Charm GroupCharm Studios Manequeen StudioAllure Studio Tandress StudioPritti Studio
Trainer Videochat - Charm Studio

Trainer Videochat

Trainer Videochat: Salariu 1.500 lei – 4.500 lei!

1Trainer Videochat – este ceea ce noi am numi liderul unei echipe. Pentru ca noi lucram in echipa si credem in valorile unei echipe. Este acea persoana care invata, ajuta, consiliaza, ghideaza, devine educator si mentor al unei persoane dispusa sau nu sa primeasca informatii.

Trainer videochat la Charm Studios este denumita persoana care are abilitati de Team Leader. Un lider de echipa este cineva care oferă direcție, instrucțiuni și orientări pentru un grup de persoane, care pot fi, de asemenea, cunoscut sub numele de o echipă, în scopul de a obține un anumit tel. Un lider eficient va ști punctul forte al fiecarui membru, punctele slabe și motivațiile.

Atributiile unui Trainer sunt de a dezvolta o strategie individuala pentru fiecare membru al echipei astfel incat el sa-si atinga target-ul, de a furniza training, de a primi feedback, de a urmari evolutia membrilor echipei si de ajuta la cresterea performantelor.2

Pentru noi, Trainer-ul este persoana cheie a companiei, ea ajuta, cunoaste si recunoaste meritele toturor modelelor din propria tura. Acesta fiind motivul principal pentru care el are posibilitatea de a castiga lunar dublul salariului prin bonusuri multiple oferite intr-un mod extrem de motivational si competitiv.

Cand spunem Trainer videochat ne gandim la acea persoana care iubeste sa socializeze, sa fie in centrul unui grup si care vrea sa atinga anumite teluri impreuna cu grupul respectiv (echipa). Daca te regasesti in cele descrise mai sus si vrei sa faci parte din echipa noastra, te invitam sa completezi formularul de contact sau sa discuti cu o colega prin intermediul chat-ului de pe site. (Charm Studios angajeaza numai personal feminin).

Fii de astazi Trainer, Team Leader-ul propriei echipe!

Salariu 1.500 lei daca nu ai experienta in domeniu!

Salariu de pana la 4.500 lei in functie de experienta!

3Despre ce anume ar trebui sa ii pese mai mult unui trainer (antrenor): castigul, invatatul sau sa dea fiecaruia o sansa sa faca parte din echipa? Doar 9% sustin ca unui trainer ar trebui sa ii pese cel mai mult de castig – Cand esti un bun trainer, castigul este pe plan secundar, iti pasa mai mult de moralul echipei!

Multi dintre voi respecta mai mult trainerii care pun castigul in perspectiva si invata membrii echipei ca acesta este doar o parte din intreg.

4Normal si natural cat u vrei sa fii invingator dar vrei, deasemenea, sa te bucuri de “jocul in sine” si de ceea ce ai invatat. Cel mai bun trainer nu este obsedat de castig dar se va pricepe de minune sa te motiveze sa devii invingator. (castigul pare sa fie mai important pentru barbati decat pentru femei 😉 )

  Google+