INFOGRAFIC | Videochatul in Romania anului 2018

In cifre, industria videochat din Romania arata cam asa: peste 100.000 de modele videochat in aproape 3.000 de studiouri. Lucrand 8 ore pe zi, modelele castiga aproximativ 4.000 de euro in fiecare luna, ceea ce inseamna de 15 ori mai mult decat salariul minim din Romania. Conform statisticilor, peste 5% din utilizatorii de internet au apelat cel putin o data la serviciile de videochat. Cei mai multi dintre acestia se afla in America de Nord. Mai jos puteti vedea un infografic videochat, ca raspuns la majoritatea intrebarilor legate de aceasta industrie.

INFOGRAFIC VIDEOCHAT – Videochatul in Romania anului 2018

„Cat castiga un model videochat?”. Trebuie sa recunoastem, aceasta intrebare se afla pe buzele tuturor, indiferent daca isi doresc sau nu sa intre in industrie. Infograficul vorbeste de la sine: un model videochat castiga aproximativ 100$ pe ora, ceea ce inseamna ca intr-o zi castiga de doua ori mai mult decat salariul minim pe economie in Romania.

infografic videochat charm studios 5

Anual, un model videochat castiga peste 120.000$, asta in cazul in care lucreaza full-time (8h/zi) si peste 55.000$ daca lucreaza part-time. Persoanele de sex feminin proaspat iesite de pe bancile unei facultati castiga, in medie, peste 15.000$ pe an (cu program de lucru de 9h/zi, ca in orice multinationala). Infografic videochat:

infografic videochat charm studios 7

Iar daca vorbim despre economii, un lucru este cert: sexul frumos este mult mai risipitor decat sexul tare, in ciuda faptului ca femeile sunt mai slab platite la locurile de munca. Femeile pun mare accent pe imbracaminte, pe modul in care arata si pe ingrijirea lor, dar nu se opresc aici: tot ele sunt cele care se gandesc intotdeauna la cei din jur, asa ca aloca sume considerabile de bani pentru bunastarea celor din jur.

Modelele videochat economisesc mai mult

Am fost curiosi sa aflam cat economisesc modelele videochat, dar si cat economisesc cele care nu lucreaza in acest domeniu. Ce am aflat? Vedeti din infograficul de mai jos: 45% dintre modelele videochat considera ca economisirea banilor are o importanta cruciala, in timp ce doar 25% dintre fetele din afara domeniului considera economisirea o prioritate.

infografic videochat charm studios 3

Ce meserii au, la baza, modelele videochat? Ei bine, daca 34% dintre fetele care sunt modele videochat sunt inca pe bancile facultatii, marea majoritate provine, insa, din multinationale. 52% au renuntat la vechiul lor job (multinationala, cu salariul peste 3.000lei/luna) si au devenit modele videochat.

infografic videochat charm studios 6

Este de ajuns sa scrii „videochat” intr-un text, ca primele doua-trei comentarii sa fie negativ-agresive la adresa fetelor care practica aceasta meserie. Multa lume le blameaza, le arata cu degetul si asociaza videochatul cu prostitutia. In plus, „fetele alea nu au nimic in cap” este la ordinea zilei. In realitate, insa, lucrurile nu stau deloc asa. Modelele videochat sunt ambitioase, chiar mai ambitioase decat multe dintre fetele care lucreaza in multinationale de renume. Si sunt motivate. Care este motivatia lor si ce le determina sa devina modele videochat? Cele mai multe dintre acestea au un vis concret: fie vor sa-si cumpere o casa, o masina sau sa isi construiasca propriul business.

infografic videochat charm studios 1

Am aflat cat castiga un model videochat, am aflat si ca ele sunt cele care economisesc mai mult, si ce le determina sa se indrepte catre aceasta meserie si ce meserii au la baza. Acum haideti sa vedem cate ore lucreaza, in medie, un model videochat:

infografic videochat charm studios 4 1

Speram ca acest infografic sa fi schimbat macar o parere negativa despre modelele videochat. 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu