title image

Intrebari frecvente videochat

Ai nelamuriri? Noi iti oferim raspunsuri despre ce inseamna videochatul si de ce sa lucrezi cu noi.
Cum adica sunteti: The professional Livechat?

CharmStudios: Asta inseamna ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. Deasupra tuturor concurentilor in privinta organizarii, seriozitatii si legalitatii. Charm Studios este o companie la fel de eficienta ca orice corporatie, pentru ca oamenii nostri din management chiar au lucrat multi ani în multinationale.

Pot lucra cu prietenul sau prietena?

CharmStudios: Raspunsul simplu este Nu, „orice act sexul care genereaza venit este prostitutie”, iar prositutia este ilegala in Romania. La Charm Studios lucreaza doar fete. In plus, stim din experienta ca in videochat se castiga mai bine atunci cand lucrezi pe cont propriu. Asa ca, daca ai o prietena, va invitam pe amandoua la studioul nostru, sa lucrati fiecare in camera ei. Ca sa va bucurati apoi impreun? de mai multi bani.

Daca nu-mi convine ceva, pot sa plec cand vreau?

CharmStudios: Desigur! La Charm Studios esti libera sa renunti la videochat oricand doresti. In principiu, ar fi ok sa ne anunti acest lucru cat mai din timp, ca sa putem sa ne reorganizam programul la studio. Dar, daca vrei sa-ti schimbi jobul, sa te muti din Bucuresti sau pur si simplu sa te ocupi de altceva, noi iti uram succes si ne bucuram sa ramanem prietene cu tine. Poti pleca linistita, fara sa ai niciun fel de obligatii fata de noi.

Trebuie sa dau o proba practica la interviu?

CharmStudios: In niciun caz! La Charm Studios, interviul inseamna o discutie despre conditiile de colaborare si despre personalitatea ta. Iti explicam toate detaliile financiare si iti raspundem cu precizie la orice intrebare. Daca vedem ca esti o persoana serioasa si iti doresti cu adevarat sa ai o viata independenta, atunci totul este bine si suntem bucuroase sa lucram impreuna.

Cum va gasesc?

CharmStudios: Foarte simplu, pentru ca avem sediul in mijlocul Bucurestiului. Mai exact, Charm Studios se afla pe Strada Doctor Dumitru Raureanu, nr. 1, în Piata Unirii (Centrul Vechi). Poti sa te orientezi si prin harta pe care o avem chiar pe acest site, la butonul Contact.

Nu ma pricep la tehnica. Cum ma descurc pe site-urile de videochat?

CharmStudios: Avem personal specializat care te ajuta sa depasesti orice incurcatura tehnica. Toate problemele se rezolva pe loc, astfel incat tu sa fii relaxata si sa te gândesti doar la videochat.

Ce se intampla cu pozele si clipurile video facute la Charm Studios?

CharmStudios: Toate aceste materiale sunt facute exclusiv pentru promovarea ta pe site-urile de videochat. In contractul pe care il avem cu tine, exista o clauza prin care noi ne angajam sa nu folosim niciodata fotografiile sau clipurile cu tine în alt scop. A?adar, poti fi cat se poate de sigura ca identitatea ta e pe deplin protejata de Charm Studios.

Trebuie sa fac anumite lucruri fara voia mea, sunt obligata in vreun fel la ceva anume?

CharmStudios: Nu, sub nicio forma! Nici studioul si nici membrii nu te pot obliga sa faci ceva impotriva vointei tale. Nu ti se va impune niciun fel de comportament ce te-ar scoate din zona ta de confort.

Care este mai precis, castigul meu?

CharmStudios: Comisioanele noastre se situeaza intre 50% – 70% in functie de incasarile tale.

Care este programul de lucru la studioul dumneavoastra?

CharmStudios: Programul de lucru se desfasoara in 3 ture, dupa cum urmeaza: prima tura, cea de dimineata, de la 06: 00 – 14:00, a doua tura de la 14:00 – 22:00 iar a treia tura de la 22:00 – 06:00. Astfel, programul implica 8 ore, dintre care o ora pauza cumulata, 5 zile pe saptamana. La Charm Studios exista de asemenea posibilitatea de a lucra part time cu un program de 6 ore.

Cum procedez mai exact pentru a ma prezenta la interviu?

CharmStudios: Pentru a-ti programa un interviu, tot ce trebuie sa faci este de a completa formularul de pe site sau de a ne contacta direct pe chat-ul disponibil pe site-ul Charm Studios (unde un operator iti va pune cateva intrebari preliminarii, apoi impreuna veti stabili o data si o ora pentru interviu) ori cel mai simplu, apeland unul dintre numerele noastre de contact.

Imi puteti spuneti va rog, daca dumneavoastra colaborati cu traineri de sex masculin? Am auzit ca alte studiouri fac asta si sincer nu m-as simti in largul meu.

