— CHARM STUDIOS

Ai nelamuriri? Noi iti oferim raspunsuri despre ce inseamna videochatul si de ce sa lucrezi cu noi.

Charm Studio are in componenta aproximativ 60 de modele, dintre care 25 castiga 10.000$ in fiecare perioada. In plus, trei modele se afla frecvent in Top 3 Jasmin Earnings, cu castiguri de peste 30.000$ in fiecare perioada. Altfel spus, am pus accent pe calitate, si nu pe cantitate. Si credem cu tarie faptul ca fiecare model care ne trece pragul trebuie sa ajunga la 10.000$/perioada constant in maxim un an!

CharmStudios: primim zilnic aceasta intrebare de cateva ori. Suntem convinsi ca ai auzit de multe ori despre „videochat”, atat in contexte pozitive, despre castiguri de zeci de ori mai mari decat salariul mediu pe economie in Romania, masini de lux si apartamente cumparate in 2 ani, dar si in contexte mai putin pozitive, cum ar fi ca acest job este ilegal sau imoral. Cu atatea informatii contradictorii, nici nu stii ce sa mai crezi, nu-i asa? Ei bine, jobul de model de videochat inseamna discutii exlcusiv online, realizate prin intermediul unei camere web.

Ce trebuie sa faci? Sa fii comunicativa, joviala si sa ai un aspect fizic placut. Vei purta discutii cu oameni din afara tarii, in limba engleza. 

CharmStudios: Raspunsul simplu este Nu, „orice act sexul care genereaza venit este prostitutie”, iar acest lucru este ilegal in Romania. Charm Studio lucreaza exclusiv cu personal feminin! Si nu ne referim numai la modele, ci si la staff. 🙂

Bineinteles! La Charm Studio esti libera sa renunti la videochat oricand doresti. Evident, cel mai bine ar fi sa ne anunti acest lucru cat mai din timp, ca sa putem sa ne reorganizam programul la studio. Dar, daca vrei sa-ti schimbi jobul, sa te muti din Bucuresti sau pur si simplu sa te ocupi de altceva, noi iti uram succes si ne bucuram sa ramanem prietene cu tine. Poti pleca linistita, fara sa ai niciun fel de obligatii fata de noi.

CharmStudios: In niciun caz! La Charm Studio, interviul inseamna o discutie despre conditiile de colaborare si despre personalitatea ta. Iti explicam toate detaliile financiare si iti raspundem cu precizie la orice intrebare. Daca vedem ca esti o persoana serioasa si iti doresti cu adevarat sa ai o viata independenta, atunci totul este bine si suntem bucuroase sa lucram impreuna. Nu exista proba practica la un interviu pentru postul de model videochat!

Foarte simplu, pentru ca avem 3 sedii in mijlocul Bucurestiului: Charm Studio – Piata Unirii, Charm Studio – Piata Unirii, Charm Studio – Piata Victoriei.

Charm Studio – Piata Unirii este sediul central si se afla pe Strada Doctor Dumitru Raureanu, nr. 1, în Piata Unirii (Centrul Vechi). Poti sa te orientezi si prin harta pe care o avem chiar pe acest site, la butonul Contact. In plus, suntem fix langa Baroul Bucuresti, asta daca inca te intrebai „Este videochatul legal?”. Da, este cat se poate de legal!

CharmStudios: Avem personal specializat care te ajuta sa depasesti orice incurcatura tehnica. Toate problemele se rezolva pe loc, astfel incat tu sa fii relaxata si cu zambetul pe buze intotdeauna!

CharmStudios: Toate aceste materiale sunt facute exclusiv pentru promovarea ta pe site-urile de videochat. In contractul pe care il avem cu tine, exista o clauza prin care noi ne angajam sa nu folosim niciodata fotografiile sau clipurile cu tine în alt scop. Asadar, poti fi cat se poate de sigura de faptul ca identitatea ta e pe deplin protejata de Charm Studio.

CharmStudios: Nu, sub nicio forma! Nici studioul si nici membrii nu te pot obliga sa faci ceva impotriva vointei tale. Nu ti se va impune niciun fel de comportament care te-ar scoate din zona ta de confort. Trebuie sa fii tu insati!

CharmStudios: Comisioanele noastre se situeaza intre 50% –80% in functie de incasarile tale. Altfel spus, comisioanele sunt progresive. Cu cat castigi mai mult, cu atat procentul este mai mare.

