— ANGAJAM MANAGER VIDEOCHAT
Manager Videochat 4

MANAGERUL UNUI STUDIO DE VIDEOCHAT

este acel specialist in domeniul managementului, conducator de organizatie. Managerul unui studio este persoana care aplica principiile si tehnicile managementului, adica este implicata direct in administrarea studioului.

Managementul este arta de a sti precis ce trebuie facut. Managerul trebuie sa intruneasca concomitent atributele de a prevedea, a organiza, a comanda, a coordona si a controla. Este acea persoana care invata, ajuta, consiliaza, ghideaza, devine educator si mentor a unei intregi echipe.

MANAGER VIDEOCHAT – CHARM STUDIO

este denumita persoana care are abilitati desavarsite. Persoana cheie din companie care conduce catre rezultate excelente si catre multumire deplina a Team Leaderilor (Trainerilor) dar si a modelelor.

Un Manager Videochat trebuie sa isi cunoasca colegii, sa le identifice punctele slabe, dar mai ales pe cele forte, sa le aprecieze nivelul de autonomie si sa stie exact ce ii motiveaza. 

Managerii din echipa Charm Studio au facut numeroase stagii de pregatire in tara si in afara ei, astfel incat sa poata raspunde fiecarei intrebari si sa isi poata ajuta echipa.

Manager videochat 1

Fii de astazi managerul propriei echipe!

Manager videochat 2

MANAGER = IMAGINEA STUDIOULUI DE VIDEOCHAT

Managerul Charm Studio trebuie sa fie o persoana integra, cu o imagine demna de orice multinationala.

Ce te recomanda pentru a putea fi managerul unui studio de videochat? Hai la un interviu, sa discutam. 🙂 

FII DE ASTAZI MANAGER-UL PROPRIEI ECHIPE!

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT