MissJoy by Charm – un concept unic in videochat

Charm Studio este recunoscut la nivel mondial drept studioul modelelor de top. De-a lungul anilor am reusit sa ajungem si, cel mai important, sa ramanem in top 3 cele mai bune studiouri de videochat premium din lume. Acum a venit momentul sa confirmam deviza “We Create Top Models” pe toate platformele de videochat, astfel ca am inaugurat cel mai nou studio marca Charm.

MissJoy by Charm este un studio de videochat unic in Romania, atat ca locatie si amenajare, cat si in ceea ce priveste personalul si strategia de lucru. MissJoy by Charm a fost gandit si amenajat drept locul ideal pentru tinerele care isi doresc sa devina modele de top multisite, cu incasari lunare de peste 20.000$.

Noul studio marca, Charm, MissJoy, ofera posibilitatea de a colabora cu toate site-urile de streaming online, imbinand astfel cu succes videochatul premium cu cel freemium.

MissJoy Models by Charm te asteapta la interviu!

La MissJoy by Charm punem la dispozitia modelelor toate cunostintele noastre, adunate de-a lungul celor peste 10 ani de experienta in videochat. Personalul administrativ a fost selectat cu grija, pentru ca tu sa lucrezi cu cei mai buni, iar stilul de lucru multisite inseamna mai multe sanse de castig, inca din prima zi.  

Afla mai multe despre cel mai nou studio al modelelor de top, MissJoy by Charm! ♥

Cum arata camerele de videochat de la MissJoy by Charm?

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu