— SALARIU MOTIVANT!

ECHIPA CHARM

charm studio videochat bucuresti
Viziune

ECHIPA CHARM

Echipa Charm Studio considera ca videochatul este un business profesionist, cat se poate de serios, in care succesul poate fi asigurat doar prin efortul unor oameni potriviti. De aceea, punem mare pret pe procesul de angajare al unor noi colegi. Pentru ca doar printr-o echipa performanta si capabila iti putem pune la dispozitie cele mai bune conditii de lucru.

Asadar, angajam doar persoane capabile, calme si bine organizate, care se pot integra usor în echipa noastra. Pe langa aceste calitati, avem grija ca profesionalismul lor sa fie dublat de un respect desavarsit pentru celelalte persoane si pentru ideea de feminitate.

VALORI

Umane

Cand vine vorba despre valori, Charm Studio este primul studio de videochat care ridica respectul pentru colaboratoarele sale la rang de arta. Pornind de la aceasta valoare umana fundamentala, noi am dezvoltat propriul sistem de business, in care succesul este in beneficiul tuturor.

Pe scurt, punem mare accent pe calitate umana, si nu pe infatisare si consideram ca oricine poate face performanta daca isi doreste.

Te protejam si iti protejam identitatea 100%, astfel incat tu sa te bucuri doar de avantajele videochatului. In plus, echipa Charm este formata exclusiv din persoane de sex feminin, pentru ca ne-am dorit ca tu sa te simti ca intre prietene atunci cand esti la munca.

— 01

PERSONAL FEMININ

Avem 100% personal feminin, pentru ca tu sa te simti ca intre prietene atunci cand vii la munca.

— 02

TRAINING SPECIALIZAT

Team-leaderii nostri au facut numeroase stagii de pregatire, astfel incat sa te poata ajuta sa rezolvi orice problema. Iti oferim training 24/7.

— 03

MAKE-UP GRATUIT

Iti oferim sedinte de make-up gratuit in fiecare zi, cu produse de inalta calitate, pentru ca tu sa te simti si sa fii Perfecta!

— 04

TE PROMOVAM

Avem o echipa de Marketing care se va ocupa de promovarea ta, astfel incat tu sa ajungi in TOP!

Odata angajati, ne ocupam de trainingul si integrarea rapida a colegilor nostri ♥

Vrem ca ei sa lucreze la capacitate maxima in folosul tau. Organizarea excelenta pe care o avem la Charm Studio ne ajuta sa obtinem aceste performante. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care il avem fata de concurenta noastra in videochat si reprezinta un motiv de mandrie pentru intreaga echipa.

Pe langa acesta, un alt lucru cu care ne mandrim este vitrina noastra cu trofee. Am castigat peste 50 de premii la concursuri nationale si internationale de renume. „Cam Studio of the Year” – Bucharest Summit sau „Best Live Cam Studio”, la Barcelona sunt doar doua dintre ele.

Premii Charm 1

CEL MAI PROFESIONIST STUDIO DE VIDEOCHAT

Iti dovedim profesionalismul prin faptul ca suntem printre putinele studiouri construite dupa modelul unei corporatii. Asta înseamna ca la Charm Studio avem departament financiar, departament tehnic, departament de creare si editare video/foto cu 3 fotografi si cameramani de sex feminin, departament HR, departament de Marketing. 

Poti completa Interviul online chiar acum, iar un reprezentant Charm te va contacta in cel mai scurt timp.

CE INSEAMNA SA FACI PARTE DIN ECHIPA CHARM STUDIO

Cele mai ambtioase planuri sunt transformate in realitate de catre oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda – oameni care au acelasi obiectiv, atitudine, mod de gandire si pasiune. Asadar, cu totii ne bazam pe munca in echipa.

Munca in echipa studioului de videochat Charm Studio este o parte esentiala din modul nostru de lucru. Unul dintre principalele motive pentru care suntem cel mai bun studio de videochat este faptul ca suntem o echipa bine inchegata in care fiecare isi cunoaste in amanunt atributiile iar activitatea se desfasoara intr-un mediu bine organizat. De fapt, lucrand impreuna am construit in fiecare zi un mediu placut, o atmosfera calda si un loc in care iti sunt apreciate ideile .

PRIN CE SE DEOSEBESTE ECHIPA CHARM STUDIO

La Charm Studio, aportul fiecaruia este recompensat prin contributia la eforturile echipei. Acesta este felul in care construim o colaborare veritabila: lucrand impreuna si indeaproape. 

Te motivam sa vii de placere in fiecare zi la munca prin cele mai atractive bonusuri si prin punerea in valoare a punctelor tale forte. Ce poate fi mai frumos decat sa ai parte de training specializat in domeniul videochat, sa ai parte de sedinte foto profesionale si gratuite facute de o colega fotograf; totul pentru castigurile tale. La Charm Studio sa formam o echipa a fost doar inceputul! Sa ramanem impreuna a fost progresul, iar sa lucram impreuna este succesul!

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT