— SALARIU MOTIVANT!
tawwwwwwk

TRAINER sau TEAM-LEADER VIDEOCHAT

„Trainer videochat” este ceea ce noi numim liderul unei echipe. Pentru ca noi lucram in echipa si credem in valorile sale. Team-leaderul este acea persoana care invata, ajuta, consiliaza, ghideaza, devine educator si mentor pentru o persoana dispusa sa primeasca informatii.

Un team-leader eficient va sti punctul forte al fiecarui membru, punctele slabe si motivatiile. Trainerii din echipa Charm au facut numeroase stagii de pregatire in tara si in afara ei, pentru a fi pregatiti sa faca fata oricarei provocari.

Vreau sa fiu Team-Leader

Atributiile unui Trainer sunt de a dezvolta o strategie individuala pentru fiecare membru al echipei.

Pentru noi, Trainerul (sau team-leaderul) este persoana cheie a companiei. Ea ajuta, cunoaste si recunoaste meritele toturor modelelor din propria echipa sa. 

Cand spunem Trainer videochat (sau teamleader videochat), ne gandim la acea persoana care iubeste sa socializeze, sa fie in centrul unui grup si care vrea sa atinga anumite teluri impreuna cu grupul respectiv (echipa). Daca te regasesti in cele descrise mai sus si vrei sa faci parte din echipa noastra, te invitam sa completezi formularul de contact sau sa discuti cu o colega prin intermediul chat-ului de pe site.

P.S.: Charm Studio colaboreaza exclusiv cu personal feminin!  

anca si madalina studio videochat e1665666367387

FII DE ASTAZI TRAINER LA CHARM STUDIO.
FII TEAM LEADER-UL PROPRIEI ECHIPE!

SALARIU DE PANA LA 1.000 EUR, IN FUNCTIE DE EXPERIENTA,

PLUS PROCENT DE 5% DIN INCASARILE MODELELOR DIN ECHIPA TA!

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT