Despre modelele de videochat de top – peste 10.000$ in fiecare perioada

Potrivit statisticilor, un student proaspat iesit de pe bancile facultatii castiga, in Romania, intre 1.500 si 2.500 lei. Salariul este extrem de mic, avand in vedere faptul ca Bucurestiul se afla pe un loc fruntas in topul celor mai scumpe orase de pe glob, asta raportandu-ne la nivelul de trai din Romania. Economistii sunt de parere ca, pentru un trai decent in Romania, este nevoie de un salariu minim de peste 1.200 de euro!

premii videochat1

Problema am stabilit-o: fie ca au terminat sau nu o facultate, tinerele romance lucreaza pe un salariu extrem de mic. Solutia? Videochatul! Desi poate suna hilar, videochatul a devenit solutia perfecta pentru tinerele care isi doresc fie sa isi deschida o afacere in cativa ani, fie sa isi cumpere casa ori sa asigure copilului lor un trai mai bun. Fetele care sunt ambitioase, care au rabdare si care sunt atente la detaliu ajung sa fie modele de videochat de top! In cifre, asta inseamna peste 15.000$ castigati in fiecare luna!

Charm Studios, cel mai premiat studio de videochat din Romania are cele mai multe modele de top!

Intrebarea „Cum poate ajunge un model sa castige peste 10.000$?” si-a gasit raspunsul la Charm Studios. Team-leaderii de la Charm au gasit solutia perfecta pentru orice model de videochat care se afla la inceput de drum. Astfel, in perioada care tocmai s-a incheiat (01-15 Iulie), in Top 10 Jasmin, cel mai mare site de profil din industrie, au aparut 4 nume de la Charm. Este vorba despre 3 modele care lucreaza de mai bine de un an la Charm, dar si, surpriza: un model care lucreaza de numai 3 luni! Asadar, se poate!

CharmStudios

Modelele Charm, castiguri de peste 10.000$ in fiecare perioada!

Cum au reusit? Printr-un training extrem de bine pus la punct, prin multa perseverenta si ambitie si printr-o echipa dedicata, care in orice moment este dispusa sa le ajute sa isi creasca incasarile!

Daca vrei si tu sa faci parte din cea mai buna echipa de videochat, daca vrei sa ajungi la performanta de a incasa peste 10.000$ in fiecare perioada si vrei sa faci parte dintr-o echipa de modele de videochat de top, atunci programeaza un interviu la Charm! 🙂

Tu cat castigi la actualul loc de munca? Vrei sa stii cum poti castiga peste 10.000$ in fiecare luna? Intra aici si programeaza-te la un interviu!

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu