title image

Videochatul este

Videochatul

este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video. Cu totii am facut videochat cel putin o data. Ai discutat vreodata pe Skype, WhatsApp, Face time? Ai facut Videochat! La Charm Studios, tu vorbesti pe internet cu admiratori din alte tari si, in plus, esti platita pentru asta. Asadar, primesti foarte multi bani fara sa te intalnesti niciodata in realitate cu cei care ti-i ofera. Tu vinzi doar o imagine catre cei de pe site-urile de videochat.

Modelele Charm Studios

castiga, in medie, 3.000$ pe luna, doar vorbind cu ajutorul webcamului cu diverse persoane. Asadar, de cateva zeci de ori mai mult decat persoanele care lucreaza la multinationale de renume din Bucuresti. Vrei sa te alaturi echipei Charm? Te asteptam la un interviu!

▾Interviu Online▾


  Evident, probabil ca te intrebi de ce ar plati niste barbati ca sa te vada pe tine pe un ecran de calculator sau chiar pe ecranul telefonului lor. Raspunsul e simplu: pentru ca le place de tine. Farmecul tau personal, modul interesant in care arati si conversatiile pe care le poarta cu tine ii fac sa se simta mai relaxati, mai siguri pe ei, mai putin singuri. Tu esti femeia lor ideala, tipul de prietena pe care si-o doresc, dar pe care n-o vor avea niciodata. Sau esti fata sexy pe care n-ar avea curaj niciodata s-o invite, în realitate, la o intalnire.

  Asadar, secretul este sa intelegi ce-si doresc ei. Asta e puterea ta. Iar la Charm Studios ne ocupam foarte mult sa-ti marim aceasta putere de seductie. Fetele noastre de la training îti explica exact cum trebuie sa te imbraci, sa vorbesti, sa te machiezi sau sa te coafezi pentru a-i fermeca si mai mult. Asta inseamna sa faci videochat cu adevarat profesionist, prin care sa obtii maximum de bani posibil din timpul petrecut in fata unui webcam.

  Videochatul

  reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Avantajul videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membri cu care sa discute si, poate conduce conversatia spre tema dorita. Poti sa iti alegi site-ul de videochat pe care vrei sa lucrezi, din experienta nu recomandam sa lucrati pe mai multe site-uri, impreuna putem stabili ce site-uri vi se potrivesc. Despre activitatea de videochat si ce reprezinta videochatul in detalii mai multe puteti afla in studioul CharmStudios

  In Romania activitatea de videochat este legala, ea fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004. CharmStudios indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Legalitatea videochatului in Romania si activitatea studioului CharmStudios

  Astfel Videochatul reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video, evident printr-o conexiune de tip internet. Conversatiile purtate intre membrii angajati in discutie variaza foarte mult si tine de imaginatia fiecaruia abordand teme despre Hobby-uri, Muzica, Carti, Calatorii, Istorie, Psihologie, Politica, etc. dar si teme cu caracter erotic. Unul din avantajele videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care sa discute si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

  Din anul 2018, Charm Studio a devenit Studio Certificat Jasmin GOLD. Ce inseamna asta? Dintre aproximativ 60 de modele care lucreaza la Charm, o treime castiga peste 10.000$ in fiecare perioada (o data la doua saptamani), iar 3 modele se afla frecvent in Top 3 Jasmin Earnings, castigand peste 20.000$ in fiecare perioada.

  Astfel, Charm Studio este cel mai bun studio de videochat din tara si top 3 la nivel mondial.

  De asemenea, fiecare site permite verificarea banilor castigati in ziua/sesiunea respectiva. Astfel, modelul are control asupra banilor realizati in orice secunda doreste. Pentru ca am fost si vom fi intotdeauna transparenti in ceea ce priveste castigul fiecarui model, astazi avem aproximativ 60 de modele care ne recomanda ca fiind lideri de piata absolut. O treime dintre aceste 60 castiga peste 10.000$ in fiecare luna, iar 3 dintre acestea castiga aproximativ 20.000$ in fiecare perioada reusind, astfel, sa fie frecvent in Top 3 Jasmin Earnings. Daca vrei sa faci parte si tu din echipa Charm, te asteptam la un interviu! Nu trebuie decat sa completezi formularul de interviu, iar un reprezentant din echipa Charm te va contacta in cel mai scurt timp, in vederea stabilirii interviului! Te asteptam! 

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  error: Continut protejat!