title image

Angajam Trainer Videochat

Salariu motivant!

Trainer videochat

este ceea ce noi numim liderul unei echipe. Pentru ca noi lucram in echipa si credem in valorile unei echipe. Este acea persoana care invata, ajuta, consiliaza, ghideaza, devine educator si mentor al unei persoane dispusa sa primeasca informatii.

Trainer videochat la Charm Studios este denumita persoana care are abilitati de Team Leader. Un lider de echipa este cineva care ofera directie, instructiuni si orientari pentru un grup de persoane, care pot fi, de asemenea, cunoscut sub numele de o echipa, în scopul de a obtine un anumit tel. Un lider eficient va stii punctul forte al fiecarui membru, punctele slabe si motivatiile. Trainerii din echipa Charm au facut numeroase stagii de pregatire in tara si in afara ei, pentru a fi pregatiti sa faca fata oricarei provocari.

▾Vreau sa fiu Trainer▾

  videochat/#wpcf7-f4881-p2666-o1" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init">


  Atributiile unui Trainer sunt de a dezvolta o strategie individuala pentru fiecare membru al echipei astfel incat el sa-si atinga target-ul, de a furniza training, de a primi feedback, de a urmari evolutia membrilor echipei si de ajuta la cresterea performantelor.

  Pentru noi, Trainer-ul este persoana cheie a companiei, ea ajuta, cunoaste si recunoaste meritele toturor modelelor din propria tura. Acesta fiind motivul principal pentru care el are posibilitatea de a castiga lunar dublul salariului prin bonusuri multiple oferite intr-un mod extrem de motivational si competitiv.

  Cand spunem Trainer videochat ne gandim la acea persoana care iubeste sa socializeze, sa fie in centrul unui grup si care vrea sa atinga anumite teluri impreuna cu grupul respectiv (echipa). Daca te regasesti in cele descrise mai sus si vrei sa faci parte din echipa noastra, te invitam sa completezi formularul de contact sau sa discuti cu o colega prin intermediul chat-ului de pe site. (Charm Studios angajeaza numai personal feminin).

  Salariu de pana la 4.500 lei + 5% din incasarile modelelor

  Fii de astazi Trainer, Team Leader-ul propriei echipe!

  Salariu 2.500 lei daca nu ai experienta in domeniu!

  Salariu de pana la 4.500 lei in functie de experienta, plus procent de 5% din incasarile modelelor!

  Despre ce anume ar trebui sa ii pese mai mult unui trainer (antrenor): castigul, invatatul sau sa dea fiecaruia o sansa sa faca parte din echipa? Doar 9% sustin ca unui trainer ar trebui sa ii pese cel mai mult de castig – Cand esti un bun trainer, castigul este pe plan secundar, iti pasa mai mult de moralul echipei!

  Multi dintre voi respecta mai mult trainerii care pun castigul in perspectiva si invata membrii echipei ca acesta este doar o parte din intreg. Normal si natural ca tu vrei sa fii invingator dar vrei, de asemenea, sa te bucuri de “jocul in sine” si de ceea ce ai invatat. Cel mai bun trainer nu este obsedat de castig, dar se va pricepe de minune sa te motiveze sa devii invingator. (castigul pare sa fie mai important pentru barbati decat pentru femei)