title image

Program Videochat

Charm Studios

stie cat de pretios este timpul tau si te ajutam sa-l folosesti cat mai bine. Ne adaptam la nevoile tale si iti oferim posibilitatea sa-si aranjezi programul de lucru convenabil. In acest fel, ai vreme si de lucru, si de distractie, familie sau relaxare. Asadar, jobul tau de la Charm Studios este in intervalele orare pe care le doresti tu. In acelasi timp cu libertatea de a-ti alege programul care-ti place, intervine insa si responsabilitatea. Videochatul profesionist inseamna seriozitate, punctualitate, respectare a cuvantului dat. In plus, te rugam sa ne anunti cat mai din timp daca doresti sa faci o schimbare in programul tau de lucru. Munca la Charm Studios este organizata foarte bine, asa ca tinem mult la programarile modelelor si camerelor de videochat.

Ca sa fie totul cat mai simplu pentru tine, la Charm Studios avem un sistem de ture de lucru. Totul este gandit astfel incat tu sa poti ajunge cat mai repede la studio, evitand traficul aglomerat din Bucuresti.

Program Charm Studios

Tura Zi: 06:00 – 18:00

Tura Noapte: 18:00 – 06:00

Fiecare tura de lucru dureaza la Charm Studios 8 ore de lucru efectiv. Adiacent, tu poti sa-ti iei una sau mai multe pauze, care pot dura cat vrei tu! Pentru mai multe detalii, te asteptam la un interviu!

Programul

pe care fiecare om si-l stabileste in avans se numeste planificare. Noi credem ca singura metoda prin care un om poate „ghici” viitorul este sa-l planifice :). Numai printr-o planificare riguroasa putem anticipa lucruri si, de ce nu, sa le facem sa fie asa cum ne dorim. Plecand de la aceasta premiza putem stii cum se vor derula lucrurile, evitam surprizele neplacute si generam rezultatul propriilor asteptari, poate chiar pana la anticipa si provoca castigul dorit.

Si, pentru ca ne place sa fim organizati si sa ne planificam timpul asa cum se cuvine, am decis sa facem, impreuna cu modelele noastre, un Dream Chart. Ce inseamna asta? Ca tot vorbim despre „singura metoda prin care un om poate ghici viitorul este sa si-l planifice”, experienta ne-a demonstrat faptul ca modelele care stiu exact pentru ce muncesc sunt cele care reusesc tot ce si-au propus. Facem impreuna un Dream Chart cu visurile tale si te ajutam sa le indeplinesti!

Din punctul nostru de vedere, orice Program trebuie sa fie SMART

Punctul de plecare în fiecare decizie este alcatuirea unui plan (program). Planificarea este secventa de timp, momentul,  pe care se bazeaza toate celelalte actiuni ce urmeaza: un lucru neplanificat nu poate fi organizat sau controlat. Astfel putem lasa sa intervina hazardul, lucru nedorit in general. Indiferent de forma lui, planul nu are caracter de directiva, este permisa ajustarea lui pentru adaptarea la conditiile si nevoile fiecaruia. Abaterile exista si apar din ce in ce mai des , ca raspuns la evenimente neprevazute, neobisnuite

Consideram ca nu degeaba am ajuns sa fim elita studiourilor de videochat si nu degeaba toate modelele vin la studio cu placere. Programul de lucru la CharmStudios este unul flexibil, fiecare model fiind liber sa isi aleaga programul in functie de propriile nevoi si necesitati. Cu toate acestea el, programul, trebuie sa fie unul stabilit si respectat de ambele parti. Avem deschidere pentru toate persoanele ce isi doresc o colaborare cu noi.

Totodata politica studioului prevede posibilitatea de a lucra in ture. Turele sunt alese cu grija astfel incat sa fie foarte usor de ajuns la studio evitand traficul din Bucuresti

Pentru mai multe detalii completati Formularul de Contact sau comunicati online pe chat-ul site-ului cu persoana de legatura.

Va multumim!

This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

error: Continut protejat!