title image

Legalitate Videochat

Videochatul poate insemna pentru tine o multime de lucruri grozave: bani, independenta, libertate, posibilitatea de a face planuri de viitor. Insa te poti bucura de toate aceste beneficii cu o singura conditie: videochatul sa fie 100% legal. E bine sa stii ca nu toate studiourile din Bucuresti iti ofer? acest lucru. Astfel, daca lucrezi in locuri nepotrivite, te expui la probleme cu fiscul, cu plata salariului sau la incalcarea drepturilor tale ca angajata.

Marea diferenta pe care o aduce un studio cu adevarat profesionist, cum este Charm Studios, e respectarea totala a legalitatii. In felul acesta, tu esti pe deplin sigura ca ai toate taxele platite la stat, ca actele tale sunt ok la orice control si ca te bucuri de toate drepturile la munca. Esti la fel ca orice persoana care lucreaza intr-o multinationala din Bucuresti. Doar ca tu s-ar putea sa castigi mai multi bani.

Concret, în momentul in care vii sa lucrezi la noi, esti angajata cu contract de munca, conform cerintelor Inspectoratului Teritorial de Munca (I.T.M.). Lucrezi legal si, in acelasi timp, pastrezi discretia asupra jobului tau pentru ca, oficial, tu figurezi in acte ca Agent Servicii Client. Astfel, nimeni nu va sti vreodat? ca tu ai lucrat în videochat. Mai mult, pentru linistea ta, te asiguram ca respectam in totalitate prevederile legii 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004, care reglementeaza activitatea de videochat în Romania.

Pentru noi, cei de la Charm Studios, legalitatea inseamna mai mult decat corectitudine fata de tine si fata de institutiile statului. Stim foarte bine ca atunci cand ai toate formele de munca in ordine, esti mult mai relaxata, mai linistita. Te gandesti doar la cum sa-ti faci noi admiratori si sa castigi mai bine.

De cate ori nu ti-ai pus intrebarea ce se ascunde de fapt in spatele unui studio de videochat?

Nu ai de ce sa-ti faci griji deoarece in Romania activitatea de videochat este legala, ea fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004. CharmStudios indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale.

Legalitate in studiourile noastre. CharmStudios este administrat de catre o societate comerciala romana, care face angajari doar cu Contract Individual de Munca, achitand toate taxele impuse de lege, foloseste softuri cu licenta si respecta toate reglementarile in vigoare.