title image

Angajam Manager Videochat

Manager videochat

 

este acel specialist in domeniul managementului, conducator de organizatie, persoana care aplica principiile si tehnicile managementului, adica este implicata in administrarea unei organizatii cu autoritate in folosirea, combinarea si coordonarea resursei lor umane, materiale, si informationale cu scopul obtinerii rezultatelor dorite si/sau urmarite. Este ceea ce noi numim inima unui business.

Managementul este arta de a sti precis ce trebuie facut, cat mai bine si cat mai ieftin. Managerul trebuie sa intruneasca concomitent atributele de a prevedea, a organiza, a comanda, a coordona si a controla. Este acea persoana care invata, ajuta, consiliaza, ghideaza, devine educator si mentor a unei intregi echipe.

▾Vreau sa fiu Manager▾


  Manager videochat – Charm Studios

   

  este denumita persoana care are abilitati desavarsite. Persoana cheie din companie care conduce catre rezultate excelente si catre multumire deplina a Team Leaderilor (Trainerilor) dar si a modelelor. Un Manager Videochat nu doar transmite directive venite de la superiori. Trebuie sa isi cunoasca colegii, sa le identifice punctele slabe, dar mai ales pe cele forte, sa le aprecieze nivelul de autonomie si sa stie exact ce ii motiveaza. Multi manageri devin tehnici si isi cunosc colegii doar din rapoarte, este foarte important sa puna accent pe aspectul relational si sa arate un real interes fata de colegi, fara a fi intruziv.

   

  Managerii din echipa Charm Studios au facut numeroase stagii de pregatire in tara si in afara ei, astfel incat sa poata raspunde fiecarei intrebari si sa isi poata ajuta echipa.

  Fii de astazi managerul propriei echipe!

  Manager = imaginea studioului de videochat

  Suntem poate cel mai profesionist studio de vdeochat, am ajuns aici multumita oamenilor cu care lucram in fiecare zi. Echipa este cea care aduce zilnic plus de valoare. Suntem ceea ce spune lumea despre noi ca suntem si nu ceea ce credem noi. Astfel, nu ne-am putea lasa reprezentati de oricine. Managerul trebuie sa fie o persoana integra, cu o imagine demna de orice multinationala.
  Pe langa principalele atributii de conducere a intregului studio de videochat, managerul ocupa, concomitent, si functia de manager resurse umane. Cea de-a doua functie presupunand sustinerea interviurilor cu viitori potentiali angajati si/sau colaboratori, intocmirea unor rapoarte de evidenta a procesului de recrutare, propuneri de imbunatatire a procesului si ratei de recrutare.

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  error: Continut protejat!