title image

OnlyFans

este cea mai complexa retea de socializare si ofera acces abonatilor la viata privata a modelelor. Lansata de numai 4 ani, platforma OnlyFans a devenit din ce in ce mai populara si accesata odata cu restrictiile severe din timpul pandemiei de Coronavirus, astfel ca in prezent OnlyFans aduna peste 130 de milioane de utilizatori. Pe aceasta platforma sunt inscrisi de la artisti, bloggeri celebri, sportivi si pana la modele de videochat sau actori.

Cum poti sa faci bani pe OnlyFans

Esti creator de continut si vrei sa faci bani din OnlyFans? Noi te putem ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa programezi o discutie cu noi, in care sa iti povestim cum functioneaza lucrurile, ce asteptari avem de la tine, dar si ce venituri estimam ca vom avea in primele luni. Iar daca ai deja cont de OnlyFans, insa incasarile tale nu sunt cele pe care ti le doresti, putem creste impreuna.

Vedete care sunt active pe OnlyFans

Cazul Bella Thorne este, poate, cel mai cunoscut din scurta istorie OnlyFans. Fosta vedeta Disney a reusit sa adune peste 1 milion de dolari, in 24 de ore de la deschiderea contului. Cu cateva zile inainte, tanara isi anuntase fanii despre intentia de a impartasi continut exclusiv, astfel ca debutul ei pe platforma a fost asteptat cu sufletul la gura. In continuare ea ramane unul dintre cei mai bine platiti creatori de pe OnlyFans, cu incasari lunare de peste 10 milioane de dolari.
Cardi B se incaseaza lunar peste 9 milioane de dolari din postarile ei pe OnlyFans.
Blac Chyna, sosia lui Nicky Minaj, are, insa, cel mai profitabil cont de pe platforma. Peste 16 milioane de dolari intra lunar in contul vedetei.
Daca vorbim despre Romania, vedetele autohtone sunt departe de sumele fabuloase cu care se pot lauda starurile americane. Totusi, Xonia si Mihai Traistariu sunt cei doi reprezentati ai industriei muzicale romanesti, care au ales sa isi rotunjeasca veniturile din postarile Only Fans.
Larisa Dragulescu, fosta sotie a sportivului Marian Dragulescu, este o prezenta activa pe OnlyFans, castigand cel putin 5.000 EUR lunar din continutul postat.