CharmStudios: Ei bine, chiar daca la majoritatea studiourilor de videochat programul se desfasoara in 3 ture, astfel incat toate cele 24 de ore dintr-o zi sa fie acoperite, noi am gandit totul altfel. Programul nostru se desfasoara in doua ture, in ceea ce priveste modelele. Astfel, prima tura incepe de la ora 06:00 si se termina la ora 18:00, iar cea de-a doua tura se desfasoara intre 18:00 si 06:00. Altfel spus, intre orele mentionate mai sus, modelul poate veni sa isi faca cele 8h in fiecare zi. Am gandit acest program de lucru pentru ca, sa fim serioase, toata lumea mai are nevoie de cate-o pauza, nu-i asa?

CharmStudios: Pentru a-ti programa un interviu, tot ce trebuie sa faci este de a completa formularul de pe site sau de a ne contacta direct pe chat-ul disponibil pe site-ul Charm Studios (unde un operator iti va pune cateva intrebari preliminarii, apoi impreuna veti stabili o data si o ora pentru interviu) ori cel mai simplu, apeland unul dintre numerele noastre de contact. Uite aici pagina noastra de contact: www.charmstudios.ro/contact

CharmStudios: Nu. La Charm Studio colaboram exclusiv cu traineri de sex feminim, de un profesionalism desavarsit si cu o vasta experienta in domeniu. Tinem la confortul tau si de aceea ne asiguram in fiecare zi ca nevoile tale sunt indeplinite.

CharmStudios: Noi consideram ca aspectul fizic nu defineste sub nicio forma personalitatea unei persoane, iar un zambet cald tine intotdeauna locul unor masuratori supraevaluate. Importanta este vointa ta, capacitatea de a comunica si atitudinea pozitiva!

CharmStudios: Bineinteles! Putem stabili de comun acord un program care sa te avantajeze, astfel incat sa iti poti suplimenta veniturile, nerenuntand la locul de munca actual. Drept marturie, avem deja fete in situatia ta si de asemenea, studente care trebuie sa ajunga la cursuri ori examene! 🙂

CharmStudios: Sigur ca nu. Desi experienta este importanta (ca in orice alt domeniu), nu este obligatorie. Aici vei gasi traineri specializati ce iti vor indruma pasii in directia potrivita, consilieri de imagine ce te vor ajuta in orice problema ai putea intampina si un personal tehnic cu o vasta experienta in domeniu. Deci nu-ti face griji, atata timp cat ai vointa, poti ajunge in scurt timp un model de succes!

CharmStudios: In primul rand, buletinul. Astfel, nu vor exista dubii asupra varstei tale si de asemenea, majoritatea site-urilor cer acest act de identitate pentru crearea conturilor. Exista si site-uri care necesita un permis de conducere sau pasaport pentru formarea de noi conturi, dar asta vom discuta pe parcurs.

CharmStudios: Poti sta linistita, confidentialitatea este foarte importanta pentru noi asa ca datele tale personale nu vor fi divulgate spre o a treia terta niciodata, iar site-urile cu care colaboram noi nu pot fi accesate din Romania! In plus, putem bloca oricare alta tara iti doresti. De exemplu, daca parintii/prietenii tai sunt plecati in Italia, putem bloca Italia, pentru a nu exista riscul sa te vada cineva.

CharmStudios: Nu asiguram cazare, insa te putem ajuta cu plata saptamanala sau cu un avans, astfel incat sa iti poti plati chiria singura si sa te poti descurca. Suna tentant?

CharmStudios: In niciun caz. Deoarece contractul este unul de colaborare, nicaieri nu va scrie ca ai lucrat ca model de videochat. Dar pe de alta parte, este foarte posibil ca tu sa nu iti mai doresti sa lucrezi in alte domenii de activitate cand te vei convinge de potentialul financiar ce exista in domeniul videochat-ului.

CharmStudios: Plata se face in EUR.

CharmStudios: Interviul va fi tinut de specialistul nostru in Resurse Umane, este o discutie normala, ba chiar amicala, intre doua persoane. Ca idee generala, vrem sa ne cunoastem mai bine si poate sa ne indreptam impreuna spre o colaborare fructuoasa!

CharmStudios: Sediul studioului nostru este situat ultracentral, asa ca poti ajunge cu usurinta. Mai exact, ne situam la cativa pasi de Centrul Vechi, Unirii. Suntem fix langa Baroul Bucuresti!

CharmStudios: De la profesionalismul desavarsit de care dam dovada in orice situatie pana la experienta de peste 6 ani pe care o avem in domeniul videochat-ului, de la seriozitatea in privinta platii si pana la colectivul unit care te va intampina mereu cu un zambet si care iti va fi alaturi indiferent de natura problemei tale, fie aceasta si personala. Adevarul este ca motivele sunt variate, te poti convinge insa singura despre ce vorbim, programandu-ti un interviu si cunoscand oamenii din spatele management-ului studioului, precum si celelalte modele.

CharmStudios: Da. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reprezentand un domeniu de activitate legal pe piata muncii din Romania.