— CHARM STUDIOS

Stim cat de pretios este timpul tau si te ajutam sa-l folosesti cat mai bine. Ne adaptam la nevoile tale si iti oferim posibilitatea sa-si aranjezi programul de lucru convenabil. In acest fel, ai vreme si de lucru, si de distractie, familie, facultate sau relaxare. 

 Asadar, jobul tau de la Charm Studio este in intervalele orare pe care le doresti tu. In acelasi timp cu libertatea de a-ti alege programul care-ti place, intervine insa si responsabilitatea. Videochatul profesionist inseamna seriozitate, punctualitate, respectarea programului. In plus, te rugam sa ne anunti cat mai din timp daca doresti sa faci o schimbare in programul tau de lucru. 

Ca sa fie totul cat mai simplu pentru tine, la Charm Studio avem un sistem de ture de lucru. Totul este gandit astfel incat tu sa poti ajunge cat mai repede la studio, evitand traficul aglomerat din Bucuresti.

Fiecare tura de lucru dureaza la Charm Studio minim 8 ore de lucru efectiv. Adiacent, tu poti sa-ti iei una sau mai multe pauze, care pot dura cat vrei tu! Ai la dispozitie camera 12h. Pentru mai multe detalii, te asteptam la un interviu!

PROGRAMUL DE LUCRU LA CHARM STUDIO

Noi credem ca singura metoda prin care un om poate „ghici” viitorul este sa-l planifice :). Numai printr-o planificare riguroasa putem anticipa lucruri si, de ce nu, sa le facem sa fie asa cum ne dorim. 

Plecand de la aceasta premiza putem stii cum se vor derula lucrurile, evitam surprizele neplacute si generam rezultatul propriilor asteptari, poate chiar pana la anticipa si provoca castigul dorit.

Si, pentru ca ne place sa fim organizati si sa ne planificam timpul asa cum se cuvine, am decis sa facem, impreuna cu modelele noastre, un Dream Chart. Ce inseamna asta?

Ca tot vorbim despre „singura metoda prin care un om poate ghici viitorul este sa si-l planifice”, experienta ne-a demonstrat faptul ca modelele care stiu exact pentru ce muncesc sunt cele care reusesc tot ce si-au propus. Facem impreuna un Dream Chart cu visurile tale si te ajutam sa le indeplinesti!

PROGRAMUL DE LUCRU LA CHARM STUDIO

Punctul de plecare în fiecare decizie este alcatuirea unui plan (program). Planificarea este secventa de timp, momentul,  pe care se bazeaza toate celelalte actiuni ce urmeaza: un lucru neplanificat nu poate fi organizat sau controlat. Astfel putem lasa sa intervina hazardul, lucru nedorit in general.

Consideram ca nu degeaba am ajuns sa fim elita studiourilor de videochat si nu degeaba toate modelele vin la studio cu placere. Programul de lucru la CharmStudios este unul flexibil, fiecare model fiind liber sa isi aleaga programul in functie de propriile nevoi si necesitati. Cu toate acestea, programul trebuie sa fie unul stabilit si respectat de ambele parti. Avem deschidere pentru toate persoanele care isi doresc o colaborare cu noi.

Totodata politica studioului prevede posibilitatea de a lucra in ture. Turele sunt alese cu grija astfel incat sa fie foarte usor de ajuns la studio evitand traficul din Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, completeaza Formularul de Contact sau comiunica online pe chat-ul site-ului cu unul dintre reprezentantii Charm.

Te asteptam! >:D<

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT