pe procesul de angajare al unor noi colegi. Pentru ca doar printr-o echipa performanta si capabila iti putem pune la dispozitie cele mai bune conditii de lucru.

Asadar, angajam doar persoane capabile, calme si bine organizate, care se pot integra usor în echipa noastra. Pe langa aceste calitati, avem grija ca profesionalismul lor sa fie dublat de un respect desavarsit pentru celelalte persoane si pentru ideea de feminitate.

Valori

Umane

Cand vine vorba despre valori, Charm Studios este primul studio de videochat care ridica respectul pentru colaboratoarele sale la rang de arta. Pornind de la aceasta valoare umana fundamentala, noi am dezvoltat propriul sistem de business, in care succesul este in beneficiul tuturor. Pe scurt, punem mare accent pe calitate umana, si nu pe infatisare si consideram ca oricine poate face performanta daca isi doreste.

Te protejam si iti protejam identitatea 100%, astfel incat tu sa te bucuri doar de avantajele videochatului. In plus, echipa Charm este formata exclusiv din persoane de sex feminin, pentru ca ne-am dorit ca tu sa te simti ca intre prietene atunci cand esti la munca.

▾Interviu Online▾


  1 1
  Personal feminin

  Avem 100% personal feminin, pentru ca tu sa te simti ca intre prietene atunci cand vii la munca.

  2 2
  Training Specializat

  Team-leaderii nostri au facut numeroase stagii de pregatire, astfel incat sa te poata ajuta sa rezolvi orice problema. Iti oferim training 24/7.

  3 3
  Make-up Gratuit

  Iti oferim sedinte de make-up gratuit in fiecare zi, cu produse de inalta calitate, pentru ca tu sa te simti si sa fii Perfecta!

  4 4
  Te promovam

  Avem o echipa de Marketing care se va ocupa de promovarea ta, astfel incat tu sa ajungi in TOP!

  Odata angajati, ne preocupam de training-ul si integrarea rapida a colegilor nostri. Vrem ca ei sa lucreze la capacitate maxima in folosul tau. Organizarea excelenta pe care o avem la Charm Studios ne ajuta sa obtinem aceste performante. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care il avem fata de concurenta noastra in videochat si reprezinta un motiv de mandrie pentru intreaga echipa.

   

  Pe langa acesta, un alt lucru cu care ne mandrim este vitrina noastra cu trofee. Am castigat peste 30 de premii la concursuri nationale si internationale de renume. „Cam Studio of the Year” – Bucharest Summit sau „Best Live Cam Studio”, la Barcelona sunt doar doua dintre ele.

  Alatura-te celei mai bune echipe!

  Cel mai profesionist studio de videochat

  Iti dovedim profesionalismul prin faptul ca suntem printre putinele studiouri construite dupa modelul unei corporatii. Asta înseamna ca la Charm Studios avem departament financiar, departament tehnic, departament de creare si editare video/foto cu 3 fotografi/cameramani de sex feminin, departament HR, departament de Marketing. Este o organizare pusa la punct in folosul tau si care ne diferentiaza total de studiourile mici, in care patronul crede ca se pricepe la toate si doar asteapta sa castige maximum de pe urma ta.

  La Charm Studios totul este diferit, dar te asteptam sa te convingi singura de acest lucru! Poti completa Interviul online chiar acum, iar un reprezentant Charm te va contacta in cel mai scurt timp.

  Ce inseamna sa faci parte din echipa Charm Studios

  Cele mai ambtioase planuri sunt transformate in realitate de catre oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda – oameni care au acelasi obiectiv, atitudine, mod de gandire si pasiune. Cu totii ne bazam pe munca in echipa.

  Munca in echipa studioului de videochat Charm Studios este o parte esentiala din modul nostru de lucru. Unul dintre principalele motive pentru care suntem cel mai bun studio de videochat este faptul ca suntem o echipa bine inchegata in care fiecare isi cunoaste in amanunt atributiile iar activitatea se desfasoara intr-un mediu bine organizat. De fapt, lucrand impreuna am construit in fiecare zi un mediu placut, o atmosfera calda si un loc in care iti sunt apreciate ideile .

  Prin ce se deosebeste echipa Charm Studios

  La Charm Studios, aportul fiecaruia este recompensat prin contributia la eforturile echipei. Acesta este felul in care construim o colaborare veritabila: lucrand impreuna si indeaproape. Ne stimulam reciproc sa venim cu idei noi si incurajam un mod de gandire inovator. Ne oferim unii altora informatii de valoare.

  Te motivam sa vii de placere in fiecare zi la munca prin cele mai atractive bonusuri si prin punerea in valoare a punctelor tale forte. Ce poate fi mai frumos decat sa ai parte de training specializat in domeniul videochat, sa ai parte de sedinte foto profesionale si gratuite facute de o colega fotograf; totul pentru castigurile tale. La Charm Studios sa formam o echipa a fost doar inceputul! Sa ramanem impreuna a fost progresul, iar sa lucram impreuna este succesul!

  Camere Charm Studios