Este videochatul legal?

Videochatul este o industrie care a inflorit in ultima vreme in intreaga Europa. Iar daca vorbim despre Romania, ei bine, tara noastra este lider de piata absolut in ceea ce priveste videochatul. Altfel spus, Romania produce anual peste 100 de milioane de euro din videochat. Este videochatul legal? DA!

Si, cu toate acestea, lucrurile in ceea ce priveste videochatul nu sunt deloc simple: jobul de model de videochat este inca privit ca fiind unul tabu, iar fetele care il practica fie sunt considerate imorale, fie cu un grad de inteligenta limitat. Nimic mai gresit!

diploma 1 scaled

Daca ti-a trecut macar o data prin gand sa mergi la un interviu, ca sa vezi despre ce este vorba intr-un studio de videochat, dar te-a dat inapoi faptul ca „videochatul nu este legal”, here we are! Vom demonta acest mit! Este videochatul legal?

Ne mandrim cu faptul ca tot grupul Charm lucreaza, inca din primele zile de activitate, 100% legal. Avem reguli stricte in ceea ce priveste legalitatea si nu acceptam nici un fel de compromis. Astfel, nici un model nu poate intra online pana nu citeste si semneaza contractul cu noi. Acolo sunt specificate toate drepturile si obligatiile fiecari parti. Toti banii modelelor figureaza in acte si sunt impozitati conform legii in vigoare. Asadar, da! Toate sumele castigate sunt impozitate conform legii.

Pentru ca lucram legal, platim taxe si impozite, pentru cifra de afaceri intr-o continua crestere, dar si pentru servicii de furnizare si management a fortei de munca, am fost, de-a lungul celor 7 ani de existenta, rasplatiti. In plus, Charm Group a fost prezentat de multe ori in presa din Romania ca fiind un exemplu de business.

diploma 2 scaled
diploma 5 scaled

Asadar, daca esti in cautarea unui job part-time sau full-time in cel mai bun studio de videochat, pe noi ne gasesti… Langa Baroul Bucuresti! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu