— CHARM STUDIOS

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT

Primul pas pentru a te angaja la Charm Studios este interviul online. Aceasta este o form? profesionista si simpla de a începe o colaborare: ne transmiti cateva lucruri despre tine, ne asiguram ca ai 18 ani si apoi te putem invita la sediul nostru, pentru a ne cunoaste. Important e sa fii sincera, deschisa si sa uiti de emotii. Am avut sute de interviuri de-a lungul timpului si stim cum  sa vorbim cu tine astfel incat sa nu ai motive de stres.

Tot pentru linistea ta, e bine sa stii ca toate datele pe care tu ni le transmiti online raman secrete. Nu vom publica si nu vom vorbi cu nimeni despre numele tau. Chiar daca tu te razgandesti si nu mai vrei sa vii la studio dupa interviul online, noi suntem discrete si iti protejam total identitatea.

De asemenea, poti sa ne contactezi oricând online. In orice zi, la orice ora. Fii fară grijă, pentru ca nu deranjezi pe nimeni. O colega de la Charm Studios este tot timpul online si te ajuta sa completezi interviul online sau iti raspunde cu amabilitate la orice intrebare. Asadar, fii cat mai naturala si spontana. Noi abia asteptam sa te cunoastem!

Interviul Online este cea mai rapida cale de a lua legatura cu unul din Trainerii de la Charm Studios. 

Repezentantii nostrii sunt online 24/24, 7 zile din 7. Deasemenea exista si asistenta online prin chat-ul activ al site-ului, unde veti gasi la orice ora o persoana desemnata sa va ofere informatii.

Scopul acestui mini Interviu Online este de a veni in ajutorul vostru atunci cand doriti sa incepeti o colaborare cu Studioul nostru de videochat. Dupa completarea interviului online veti fi contactata in cel mai scurt timp posibil de catre departamentul de resurse umane in vederea stabilirii unei intalniri in cadrul studioului nostru. La aceasta intalnire, nu numai ca ne puteti intalni, dar aveti posibilitatea de a vedea locatia noastra si mediul de lucru. In cadrul intalnirii veti avea o discutie libera cu o persoana din departamentul de resurse umane al companiei, discutie in urma careia selectam persoanele cu care formam echipa.

Va rugam si sugeram sa completati formularul de Interviu Online acum. Astfel veti avea sansa de a fi invitata la o discutie si eventual sa fiti angajata cu Contract Individual de Munca (legal) intr-o companie cu o vechime de peste 7 ani. La noi, angajatii profita de toate beneficiile unui Contract Individual de Munca.

Din momentul in care ati fost selectata si incepeti sa lucrati cu Charm Studios beneficiati de castiguri extraordinare. Noi garantam aceste castiguri mari pentru ca stim ce facem si detinem cheia succesului. Identificam inca de la interviu potentialul viitorului angajat si incercam sa nu irosim timpul nimanui. Cu siguranta veti aprecia din prima clipa echipa si o atmosfera de lucru ideala.

Ne rezervam dreptul de a lucra numai cu oameni care ni se aseamana.