m

Va multumim pentru completarea formularului!

Un reprezentant Charm Studios va lua legatura cu dvs in cel mai scurt timp cu putinta!

Ne vedem la interviu! ?

*Respingem automat, din motive proprii, orice completarea a formularui de catre persoane de sex masculin. Va multumim pentru intelegerea acordata!

** Doriti sa deveniti un mebru al personalului TESA? Doriti sa va angajati ca si Trainer? Aveti experienta in domeniu sau nu? Va rugam completati formularul online cu mentiunea „Doresc sa devin Trainer”! Pachetul salarial este unul extrem de competitiv, cu atat mai mult cu cat el este piperat cu bonusuri consistente! Programeaza-te astazi la un interviu cu unul din membrii departamentului de HR. In compania noastra sunt angajate numai persoane de sex feminin! ?

***Ne rezervam dreptul de a colabora numai cu cine consideram ca ne poate reprezenta. Numai cu persoane serioase, cu coloana vertebrala care sa fie apte si motivate sa infaptuiasca lucruri demne de consemnat. NU ne plac jumatile de masura si nici oamenii carora le lipsesc aspiratiile marete. Tindem sa fim cei mai buni si de aceea lucram cu cei mai buni!!

****Sunteti o persoana de sex masculin si doriti o colaborare? Va putem oferi posibilitatea de a colabora cu noi pe postul unui agent recrutor. Astfel, dumneavoastra ne puteti recomanda o persoana de sex feminin. Noi o vom invita la un interviu si dupa angajare dumneavoastra veti primi intre 100 si 300$ pentru fiecare persoana recomandata. In cazul in care doriti sa ne recomandati un potential viitor model, nu ezitati sa completati Formularul de Contact! (mentiunati la sectiunea „Mesajul tau” faptul ca doriti sa deveniti agent recrutor sau faptul ca ne puteti recomanda una sau mai multe persoane)