CharmStudios: Nu. La Charm Studios colaboram exclusiv cu traineri de sex feminim, de un profesionalism desavarsit si cu o vasta experienta in domeniu. Tinem la confortul tau si de aceea ne asiguram in fiecare zi ca nevoile tale sunt indeplinite.

Cum trebuie sa arati pentru a te angaja la videochat? Trebuie sa ai dimenisiuni de model?

CharmStudios: Noi consideram ca aspectul fizic nu defineste sub nicio forma personalitatea unei persoane iar un zambet cald tine intotdeauna locul unor masuratori supraevaluate. Importanta este vointa ta, capacitatea de a comunica si atitudinea pozitiva!

Eu mai am un job. Exista posibililtatea unui program flexibil?

CharmStudios: Bineinteles! Putem stabili de comun accord un program care sa te avantajeze astfel incat sa iti poti suplimenta veniturile nerenuntand la locul de munca actual. Drept marturie, avem deja fete in situatia ta si de asemenea, studente ce trebuie sa ajunga la cursuri ori examene:)

Nu am experienta in domeniul videochat-ului . Reprezinta asta un impediment in a ma angaja la voi?

CharmStudios: Sigur ca nu. Desi experienta este importanta (ca in orice alt domeniu), nu este obligatorie. Aici vei gasi traineri specializati ce iti vor indruma pasii in directia potrivita, consilieri de imagine ce te vor ajuta in orice problema ai putea intampina si un personal tehnic cu o vasta experienta in domeniu. Deci nu-ti face griji, atata timp cat ai vointa, poti ajunge in scurt timp un model de succes!

De ce acte am nevoie?

CharmStudios: In primul rand, buletinul. Astfel, nu vor exista dubii asupra varstei tale si de asemenea, majoritatea site-urilor cer acest act de identitate pentru creearea conturilor. Exista si site-uri ce necesita un permis de conducere sau pasaport pentru formarea de noi conturi.

Pot fi vazuta din Romania? Mai precis, ma vor vedea prietenii pe site-urile respective?

CharmStudios: Poti sta linistita, confidentialitatea este foarte importanta pentru noi asa ca datele tale personale nu vor fi divulgate spre o a treia terta niciodata iar site-urile cu care colaboram noi nu pot fi accesate din Romania.

Se ofera si cazare?

CharmStudios: Din pacate nu asiguram cazare, insa te putem ajuta cu plata saptamanala sau cu un avans, astfel incat sa iti poti plati chiria singura si sa te poti descurca ?

Colaborarea cu voi nu îmi va afecta viitoarele job-uri?

CharmStudios: In niciun caz. Deoarece contractul este unul de colaborare, nicaieri nu va scrie ca ai lucrat ca model de videochat. Dar pe de alta parte, este foarte posibil ca tu sa nu iti mai doresti sa lucrezi in alte domenii de activitate cand te vei convinge de potentialul financiar ce exista in domeniul videochat-ului.

O sa fiu platita in dolari, in euro sau lei?

CharmStudios: Plata se face in lei, la cursul zilei respective de plata.

Cum va decurge interviul?

CharmStudios: Interviul va fi tinut de specialistul nostru in Resurse Umane, este o discutie normala intre doua persoane. Ca si idee generala, vrem sa ne cunoastem mai bine si poate sa ne indreptam impreuna spre o colaborare fructuoasa!

Cum pot ajunge la studio?

CharmStudios: Sediul studioului nostru este ultracentral asa ca poti ajunge cu usurinta. Mai exact, ne situam la 30 m de Centrul Vechi, Unirii.

Prietena mea lucreaza deja in domeniul videochat-ului, intrebarea mea este urmatoarea: Angajati cupluri sau baieti?

CharmStudios:  Din pacate, colaboram doar cu modele de sex feminine, prin urmare nu puteti lucra nici ca si cuplu si nici tu singur. Insa prietena ta este binevenita oricand la noi ?

M? pot angaja dac? mai este pu?in timp pân? împlinesc 18 ani?

CharmStudios: Nu te putem angaja deoarece este ilegal. Insa iti putem face training-ul si de asemenea iti putem alcatui portofoliul foto in compania unui fotograf profesionist. La implinirea varstei legale pentru a te angaja, iti vom face conturile si vei putea incepe sa lucrezi.

De ce v-a? alege pe voi?

CharmStudios: De la profesionalismul desavarsit de care dam dovada in orice situatie pana la experienta de 5 ani pe care o avem in domeniul videochat-ului, de la seriozitatea in privinta platii si pana la colectivul unit care te va intampina mereu cu un zambet si care iti va fi alaturi indiferent de natura problemei tale, fie aceasta si personala. Adevarul este ca motivele sunt variate, te poti convinge insa singura despre ce vorbim, programandu-ti un interviu si cunoscand oamenii din spatele management-ului studioului si celelalte modele.

Este legal sa faci videochat?

CharmStudios: Da. Videochat-ul este un job ca oricare altul, reprezentand un domeniu de activitate legal pe piata muncii din Romania.