— CHARM STUDIOS

Multe fete care sunt noi in videochat se intreaba cum e mai bine sa lucreze: dintr-un studio sau de acasa? Iata, pe scurt, care sunt plusurile si minusurile fiecarei variante:

VIDEOCHAT LA CHARM STUDIOS

PLUSURI

MINUSURI

VIDEOCHAT DE ACASA

PLUSURI

MINUSURI

Cu siguranta majoritatea fetelor care au experienta in videochat se intreaba cum este mai benefic pentru ele sa lucreze? La un studio de videochat profesionist sau sa incerce de acasa pe cont propriu.

Venim inca o data in intampinarea intrebarilor si necesitatilor voastre prin a va prezenta ambele variante cu plusuri si minusuri.

Charm Studio iti pune la dispozitie 3 locatii centrale: Piata Unirii, Piata Victoriei, Piata Universitatii, toate amenajate intr-un mod cu totul special.

De asemenea, pentru ca imaginea sa aiba o calitate impecabila este obligatoriu un echipament adecvat (calculator, camera web, etc.) care este foarte costisitor. 

Primul pas facut de Charm Studio dupa angajare este crearea conturilor de model pe site-urile de videochat dorite urmand ca mai apoi sa beneficiezi de un training specializat (tinut, evident, de catre o fata trainer). De asemenea, inainte de a incepe activitatea la studio beneficiezi de o sedinta foto cu un fotograf profesionist si cu un aparat foto profesional intr-o locatie demna de “poze de revista”. Angajare in videochat la CharmStudio  vine de la sine cu o echipa de suport care lucreaza 24/7, ceea ce va confera atat siguranta faptului ca totul va functiona in parametrii, ca imaginea va fi cea mai buna si mai ales faptul ca veti beneficia de promovare pe site-urile de videochat din partea studioului nostru ceea ce genereaza trafic suplimentar.

Totodata Charm Studio are un sistem de plata si de bonusare foarte motivant pentru fiecare prag de castiguri atins de la perioada la perioada si venim in intampinarea noilor modele ajuntandu-le sa isi procure anumite tinute.

Toate enumerate mai sus sunt dezavantaje reale cand doresti sa lucrezi in domeniul videochat de acasa.